50 günlük evliyim ve boşanmak üzereyim.

canım hak veriyorum sana katılıyorum elbette ki öyle. ama benim babam da çok otoriterdir ve beni o tarafa o da ezdirdi. beni savunmadı haklıyken onları savundu mesela.ben bu kadar baskı altındayken kendimi ifade edemezken haydiii ben çal
evet bu yazdıklarını okuyunca şu sahne geldi önüme. eşim demişti ki çalışmak istiyorum deyince " napcan çalışıp.Elin adamlarına çalışacagına kocana çalış" şu an bunu hatırladım.

Haklısın orda diretmeliydim belki de. Ama şurda zaten 1 buçuk ay oldu canım yani ben o süre zarfında hiç bilmedigim bi yerde kaldı ki orası köy gibi bi yer ha deyince nasıl iş bulabilirdim.razı oldugumdan oturmadım ilerleyen vakitlerde illa ki ben duramazdım zaten. işte iş konusuna daha geçemeden bu sorunlarımız çıktı daha kendi evimde oturmama müsade etmediler başta ben nerden iş bulayım nerye başvurayım yani bi çok zorluklar var.söylemesi kolay oluyo anlıyorum da yeni bi düzen kurdugunda ha deyince her şey istedigin gibi olmuyo

hep baskı işte. kendimi feminist filan bilirdim özgürlüğe çok da düşkün bi insandım beni bile böyle bastırdılar.Hayatta insanın başına her şey geliyomuş. Kendim olmama fırsat vermediler ta en baştan

Ana kuzusu erkekler er yada gec bosanir.. bunlardan ne koy olur nede kasaba.. cocugun olursa bu kez toptan kurtulamassin.. iyi dusun bu hodukle omrunu tuketmeye degmez yani..

Farzedelim haklisin yine de bu adamla ömür geçmezdi. Başkasinin ağzina bakip seni kirip döküyor. Ben de sevildiğini düşünmüyorum.

evet üzüldüm kocamdan ayrıldıgıma degil ama yuvam ve hayallerim yıkıldı. bu okuduklarımdan sonra farklı bakınca açıldı gözüm . Dışarıdan bakmayı keşke ta önceden başarabilseymişim de onunla evlenmeseymişim.Ta baştan beni yok saymış

Uzulmez mi insan..yuva bu..benimki yikildiginda nasil ayakta kalabildigimi dusunup yazdim sana..meslegim vardi,param vardi,ben de kendimi degistirdim ama...benim de kendimde buldufum hatalar oldu...degistirdim...bakis acim farkli oldu,mutluyum...seni uzmelerine izin verme,cok baski kurabilecek bir ailem var fakat dokunamiyorlar bu yuzden yanimda olmayi tercih ettiler..gencsin sanirim,hicbisey icin gec degil...is bul..calis.inatci ol..

böyle bir aileden kurtulma yolunda ilk adımı attığınız için kutlarım,senelerce kurtarmaya çalışsanız da bir şey değişmeyecek,olan ziyadesiyle size olacaktı....altın,bilezik boşeverin...onlar kalplerindekini zaten belli etmşler,siz bu kadarla kurtulduğunuza sevinin...zamanla acınız azalır...

Bundan sana uzun vadeli koca olmaz şimdiden belli etmiş safını en iyisi tamamen ayrilmak
Iyiki hamile felan kalmamissin dogacak cocugada yazik olurdu
Boşan kurtul bu gereksiz insanlardan

50 yillik dert sigmis 50gune...cok uzuldum. Esiniz sizi bir gram.sevmemis.bunun icin.uzulmeyin. yolunuza bakin. Evet ayrilmak cok zor,severken bunca seye ragmen barisma.pisman olursa umudu yasamaniz normal..bende yasadim.....ama oyle bir an gelecekki ondan nefret etmene sebep olacak,kucuk bisey........cevreyi bosver,millet konusur.sen kendi hayatini kurtardigin icin sukret. Omur boyu kole gibi yasayacaktin.

Tamamını okumaya yüreğim dayanmadı ilk paragraftan sonra bıraktım.Boşanmazsan yazık olur sana.O kadar diyorum.Sittir et 50 günlük evliliğini,millet 50 gün sonra baba evine döndü diye laf etmeden önce gitsin senin o yaşadığın hayatı değil 50 gün , 5 gün yaşasın bakıyım nasıl oluyor.Boşanabiliceksen HİÇ DURMA.O derece.

Ya ben kendimden

Bir yerde karşılaşıp benim hayatımı mı dinledin acaba demeden alamıyorum kendimi. Aynılarını yaşamışız hatta fazlası var kayınvalidem benim ağzıma s....afedersin ve ben bu eziyete 9 yıl katlandım. Benim öyle sığınacağım bir baba evim yoktu maalesef. Arkana bile bakmadan kaç elinde madem kınan var yenile o kınadı tekrar düğün yap kendine kurtuldum diye!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…