50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar biraz önce irademi zorladımm delikafadulden
mutfağa gittim cok acıkmıstım elma almaya bi baktım ordaa nefis tahinli çörek duruoo :dilcikar:
ama yemedimm elmamı yedimmm
:hooray:

öğlen ayva ve tarhana çorbası yedim. Akşamda mercimek çorbası ve karnıbahar yemeği. sonra da 2 porsiyon meyve.

zayıflama kemerinin faydasını gören 2 tane arkadaşım var umarm sanada faydalı olur papatyam. oh valla ne güzel oturduğun yerden zayıfla :) ben step yapıyorum birde ip atlıyorum

zayıflama kemerinin faydasını gören 2 tane arkadaşım var umarm sanada faydalı olur papatyam. oh valla ne güzel oturduğun yerden zayıfla :) ben step yapıyorum birde ip atlıyorum

inş yaaaa zaten benim bölgesel incelmeye ihtiaycımm var göbeeğim gitsinn senağlama
kaydirigubbakcemile2 aslında bölee holihop cevirmk istiyorumda beceremiyorummm
canımm ben ip atlasam alttakiler hemen şikayet ederr valaa kaydirigubbakcemile

ya kızlar tartı bana dio ki fiyuce 60kgsun klava: ay kafaı yicem 3gundur karın bel agrısı bi türlü regl olamadım dogrusu daha 1-2gunü var...ayrıca deli gibi şişim göbek aldı basını gidio....
kafayı yicem yaa zaten su folik asit ve demir hapı da istah mı acıyor ne...hic yemedigim seyler yiyorum bu ara...az once aksam yemegimi yedim ilac sonrası fırın poşetinde pişmiş çupra ki balıktan nefret ederdm normalde +domates sgoan ...
bu ilaca baslamadan once yani 1.5hafta once 58.8dim...regl baslıcak diye mi yoksa cidden iştahımın abartısından mı bilmiorum 60lara cıkmıs olmak sinirimi bozuyo

titresimli kemerlerden bahsetmissiniz...arkdslar bende devar vibro shape bu kemerler zayıflatmaz sadece kullandıgınız bölgede sıkılastırma yapar...ben 68kg iken kullanıodum hergun belime ve ciddi faydasını gormustum...uzun zamandır denemiyorum duruyor öyle evde...kilo verdirmez ama selülitde acaip azalma yapıyor...

bu arada icinizde hic folik asit hapı kullanan oldu mu? ya ne zaman dustan cıksam bedenim saclarım ilac kokuyor kafayı yicem... sacıma resmen parfumu boca ediyorum...nette de bi bilgi bulamadım belki biriniz biliyorsunuzdur

bende yapıorumm..
ama tatlı konusunda kendimi tutuoyorummm hiç tatlı yemedim bugünn..
mavi yeşil light bisküvi yedim limonlu..
o kadr..
lahana ve kereviz hazırr..
yrn yapcam çorbayıı

kızlar gnydın çok iyi gidiyosunuz
fiyuce canım regliden dolayı şiş olbilirsin demir hapı iştah açar dikkat et yersen kilo alırsın folik asit ben kullanmıştım bi ara bebek tdvisi için onun yanında başka haplarda içiyodum ben öyle koku fln almadım hatırlamıyom yani

yoooooooo ben varim bende bisey yemiyorum ,
ama sabah iki ane sosis yedim fazla gitti artik oglen yemicem canimda istemiyo
siz napiyonuz bakem

Selam arkadaşlar
Bende 59 kiloyum 55 e düşmek isitoyrum
BU ara evdeyimde spor yapabilirim
benide aranıza alırmısınız
Teşekkürler

kızlar bende drdan dönerken fıstıklı çikolata aldım çay demledim yiyorum açlıktan midem bulanmaya başlamıştı artık hiçte pişman değilim mutluluk hormonuna ihtiyacım var

gel hayatım gel sanada veriyim hepsini yiyemedim zaten midem bulandı normalde morlim bozuk olmasa iki paket bile yiyebilen biriyim akşamada brokoli haşlıyom onu da yeriz beraber

cnm valla bu iştaahı acil kesmem lazım olmadı bi ara aktara falan gidip iştah kesici bisiler arıcam...kafayı yicem valla yedikce yiyorum doymuyorum göbek pörtledi hala regl olamadım...
sabah kahvaltı etmedim ilac sorası etiform kırmızı meyveli biskuviden yedim yarım paket...saat 3-4gibi arkdsla yemek yedik...yemek de yemek degil tabi hamburger +3-4tane patates kızartmasıklava:
hii bide visne suyu ictim... okadar...
simdi aç degilim aslında ama ilac ictim tekrar yarım saat sonra bisiler yemem lazım... işin kötüsü acaip de iştahım var herseyi yiyebilcek gibiyim
napcam ben yaa kafaı yicem kilo vermeye calısırken tartı beni 59.5kg gösterdi bugunde:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aman diyim dikkat et sende de cıkmasın tekrar demir..bu ilac insanın ömrünü yiyo yaaa

papatya sende gördüğün herşeyi istiyon oklava geliyo sana
fiyuce bişi olmaz 1 kereyle söylemesi ayıptır dünde ben abimin zoruyla hamburger menü yemiştim patatesten fazla yemedim ama kolamı içtim bide üstüne dondurma istedi napıyım yedim o şiş karnımla k validemlerde 57 kilo çıktım
bu kafayla unutmuşum yazmayı

yemek yemeyi azaltınca bir kaç gün sonra iştah falan azalıyo walla bugün yemek yemeyi unnttum gibi
hep böyle olsa ama canım acayipp terağında yumurta istiyooo
proteğine ihtiyaım var sanırsam

1.75 im diyosun benide mi öyle sanıyosun kilona ve boyuna bakınca zayıflama merakında olan senmişin gibi geldi benim boyum 1.67 aramızda 8 cm var her cm 1 kiloya tekabül edr kıyaslarsak ben senin boyunda olsam 65 kg olurdum ve normal kilolu olurdum senin gibi sıska olmazdım ok:1shok:

Boyum 1.74
kilom senelerdirde 55,ne aliyorum nede vermeyi düsünüyorum..
Ama sorarsanizki nasil böyle kilo almadan kaliyorsun anlatayim:)
Bir sabah uyandigimda direk su iciyorum cünkü cok susamis kalkiyorum.
Pesinden bir cay ve tost ekmegi ile bir tost yiyorum.Okula gittigim icin cogu zaman yürüyüs yapiyorum 25 dk falan.Öglen okadar cok yemem acikmiyorum ama günde 2 lt su iciyorum,
Su tüketirseniz faydasini göreceksiniz,aksamda öyle fazla kismiyorum kendimden ama pekte cok yedigim söylenemez cünkü migde kücüldügü icin öyle cok yemiyorum..

Kolya gelsin herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…