50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bugun tartılma gunumuz sınavları dolayısıyla her gun gırıp ne yedıklerımı yazamıyorum ve acayip kaçamak yapıyorum cipsler mi dersiniz çikolatalar mı :1no2:

amaaaa baslangıc kılom 58 su an ıtıbarıyle kılom 56.5 ve kahvaltı yaptıktan sonra tartıldım

kahvaltıda sucuklu kasalı menemen klava:
yesıl cay (hatta sımdı bır bardak daha ıcecegım)
ve yarım kıbrıt kutusu buyuklugunde beyaz peynır
bır dılım kepeklı ekmek

sabah kuvvetlı bır kahvaltı yapıyorum kı aksam 5e yanı yemek saatımız gelene kadar atıstırmıyım süprizzzzz

Günaydın kızlar bu sabah kahvaltıdan sonra tartıldım 55 kiloyum 1 kilom gitmiş haftada bir kilo fena değil .

Kızlar yarın tartılacağız ama gördüğüm kadarıyla hepimizde bir gevşeklik var. Kendi aramızda gruplara ayrılsak ve yarış yapsak nasıl olur???

Sana katılıyorum canım ben kesinlile çok ciddiyim zayıflamam lazım ben gevşeklik yaptığıma inanmıyorum ekmek bile yemiyorum tatlı vb şeyleri tüketmiyorum yaptığım bir liste var onun dışına çıkmıyorum anlayacağın yarışa varım. :hooray:

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun
bende 58 dim 59 olmusunm allahim verdigimi geri alcam heralde, suan annemin evindeyim rahatim ,haketimde yok ,kendimi toparlamaya calisiyorum , bu hafta bilmem kilo verebilcemi

kızlar ben 57 kg mım çokta dikkat edemiyom listeme uyabilsem gitçekte sbhtandır doğru dürüst bişi yemedim şimdi neler yemek istiyom bi bilseniz

Bugün tartınma günümüz bakalım listemize kim kaç kilo olmuş..

ccuma : 58 - 50 olacak 56,5 oldu :hooray:
pembeinci : 56-50 olacak : 55 oldum :hooray:

myocean 76 : 58 - 53 olacak : 57 oldu :hooray:
gazili09 : 55,3 - 52 olacak
nisanum : 57-54 olacak
sympathique : 59-50 olacak 59 kilo CADIARZU
fiyuce : 58,4 55 olacak
ferhatınşiriniyimben : 57 50 olacak
pinark1 : 54 -50 olacak
almila74 : 56 -52 olacak
kelebekcik: 51-48 olacak
assortik : 58 -55 olacak
mnla 59-50 olacak
pilar - 55-48 olacak
sivribiber 57-52 olacak
nevinırmak 54-50 olacak
düş : 53-48 olacak
funnyda : 56 53 olacak
paptya89 : 57-53 olacak
pasaklı minik tanrıça: 55-50 olacak
tatlırüya : 59-51 olacak
kayra: 58-50 olacak
nessss : 58,5 - 50 olacak
hayat : 60 .. ?
sevhan : 51 kilo ..?
(Kızlar yeni eklenen arkadaşları listeye eklemedim bir haftayı doldurmadığı için bugün eklerim inş.)

selam. boy 1.60 / kilo 59 yaza kadar 53 olsam yeterli.
spor yapamıyorum.tek sorun o sanırım.
bugün yediklerim;
sabah bir dilim ekmek kaşar şekersiz çay
11 de bir havuç
öğle yemeğinde ıspanak yoğurt fırın makarna az ama :) çorba
bakalım akşamne olacak ...

slm kızlar maalesef ben bu hafta kilo vermedim hala 58. Üstelik bugün görümcemdeydim ve tadımlık da olsa çok şey yedim. ( sabah sadece nesfit yedim. Öğlen az az pilav karnıyarık domates çorbası yedim bir de kücük bir parça turta yedim. Akşam da ıspanaklı yoğurt yiyecem .
Pembeinci listeni bizimle paylaşır mısın?

Canım listem gözükmüyormu paylaşırmısın demişsin anlamadım açıkçası.

--------------------------------------------------------------------------------

Bugün tartınma günümüz bakalım listemize kim kaç kilo olmuş..

ccuma : 58 - 50 olacak 56,5 oldu
pembeinci : 56-50 olacak : 55 oldum

myocean 76 : 58 - 53 olacak : 57 oldu
gazili09 : 55,3 - 52 olacak
nisanum : 57-54 olacak
sympathique : 59-50 olacak 59 oldu
fiyuce : 58,4 55 olacak
ferhatınşiriniyimben : 57 50 olacak
pinark1 : 54 -50 olacak
almila74 : 56 -52 olacak
kelebekcik: 51-48 olacak 50 kilo oldu
assortik : 58 -55 olacak
mnla 59-50 olacak
pilar - 55-48 olacak
sivribiber 57-52 olacak
nevinırmak 54-50 olacak
düş : 53-48 olacak
funnyda : 56 53 olacak
paptya89 : 57-53 olacak
pasaklı minik tanrıça: 55-50 olacak
tatlırüya : 59-51 olacak
kayra: 58-50 olacak
nessss : 58,5 - 50 olacak
hayat : 60 .. ?
sevhan : 51 kilo ..?
(Kızlar yeni eklenen arkadaşları listeye eklemedim bir haftayı doldurmadığı için bugün eklerim inş.)

