• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

580 lira diş çektirmek için verilirmi?

var ama diş için hep özele gittim ben
Özelden başkasına gitmem diyorsanız mecbur vereceksiniz o zaman o parayı. Ya da başka doktor araştırın. Ben vermezdim 580 lira. Ki benim de 2 dişim ameliyatla alındı. Hiç çıkmamıştı gömülüydü. Dikiş atıldı vs. Diş konusunda pek güvenmiyorsunuz sanırım her doktora. Ama yani diş çekimi için tam teşekküllü hastaneyi ne yapacaksınız anlamadım. Bir rahatsızlığınız mı var?

Bazı yirmi yaşları 5 dkda çekiyoruz baZısı 1 saat sürüyor. Bu tamamen dişin konumu şekli sürüp sürmemesi ile ilgili. Komşum 50 liraya çektirdi vs vs çok doğru bir yaklaşım değil. Özellerde fiyat aralığı çoooook geniş aynı işlemi 250ye de yapan var 1000e de.. piyasa bu şekilde... ben 1000 liraya çeken hekim arkadaş da biliyorum, en yakın 10 gün sonraya randevu veriyor :)

Özelden başkasına gitmem diyorsanız mecbur vereceksiniz o zaman o parayı. Ya da başka doktor araştırın. Ben vermezdim 580 lira. Ki benim de 2 dişim ameliyatla alındı. Hiç çıkmamıştı gömülüydü. Dikiş atıldı vs. Diş konusunda pek güvenmiyorsunuz sanırım her doktora. Ama yani diş çekimi için tam teşekküllü hastaneyi ne yapacaksınız anlamadım. Bir rahatsızlığınız mı var?
ya sinirle ilgili uyuşma vs kalabilir diye korkuyorum.

Vallahi a sınıfı filan anlamam gül gibi devletin ağız ve diş merkezi var.Bazı doktorları da çok iyi.Oraya gidip yaptırıyorum her şeyi.B sınıfı ama olsun.:KK14:580 tl gibi benim için fazla olan bir miktarı ödeyecek maddi gücüm yok zira.

Senin var gibi duruyor.Git için rahat etmiş olur en azından.

Aynısını bana söylediler 600 lira para istediler 20lik dis cekimi+dis temizleme ve ozel muaynane
Sonra baska bir ozel muaynaneye gittim
200 liraya hem 20lik disimi çektirdim hem dişlerimi temizlettim
Sonrasında hicbir problem yasamadim
Ameliyat falanda olmadim
Ucu çıkmıştı zaten
Seninkide cıkmış demekki,yan disi çürütmüş
Ilk gittigim doktor,bana ameliyat yapacağını söylemişti sekreteri
Ne ameliyat ne bisey yalanci sahtekar terbiyesizler!!!
Doktor o kadar iyiydi ki "Dur bakayim uyusmus mu dedi elindeki aletle aaaah yaaaa uyusmamis bence dedim
10 saniye sonra bi baktim elindeki o alette diş :D
Çekmiş yani :D
Sen bence baska bir yer araştır.

Back