50 günlük evliyim ve boşanmak üzereyim.

Ayyy dehsete dusuyorum boyle seyleri okudukca...Birincisi ben hepsini yolardim o kocayi da ailesini de....2.si ben yolmadan önce babam dunyayi yikardi zaten baslarina...Yasadiklarini bu sekilde anlatan insanlarin aileleri yok mu diye dusunuyorum...Ben surekli orda kalcam ama kendi ailemi 10 gunde 1 gorcem ve babam sesimden yuzumden hicbisi anlamicak??? valla mahveder o aileyi ben kizimi sokakta bulmadim diye...aileniz destek cikmiyor mu? neyse ki cocuk vs olmadan gercek yuzunu gostermis o esiniz olacak adam...bir an once bosanin...

teşekkür ederim ama çevre hala baskı yapıyo başta ailem,babam. biz de yaşadık böyle biz de ezildik sen yola getircen onu vs. vs. illa kaşım gözüm patlamış bi şekilde mi geliyim karşınıza dedim. sus çok konuşma dedi babacığım sağ olsun. mükemmel destekçidirler. evliliğim boyunca hiç arkamda durmadılar hala ezilmeme gönülleri razı

çevre hala baskı yapıyo başta ailem,babam. biz de yaşadık böyle biz de ezildik sen yola getircen onu vs. vs. illa kaşım gözüm patlamış bi şekilde mi geliyim karşınıza dedim. sus çok konuşma dedi babacığım sağ olsun. mükemmel destekçidirler. evliliğim boyunca hiç arkamda durmadılar hala ezilmeme gönülleri razı

Avukatla mı yazdın bunu. Oku oku robot gibi. Ne çok şey olmuş bu kadar kısa zamanda. Neden yaptırdın kendine bunlar anlam veremedim?

başlık bilee korkuttu beniii bu konularr evlilikk öncesii kişileree görünmesee keşkee allah yardımcınn olsunn bacımm okumadımdaa kendi derdimee korkuyorumm

50 gun iyi dayanmisin, ben 3 gune zor dayanirdim. Ne var ne yok mahkemede almaya bak.

Bu arada sorun kaynanan gorumcen kaynin degil asıl sorun o kocan olacak malda.

Nisanlilik süresi yasamadin mi ? Bunun bu yapida olduğunu bilmiyormuydun

Ayrıca altinlarini ne diye vermiyorsun başta çok eyvallah demenin zararları

Sen esini sevdigin icin bazi seyleri goremeyebilirsin. Esas suclu esin. Istese bunlara musade etmeywbilirdi. Seni ezmelerine izin vermis resmen. Onlar da seni gelin adi altinda hizmetci gibi kullanmislar. Eger dugun Cd si sende ise takilarini geri alabilirsin. Gecmis olsun. Hic uzulme. Erken farkina varmissin.

Üzüldüm Baba'nın tutumuna da. Offfffff yaaaaaa nasıl bu hale gelebiliyorlar ya.nikahta keramet vardır derler bunlarda ters tepiyor.....sen her ne olursa olsun bitir bu Evliliği.iş bul ayaklarınızın üzerinde durmaya başla........

Nice universite mezunlari var ki esinden
dayak yiyiyor ya da vs seyler yasiyorlar.
İnsanin kendi ayaklari ustunde durmasi,
kendine deger vermesi, kendi gucunun
farkinda olmasi olmasi gereken. Ama bu
tarz seyler yasatan erkeklerin baska
problemleri var bence, bu arkadas
calissaydi da bu kafada ki adam ah karicim
calisiyor evimize gecelim dermiydi, bence
demezdi. Deger vermiyor karsidakine, aile kurdugunun farkinda degil, ister calisin ister calismayin. Bir bayanin illa calismasi gerekmez bence, ev de oturmayida kucumsememek lazim, hatta hem calismis simdi de zorunluluktan ev de oturan biri olarak ev de olmanin daha zor oldugunu dusunuyorum. Baskiyla meslek sahibi bir kadinin ev de oturmaya zorlanmasi cok yanlis elbette ama ev de oturmayi tercih eden bir haniminda(tabirinizle kocacigini bekleyen) saygiyi ve sevgiyi haketmedigini iddia edemeyiz degil mi? Erkegin tamamen karisina ve aile kavramina verdigi degere, ailesi tarafindan yetistirilmeye bagli olaylar bence, calisip calismamaya degil.

Eşinin iki cümlesine bakar. Haftada bir aksam çay içmeye gidersiniz ya da kahvaltıya yeter. O düzeni kuranlar ta kendileri. Kimseye kızma esine kiz. Yuvasına sahip çıkmayan o.

Yazık.. Şimdi yaşadığın hayal kırıklığına çok iyi anlıyorum ama bu şartlarda daha kötü olurdu da iyi olmazdı emin ol. Barışsan da kesinlikle şartların olsun başka türlü dönme sakın.

ben de aynen bu şekilde düşünüyorum bu saatten sonra yine de mucize beklemiyorum lakin anlaşmaya varmak isterse şart koşucam

ne insanlar var ALLAH bakkalda bıle karsısına cıkarmasın ınsanın

Hiç katılmıyorum. Aksine seven adamın gözü hiçbirşey görmez. Seven adam görmesem inanıcam.

o kadar yaniliyorsun ki esin hakkinda... seni koruyamayan seni mutlu edemeyen bi adam ve sen hala seviyoooo diyorsun. vermis seni anasinin eline eti senin kemigi benim demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…