Kızlar yarın tartılacağız ama gördüğüm kadarıyla hepimizde bir gevşeklik var. Kendi aramızda gruplara ayrılsak ve yarış yapsak nasıl olur???
slm kızlar maalesef ben bu hafta kilo vermedim hala 58. Üstelik bugün görümcemdeydim ve tadımlık da olsa çok şey yedim.( sabah sadece nesfit yedim. Öğlen az az pilav karnıyarık domates çorbası yedim bir de kücük bir parça turta yedim. Akşam da ıspanaklı yoğurt yiyecem .
Pembeinci listeni bizimle paylaşır mısın?
Teşekkürler paylaşım için a.s.Nessss buyur canım
08-30 Kahvaltı :
Çay, kahve vs. (Şekersiz) - 2 kibrit kutusu peynir - 3-4 zeytin
Veya : 1 Kase yulaf veya buğday gevreği
10 .00 Ara öğün
13.00 ÖĞLE :
3 köfte - et - tavuk - balık (haşlanmış veya ızgara) - Salata
Veya 1 kâse çorba - Salata - (yoğurt)
Veya Salata - 4 yemek kaşığı yemek - ayran
17.00 Ara öğün
20 .00 Akşam
5-6 yemek kaşığı sebze yemeği - yoğurt
Veya 1 kâse çorba - Salata - (yoğurt)
• Gece boyunca 2 porsiyon meyve
* Ara öğünlerimde 1 çay bardağı leblebi - 1 ayran – 3-4 kayısı -2 havuç yiyorum
(hepsini değil tabi 1 tanesini yerimseniben
Merhaba arkadaşlar açıkçası ufak bir sitemim var bunu belirtmek istiyorum lütfen yanlış anlamayın ( kırılmaca darılmaca yok ) yasakkelime
Bizim oluşturduğumuz kalabalık bir listemiz vardı dün tartınma günümüzdü 4-5 kişi kilosunu yazdı burasını ciddi bir biçimde birbirimizi motive ederek gerçekten zayıflayacağımız bir yer olacağını sanmıştım ama sanırım çok az kişi bunu ciddiye aldı nesss dediğinde haklısın canım evet gevşeklik görüyorum bende gerçekten zayıflamak isteyen arkadaşlarla yarış yapalım derim ben , belki böylelikle daha iyi motive olur ve zayıflarız
Ben gerçekten zayıflamak istiyorum kaçamak yok ciddiyim diyen arkadaşlar varsa eğer bir grup oluşturalım ve devam edelim. CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?