50 günlük evliyim ve boşanmak üzereyim.

Bence bi şans verebilirsin belkide gerçekten düzelmiştir. Anladığım kadarıyla eşini seviyorsun. Bence dene ama tahammülsüz bi şekilde istemediğin bişey olduğu an hemen gideceğini hissetmeli. Seni gerçekten kaybettiğini anlamalı. Ama eğer gerçekten kendinidüzeltip pişman oldu ise sende sıcak davran. Kocanı kendine bağla. Sonra intikam alırsın hehpsinden

Canım çok üzüldüm yaşadıklarına inan ki kardeşim olsan bu kadar üzülürdüm. Aşağı akan musluk yukarı akmaz, belli ki yaşında genç. Geleceğini ziyan etme bu adamla. Ne kocan koca, ne kaynanan kaynana. Bu insanlarla ömür geçer mi bir düşün. Hayatının en güzel günlerini bu adama kendini ezdirerek geçirme.

Sana cok uzuluyorum hata yaparsin sans verme. Bu sefer yone bisey yapsa ve sen baba evine dönmek istesen kolunu bacani kirmadan yollamazlar. Oyle elini kolunu sallayip o evden cikarmazlar seni bide cocuk yapar sana hamile halinle perisan olursun. Guzelim yapma sans verme

"Bir Buçuk aylık yuvam yıkılıyo" yerine "Bir buçuk aylık cehennem sona eriyo" demeliydin.Çünkü bu yuva değilmiş!!!!
Herkes evliliğinde mutlu olmayı hayal eder ama herşey de insanlar için...Bence bu kadar erken bişeylere uyandıysan ve bu yoldan döndüysen çoookk şanslısın.Burda ne hikayeler okuduk...

Eğer barışacaksanız kesin kurallarınızı koyun baştan. Bir daha o eve gitmeyeceğinizi kimsenin hizmetçisi olmadığınızı söyleyin.. yoksa bu barışma bi "50 günlük" daha kayıptan başka işe yaramaz

Yaa canım sevgi nedir yaa anlamıyorum gerçekten.Seni sevmiş olabilir ama duygular çok çabuk değişebilir..Ayrıca bi cümle dikkatimi çekti.Yapılacaksa yapılacak gidilecekse gidilecek diyomuş ya eşin.Bunun türkçesi şu Senin duyguların düşüncelerin benim için önemli değil.Sen nasıl böyle bi adamdan sevgi dilenirsin.Valla anlayamıyorum Özür dilerim.Yaşadığını en iyi sen bilirsin.Ama bi düşün sen bunalayık mısın kendi gözünde??İnsan önce kendine değer vermeli.İşte o zaman insanlar size değer vermeyi öğrenir.

Evlenir evlenmez gerçek yüzünü ortaya koymuş aklın varsa uzaklas bosan. Sakin affetme geri dönme. Seven erkek belli eder kendini bune böyle ortaçağ evliliği gibi köle misin sen????

Calisan bi bayanim ama esim yine de ailesine hizmet etmemi istiyo.haftada bir de olsa onlara yemek temizlik yapmami bekliyor.Bence adamin karakteri cok onemli ne calismayan var esi bas ustunde gezdiriyo ne calisan var esi eziyo.tamamen karakter ve sans sanirim

Evlenir evlenmez gerçek yüzünü ortaya koymuş aklın varsa uzaklas bosan. Sakin affetme geri dönme. Seven erkek belli eder kendini bune böyle ortaçağ evliliği gibi köle misin sen????
biz kadınlar ne kadar merhametliyiz,Tanrının evrendeki yansıması bi türüz. Karşımda kim aglarsa aglasın dayanamıyorum.Yine de hiç bi şekilde taviz vermedim ama gerçekten bi şeyler yapabilme ihtimali var mı düzeltebilir mi davranışlarını yontabilir mi bunları düşünüyorum. Evet çok şeyler yaşattı bana duygusal anlamda çok yalnız hissettim bu evlilikte. Affedilir bi yanı yok güven eksildi en önemlisi. Ama her şeye rağmen silip de atamıyorum.Cahilliğindendir dolduruşlardandır diyorum,belki bi mesafe koyar diğerleriyle aramıza ve evine döner diye umut ediyorum. Her insan 2.bi şansı hakeder diyolar. Belki de timsah gözyaşıdır insanlara güvenim kalmadı.

kesinlikle,bence de bu karakter meselesi. Bazı erkekler çok feminen düşünüp kadın psikolojisini rahatlıkla anlayabiliyo ve gereken değeri her şartta verebiliyo.Kimi de değer vermek için şart koşuyo

onu anası söyledi canım. o da bazı şeyleri anlamış olacak ki benden özür dilemeye geldi. Baktı çevresinde kimse bizim akıbetimizi umursamıyo,herkes yıkmaya çalışıyo. dank etti bi şeyler . Ama kırılan şeyler çabuk onarılmıyo maalesef

vaatler havada uçuşmuş ailemle konuşurken,tatile çıkaracakmış yemeklerimizi o yapacakmış falan filan. Ben de tabi inanamadıgım için içerde kıs kıs gülüyorum sinirden

İyi ya mahkemede elimde bi delilim olur,böyle anlatınca kimse önemsemiyo. İlla kaşımız gözümüz yarılacak ki,"aa evet,bu kıza yazık olmuş,bunu koruyalım"desinler

sana bu saatten sonra fazla güvenemem,sokaktaki bi insana belki senden daha fazla güvenirim dedim. bu saatten sonra kendimi ezdirmem kendimi de riske atmak istemiyorum. böyle söyledim. haklısın dedi benim eşekliğim sinirlenince kalbini kırdım hep dedi özür diledi ggözleri doldu acıtasyon falan. Bilemiyorum ya insanın kalbini açıp bakamıyorum.Niyeti iyi mi kötü mü. yarın yine aynıları olcak dedim.olmaması için çabalıcam dedi :/ yersen

Beynimde hiç bi fikir yok,sadece insanların fikirleri kafamda uçuşuyo. Hepsine de ayrı ayrı hak veriyorum ve gık çıkaramıyorum

onla bi müzakere mi imzalamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…