- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
bu arada çalışıyorsan kaç gün izin kullandım alakasız amakasım ayında cektırdım oyuzden normal dedım daha yenı yanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada çalışıyorsan kaç gün izin kullandım alakasız amakasım ayında cektırdım oyuzden normal dedım daha yenı yanı
hangi il
özelden hastaneyi atar msın, hangi hastane merak ettim.İstanbul
Kaç dış icin istendi benim de çekilmesi lazım dördüne 1000 lira istediler,dişler gömülü de değil gömülü olsa daha çok tutar dediler banaKızlar 20 lik dişim çekilecek.a sınıfı hastaneye gittim tam teşekküllü.80 lira muayene ücreti verdim, şimdi haftaya diş çekilecek 500 lira isteniyor.yoplamda580 lira eder.özelde başka güveneceğim yer yok ama devlet üniversitesinde randevular şubata veriliyor.eğer hoca çekerse 130 lira imiş 20 lik diş çekimi.bense şubata kadar beklemek istemiyorum.
580 lira 20 lik diş için verilir mi yoksa boşuna mı, zira yan dişim de çürümüş, 20 lik dişim yan dişi çürütmüş, ameliyattan sonra dolgu yapılması gerekecek.moralim bozuk çünkü 580+300+300(2 dolgu):1200 gibi bir bedel sadece dişe gidecek.
ne diyorsunuz kızlar
Tamamözelden hastaneyi atar msın, hangi hastane merak ettim.
1 ay çok bişey değil beklemek daha mantiklikafamda şu var açıkçası üniversite de hoca muayenesi için 1 ay beklemek de opsiyonlarım arasında.özel hastane olacaksa buradan başkası olmaz
bir diş, yarı gömülü bir diş buKaç dış icin istendi benim de çekilmesi lazım dördüne 1000 lira istediler,dişler gömülü de değil gömülü olsa daha çok tutar dediler bana
Bende bir hafta once cektirdim benimkide icten curumus ikiye ayrildi dolguda yapamayiz diyince cekmek zorunda kaldi doktor .Ilk defa bu doktora gittim gitmez olaydim bir hafta oldu cekilen yer hala agiriyor kulagima basima vuruyor iltihap kapti sanirim persembe randevum var bakalim ne diycek .Inan dis agrisi birseye benzemiyor eger iyi doktorsa dusunme derim bir haftadir kac kutu agri kesici ictim anlatamam ..Kızlar 20 lik dişim çekilecek.a sınıfı hastaneye gittim tam teşekküllü.80 lira muayene ücreti verdim, şimdi haftaya diş çekilecek 500 lira isteniyor.yoplamda580 lira eder.özelde başka güveneceğim yer yok ama devlet üniversitesinde randevular şubata veriliyor.eğer hoca çekerse 130 lira imiş 20 lik diş çekimi.bense şubata kadar beklemek istemiyorum.
580 lira 20 lik diş için verilir mi yoksa boşuna mı, zira yan dişim de çürümüş, 20 lik dişim yan dişi çürütmüş, ameliyattan sonra dolgu yapılması gerekecek.moralim bozuk çünkü 580+300+300(2 dolgu):1200 gibi bir bedel sadece dişe gidecek.
ne diyorsunuz kızlar
kendı ofısım var gunde bır kere ugrar kontrol eder donerımbu arada çalışıyorsan kaç gün izin kullandım alakasız ama
ne kadara çektirdinBende bir hafta once cektirdim benimkide icten curumus ikiye ayrildi dolguda yapamayiz diyince cekmek zorunda kaldi doktor .Ilk defa bu doktora gittim gitmez olaydim bir hafta oldu cekilen yer hala agiriyor kulagima basima vuruyor iltihap kapti sanirim persembe randevum var bakalim ne diycek .Inan dis agrisi birseye benzemiyor eger iyi doktorsa dusunme derim bir haftadir kac kutu agri kesici ictim anlatamam ..
rapor almıyım o zaman?ben en az 3 gün düşünmüştüm ama.kendı ofısım var gunde bır kere ugrar kontrol eder donerım
agır grıptım gomuluydu baya curuktu buna ragmen sadece 1 gun agırlık hıssettım ertesı gun gayet normal hayatıma dondum
1 gun zorluyor sadece cekımden 5-6 saat sonra ılık oda ısısında yogurt yedım 1 gun yogurt yedım hem probıyotık cabuk ıyılestırır hemde tane falan gırer basıma bela cıkar dıye
1 gun sonra normal dısımı fırcaladım corbamı ıctım cayımı ıctım
Fransada yasiyorum ben benimkini sigorta odedi 7.50 euroya patladi bana ama cekmeden rontgen felanda cekti.ne kadara çektirdin
3 gunde epey bi yol katediyorsunuz ama.cok.iyi olmak icin 10 gunu geciyor tabiki kisiden kisiye degisirrapor almıyım o zaman?ben en az 3 gün düşünmüştüm ama.
cene cerrahi yapacaktır, ücretler o kadar zaten..Kızlar 20 lik dişim çekilecek.a sınıfı hastaneye gittim tam teşekküllü.80 lira muayene ücreti verdim, şimdi haftaya diş çekilecek 500 lira isteniyor.yoplamda580 lira eder.özelde başka güveneceğim yer yok ama devlet üniversitesinde randevular şubata veriliyor.eğer hoca çekerse 130 lira imiş 20 lik diş çekimi.bense şubata kadar beklemek istemiyorum.
ne diyorsunuz kızlar
Çok boşuna para tek.dis ise ama eşim 2 tane 20 lik dışını 400 e çektirmişti tabi onun için zamanı yoktu özele gitti ama araştırma daha mantıklı bu durumda 500 fazla değil mi tek diş içinKızlar 20 lik dişim çekilecek.a sınıfı hastaneye gittim tam teşekküllü.80 lira muayene ücreti verdim, şimdi haftaya diş çekilecek 500 lira isteniyor.yoplamda580 lira eder.özelde başka güveneceğim yer yok ama devlet üniversitesinde randevular şubata veriliyor.eğer hoca çekerse 130 lira imiş 20 lik diş çekimi.bense şubata kadar beklemek istemiyorum.
ne diyorsunuz kızlar