50 günlük evliyim ve boşanmak üzereyim.

Allah yardımcın olsun.. böyle bir birlikteliğin tanımı aile değil zaten. sende farkındasın.. acını göm yüreğine boşan. bir ömür geçmez bu şekilde. gelse gel dese bile gitme. belliki kalbinde olmamış yerin.. inşallah Rabbim karşına iyi bir insan çıkarır da unutursun bu günleri.

İNAN HEPSİNİ OKUYAMADIM YOKSA BİLGİSAYARI DUVARA FALAN FIRLATIRDIM. KAÇ KURTAR KENDİNİ. EVLİLİK KURTULUR MU DİYE DÜŞÜNME KENDİNİ KURTAR SEN BU MANYAKLARDAN. ELALEM NE DER DİYE DE DÜŞÜNME BU DA SENİN SINAVIN BELKİ DE. BİR DAHA GELMEYECEKSİN BU DÜNYAYA ALDIĞIN HER NEFES TEK KULLANIMLIK NEDEN HEBA EDESİN Kİ.

bakın konularımı okursanız benim de yuvamın yıkıldığını anlarsınız..benim anlattığım başka bir şey...bir kadının kocasını evde beklemekten başka işleri olmalı...ben aileme yük olmadım mesela..işim beni ayakta tuttu.benim eski eşim beni ezemezdi,ayrılık sebebimiz anlaşamamak..evlilik hakkındaki düşüncelerimizin farklı oluşuydu..çabuk toparlandım çünkü kendi evimde yaşıyorum..bir hayatım var..baba evine dönmedim..tam tersi babama yardım bile ettim..bir işe yarıyorum..bir kimliğim bir işim var..ve hala bana saygı duyduğunu çok iyi gördüğüm bir eski eşim var...çünkü muhtaç değildim..böyle olunca peşinden koşuyor,bırakmak istemiyor..çünkü kendine mecbur görmüyor..kimse kendine mecbur birine çok değer vermez..

çalışmadığı ona mecbur olunduğu anlamını taşımaz ki. farklı bakıyosun bence olaya.ben bu konuyu iş bölümü olarak düşünürüm. kadın ev içi işlere yatkındır erkek dışarı işlerinde daha yatkındır.ha böyle olması demek değildir ki,çalışmıyo ev işleri ona ait,ezilmeli.Asla. Bu karakter meselesi.Ben bagdastıramıyorum.Dedigin gibi ona mecbur oldugumu hissederse o gücü ona yansıtamazsam ezmeye çalışır belki yeterince saygı duymaz ama.Benim çalışmıyo olmam demek degildir ki ben ona mecburum,kendi ayaklarımın üzerinde duramam. Ben bunu kimseye ispat zorunda degilim. Çalışma hayatını kişisel anlamda yararlı buluyorum.ufkunu genişletmek hayatında belli amaçlarının ve uğraşının olması açısından. Yoksa birine mecbur olmıyım diye düşünüp de işe girmem yani.Kendimi amaçsız boş hissediyorumdur oyle girerim.Paranın insanlara kimlik kazandırdıgını düşünmüyorum

kocan başkasının lafıyla sevgi bitiyorsa sorun ondadır
benim kocamada kaynanam neler söyledi
ama benden vazgeçmedi huzursuz olduk hatta ben boşanalım dedim ama eşim bırakmadı
senin resmen seni göndermek için elinden geleni yapmış
kendini kurtarmaya bak

çok üzülerek okudum, sanki kendim yaşamış gibi oldum. allah yardımcın olsun 50 güne zulüm adına ne varsa sığdırılmış
ben nişanlıyım, böyle bir durumda kalsam ne yaparım dedim. eşle asla ve asla iletişime geçmem. dahi ailesiyle de! aklı başına gelir de özür dilerse, şartlarımı açık ve net olarak söylerim. evimde yaşamak, eş ailesiyle minumum ilişki (kendim için). yok bunları yapamam diyorsa, yol veririm gider.

Kızlar 25 gün sonra bugun eşim aradı konuşmak istedi geldi özür diledi ve ağladı ailemin yanında. Her şeyin düzelmesi için çaba harcıcagını söyledi. Ben de güvenimi kaybettiğimi söyledim ama üzüldüm durumuna. Burda insanlar en azından 1 kere şans ver olmazsa tamamen koparırsın bağları dediler.Bana kalsa inanasım gelmiyo pişman olduguna. sonucta 25 gün aramadı sormadı. Dank eden ne anlayamadım

50 güne ne çok şey sığdırmışsınızz.. Taamül edemedim eşine sonuna kadar okuyamadım kaç kurtar kendini ne yapıyorsun orada anlamadım

Sen milletin sozune bakma sadece o sana yasattiklarini aklina getir o yeterlidir dogru karari vermen icin. Ben affetmezdim

Ben eşinin düzelecegini sanmıyorum çok farklı bir zihniyette size karşı ama herkes son 1 sansı hak eder eger ugrasacak gücün varsa dene bir kere daha ama hicbirsekil de taviz verme derim..

kararli davranacaksan debe diycem ama inan dilim varmiyor.
bu ailedende ,adamdanda bi ....olmaz!
bu yasananlar unutulmaz da. bence bosan

Güzelim adam gün yüzü göstermemis sana inana bana suanda cocugun olsaydi sana o cocugu vereceklerinimi saniyordun??? Valla evladini elinden alip seni baba evine oyle gonderirlerdir. bu seferde o degil sen onu aramak zorunda kalirdin evladin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…