• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

580 lira diş çektirmek için verilirmi?

Ben 3 yil önce 300-350 ye cektirmistim tanidik indirimiyle ama benimki baya sıkıntılıydı. Disin oldugu yerdeki etleri kestiler cektikten sonra agzimin yarisina kadar dikiş attilar baska türlü çekilmiyordu kökü diger dişlere baski yapıyormuş oyuzden oyle yapmislardi. Ozel icin cok yuksek değil fiyat ama agrin falan yoksa bekle devlette çektir.

4 sene önce 450TL ye çektirmiştim.
Bence çok değil, devlet hastanelerinde beklerseniz o ağrıdan uyuyamadığınız gecelere hoşgeldin diyin ayrıca ağrı kesiciler 5,6 gün sonra malesef eski etkisini göstermiyor.

Kızlar 20 lik dişim çekilecek.a sınıfı hastaneye gittim tam teşekküllü.80 lira muayene ücreti verdim, şimdi haftaya diş çekilecek 500 lira isteniyor.yoplamda580 lira eder.özelde başka güveneceğim yer yok ama devlet üniversitesinde randevular şubata veriliyor.eğer hoca çekerse 130 lira imiş 20 lik diş çekimi.bense şubata kadar beklemek istemiyorum.
580 lira 20 lik diş için verilir mi yoksa boşuna mı, zira yan dişim de çürümüş, 20 lik dişim yan dişi çürütmüş, ameliyattan sonra dolgu yapılması gerekecek.moralim bozuk çünkü 580+300+300(2 dolgu):1200 gibi bir bedel sadece dişe gidecek.
ne diyorsunuz kızlar
Gerçekten çok fazla, bunda güvenilmeyecek ne var devlette bedava çektirmek dururken, ha söyleyeyim bir çok doktor ameliyat etmeden direk çekiyorlar bence , çekecek bir doktor bulun, ben de sıra bulamasıgım için acil olarak özele gittim 100 liraya cektirdm geçmiş olsun

Ben 20 dişlerimin ikisinide Ağız ve diş sağlığında çektirdim.Sonra ki biraz zor olduğu için çene cerrahı çekti 1 hafta sonra ya randevu verip çok talep olmasına rağmen sorunsuz ağrısız çekti.Bende çok korkuyordum ama hiç hissetmedim bile.Bölgenizdeki ağız ve diş sağlığını araştırın derim.

Canım ben de özelde çektirdim fiyat ta sormadım saf gibi muayene 20 tl idi bi dış çekimi ne kadar olabilir ki dedim 600 tl verdim hayatımın şoku nu yaşadım bi de ordaki hemşire bana diyor ki diğer 20 likler için de tarih verelim mi :KK57: hele bi dursunlar onlar dedim operasyon gibi düşündükleri için özel pahalıymış dikiş atıldı 5 tane. Önceden sormadan bi ise kalkışmam daha:KK66:

100 liraya gömük diş mi çekiyorlar.çene cerrahı mı, gömük bir diş miydi

Gömük falan değildi. Bu yaşta 20 lik dişim ağrı yapmıştı, ağrısı geçince (bende dişçi korkusu olduğundan hep özele gidiyorum) bende özel bir muayenehaneye gittim, adam dişimi çekti. Borcum ne dediğimde zaten pek bir şey yapmadım (ki dişimi ancak 2 morfin uyuşturabilmişti ve çekimde zordu) 100 TL yeter dedi. Bende verdim ve çıktım. Bu kadar yani.

Ben devlette bir diş çektireyim dedim dr dişimi kırdı implant sayım 2 3 çıktı özele gittim toplam tedavi masraflarım 11bin tuttu ama hiç pişman değilim çok memnunum dr dan memnunsan değer

Muayene 80 tl
Dis cekmek 500

Bu iki rakam cok orantisiz geldi bana. Benim de 1 yirmiligim cekildi. Ozel muayenehanede cektirdim, uyusturup cekti, zaten apse yapmisti oncesinde

Bana fazla geldi. Ayrıca her zaman çok para = mükemmel sonuç değildir. Hele ki sağlık alanında. Birkaç yıl çalıştım diş hastanesinde. Yani bana göre tuzlu

Back