Son düzenleme:
kızlar valla bende bu sabah 59.8idim ama suan kot pantolonla tartı beni 60gösteriyor yani 59falanım birazdan aksam yemegi yicem..kilomun bukadar fazla olmasında tıkınmamın yanında kabızlık sorunu da vardı bugun cozuldu :):)

kızlar bgn pek bişi yememiştim yorgundum yemek yapacak gücüm yoktu yatmadan önce 1 dlm kepek ekmeğine krempeynir sürüp yedim yatağa girdiğimde nasıl bir mide bulantısı başladı tansiyonum düştü böbrek ağrım zaten vardı allah ölüyom dedim biran önce uykuya geçmeye çalıştım 2 saat uyuycam dedim yarım saatte kalkmışım harıl harıl nasıl yemek yapmışım inanın hatırlamıyon ilk pişen bulgur pilavımdı üzerine güveç döküp yedim
hala başım ağrıyo artık ıspanak yemeğine yer kalmadı da

Nessss buyur canım

08-30 Kahvaltı :
Çay, kahve vs. (Şekersiz) - 2 kibrit kutusu peynir - 3-4 zeytin
Veya : 1 Kase yulaf veya buğday gevreği

10 .00 Ara öğün

13.00 ÖĞLE :
3 köfte - et - tavuk - balık (haşlanmış veya ızgara) - Salata
Veya 1 kâse çorba - Salata - (yoğurt)
Veya Salata - 4 yemek kaşığı yemek - ayran

17.00 Ara öğün

20 .00 Akşam
5-6 yemek kaşığı sebze yemeği - yoğurt
Veya 1 kâse çorba - Salata - (yoğurt)

• Gece boyunca 2 porsiyon meyve

* Ara öğünlerimde 1 çay bardağı leblebi - 1 ayran – 3-4 kayısı -2 havuç yiyorum
(hepsini değil tabi 1 tanesini yerimseniben

Teşekkürler paylaşım için a.s.

ben istiyorum katılmak ama diyet listeleri gözümü korkuttu bir anda. ben kaşık hesabı doyamam ki. akşam yemeğine sadece çorba ve salata yesem açlıktan tansiyonum düşer bayılırım aç kalırım.. kabus görürüm gece.. daha neler neler...
malesef yemek yemeyi seviyorum ve iştahlıyım.. ama ekmek yemeyi bıraktım bu hafta. sabah poğaçalarını saymıyorum çayımı da şekersiz içiyorum elimden geldiğince..
1,69-57 kilo ile lahana kürüne başladım.. küre devam etmekteyim. sonuçta bir yerden başlamak gerek.. sadece oturarak kilo verilmiyor diye düşünüyordum ki; bir ampul yandı kafamda, ve bir zayıflama kemeri sipariş ettim internetten :) kargodaymış gelir yarın. bakalım etkisi nasıl olacak :)
amacım 54 kilo olmak.. inançlıyım başaracağım :)
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. başarılar arkadaşlar..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar açıkçası ufak bir sitemim var bunu belirtmek istiyorum lütfen yanlış anlamayın ( kırılmaca darılmaca yok ) yasakkelime

Bizim oluşturduğumuz kalabalık bir listemiz vardı dün tartınma günümüzdü 4-5 kişi kilosunu yazdı burasını ciddi bir biçimde birbirimizi motive ederek gerçekten zayıflayacağımız bir yer olacağını sanmıştım ama sanırım çok az kişi bunu ciddiye aldı nesss dediğinde haklısın canım evet gevşeklik görüyorum bende gerçekten zayıflamak isteyen arkadaşlarla yarış yapalım derim ben , belki böylelikle daha iyi motive olur ve zayıflarız
Ben gerçekten zayıflamak istiyorum kaçamak yok ciddiyim diyen arkadaşlar varsa eğer bir grup oluşturalım ve devam edelim. CADIARZU

kızlar doktoruma bağırsaklarım çalışmıyo diye söylediğimde bana sabahları açkarnına ILIK SU içiyomusun diyo sormuştu bende ılık olmasa da içiyorum bazen demiştim
oda bana muhakkak ILIK içiçeksin demişti yani içine azıcaık kaynar su koyun :)

evet haklısın bu sitem degil gercekler olmus....bencede bi yarışma yapalim ve sadece isteyenler yani isteklikliler katılsın...ben varım...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…