- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
haklısın cnm da ne bilim soğan suyu nası içicem ki modundayım..doktora gıttın mı sen pekı..ben gıttıgımde eger aldırmazsan ilerde cocuk sahıbı olamayabılırsın dedıfunnyda:
yumurtalıklarımda kist var daha bir kaç gün oldu başlayalı ama akıntılarım arttı 15 gün içeceğim çünkü bazı kistler adetle sökülürmüş inşallah öyle olur ümidindeyim. ve ben bu ay yumurtlayamadım bile ve bu çok moralimi bozdu o üzüntüyle soğan suyuna başladım inşallah iyi gelir. Bence dene arkadaşım ne kaybedersin. ?
Açımm anacım açççç otladım bütün gün sadecekızlar nerdesiniz kimbilir yoksa gizli gizli birşeylermi yiyorsunuzklava:
çarşamba gunu okeydir cnm..kızlar bence çarşamba günleri bizim tartınma günümüz olsun
Çarşama tartınacağız ona göre hafta sonu tatil ama rejime değil kaçamak yapmak yok sengözlerimebaksanab herkese iyi haftasonları iyi tatiller.. Şeniz
bende zayıflamak istiyorum ama kendimi diyete başlamak için hazır hissetmiyorum.....sizleri okuyunca yine motive oluyorum.........ama tam evet diyete başladım diyemiyorum....
şirinim geçmiş olsun canım a.s. yeterli sağlığın yerinde olsun önemli olan bu bol bol meyve ye canım portakal greyfurt tüket Şeniz
bende katilmak istiyorum
55 kiloyum hayatimda bu iki oldu 55 kiloya ciktim, 48 kiloya düsmek istiyorum
ama son yillar hep 50 kilodaydim, bakalim tekrar 48 kiloya düsmeyi basaracakmiyim
gel canım gel tombulum :dance: hoşgeldin :1hug:
verces merak etme gıtcek bu nalet olasıca kilolar.. ben topikteki kızlardan farklı olarak olarak isveç diyeti yapıyorum bugün4.günün 13 gün sürüyo bittiğinde 4-6 kilo arası gıtmıs oluyor ama sonra gerı gelıyo malesef..mirmirmirmir
bu hatunlar daha sağlıklı ve mantıklı şeyler yapıyolar ..kaydirigubbakcemile5
hadi helal sana içebilecen mi ben başladığım gün bırakmıştım 1 tencere çorbada çöpe
kızlar bizim tartı biraz bozuk bi 57 cıksam bi 55 cıkıom bi 60 ama 57 yimm yani daha fazla olmamalıyımmmmm
o sebepten ben ölçcem her bi yanımı ölee zayıflamıs mıyım anlicamm
bişi sorcamm canlarımm
hani k-flakes mi ne var yaa reklamlarıda var
onlar için düşünceniz nedirr?
zayıflamaya yardım eder mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?