50 günlük evliyim ve boşanmak üzereyim.

iflah olmaz bir aile
50 günde ayrılır mı çabala demek için girdim konuya ama böyle birşey diyemeyeceğim gerçekten çok üzüldüm halinize ama muhakkak hakkınızı isteyin bunları onların yanına bırakmayın...
gerçekten çok üzüldüm halinize Allah sabır versin... inşallah kısa zaman da atlatırsınız.. size tavsiyem önce tatil yapın sonra işe girin tatil illa ki deniz kenarı demek değildir

Bence sen seviyor sanmışsın
Sevmiyor
Sevse elbette annesini yine dinler ama seni de gözlemler, annesinin dedikleri doğru mu değil mi diye
O bi ana kuzusu ve annesine bunu ıspatlıyor, senin üzerinden yapıyor hemde bunu

Kaç kurtar kendini

Ne neee neee okuduklarıma inanamadım 50 günde neler yaşamışsın Allahım ne kadar üzüldüm rabbim yardımcın olsun.
Ayrıca çok iyi bir avukat bul ve donlarına kadar al, buna hakkın var yap bunu.
içimin acısını hangi mal mülk dindirir.ben kocamı seviyodum. halen de kopamıyorum.ama tek taraflı olmıcagının farkına varıp çektim kendimi. Hala deli gibi umudum var. Aklı başına gelir de bi mesaj atar arar diye. Bu benim sevgilim degildi kolayca sileyim ya,kocam.

Biliyorum caniniz yaniyor ama yasadiginiz seyin adi evlilik degil. Kole hayati.
Siradan bir cumle olacak sizin icin ama ne kadar erken kurtuldugunuza sevinmelisiniz.
Keske boyleleri en basta evlenmeyip, annelerinin dizinin yanindan ayrilmayip baskasinin hayatini ve hayallerini bozmasa.
Zaman herseyin ilaci, ardiniza bakmayin bence.

Hepsini okuyamadım ama Yarısı bile yetti yani? Yaşadıkların cok kötü gercekten, önceden nasıldı eşin, nişanlıyken falan
nişanlıyken kavgamız dahi olmazdı olsa da büyümezdi. başkası için kalbimi hiç kırmamıştı mesela. aramızda kimse yoktu. her şey bizim evlenmemizi istiyodu. ben kocamı evlendikten sonra daha sevdim ısındım,ama o tam tersi evlendikten sonra uzaklaştı

Köle gibi hissettim hep kendimi zaten,önce gülüşlerim soldu.Sonra sesim kısıldı ve en sonunda tamamen sustum herkese karşı.

Peki kv uzak biyere taşınsanız acaba eskisi gibi olurmu? Ailesinden cok etkileniyor belliki

ve ne olur siz avukata verdiğiniz de kaybedeceklerini anladıkların da çocuk gelip sizi iknaya çalışacaktır kandırmasına izin vermeyin
pişman olmuş olamaz di mi. Maksadı ben degilimdir.
Bunu sormuş olmamdaki ümide bile şaşırıyorum
Çünkü ben ayrılırken salya sümük ağlayıp sızlarken
O eltime bilezikleri almasını tembihliyordu
Öyle insanları Allah düşmanımdan da uzak etsin,bu kadar ucuz bi insanın gözyaşları

Peki kv uzak biyere taşınsanız acaba eskisi gibi olurmu? Ailesinden cok etkileniyor belliki
kv den uzakta zaten evimiz.eşimin işi kv min evinin karşısında. herşeyden öte uzak da olsa da eşim böyle istiyor. benim çabalarım düşüncelerim yetmiyor. yuvam için her şeyi yapacak cesaretteyim ama kocam bunun böyle olmasını bitmesini istiyo

Henüz vekalet vermedim düşünebilirim
Bal porsuğu gibiyim öleceğimi bilsem asla vazgeçmiyorum, takınca takıyorum ayrıca, çok pis bir huy bendeki. Karşı tarafa illallah dedirtene kadar yapışıyorum davaya. Boşanma davası almıyorum artık sırf bu yüzden dedektif gibi oluyorum çünkü. Davayı şahsileştirmeme kuralının sınırlarında gezindiğim için böyle duygusal tepkiler vereceğim davalardan vazgeçtim.
İnletecek bir avukat bul Ankara'da mutlaka.

canım çok üzüldüm yaşadıklarına gerçekten çok zor ya :;( nası bu kadar ezebilirler seniailecek. annesi manyak kocan daha manyak. düzelmez bu şekilde daha da kötüleşir ve yıpranırsın. kocana net tavır koy bundan sonra evimizde yatılacak diye kabul etmezse de ayrılırsın artık ztn bu evlilik değil ki

İnş. bulurum. bilgi eksikligi var şu an napcagımızı netcegimizi bilemez halde bi yandan üzülüp ağlayıp bi yandan sürekli napılmasını gerektigini düşünüyoruz

malesef ki tüm suç eşinizde.
eşiniz adam gibi adam olsaydı, kimse evliliğinizi etkileyemezdi.
olumsuz yanlarınızı anlatanları inanmayıbırakın, onlara laf dahi söyletmezdi.
sizi bu kadar ezdirmezdi. hem de 50 günde.
şimdiden böyleyse ötesini düşünemiyorum.
kıymetinizi gerçekten bilecek biri elbette çıkar karşınıza, arkanıza bakmadan uzaklaşın o aileden.
kimsenin sizi böylesne yıpratmaya hakkı yok.

O zaman o koca bozuntusu icin daha fazla yıpratma kendini tatlım, sal ipini gitsin anacıgının dibinde yasasın

canim bunlardan sana hayir gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…