50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım walla ben varım hedi yarışalım kaydirigubbakcemile5

her gun duzenlı olarak gıremesem de mutlaka haftalık kilo degerımı bıldırecegım cunku zayıflamak ve yazın guzel uçuşan elbiseler giymek istiyorum genelde okuldan eve gelırken vıtrınlere bakıp kendımı motive ediyorum kaydirigubbakcemile2

ama bugun kaçamak yaptım ıkı tane çıkolata dolu topkek yedım ama telafi edicem zira bugun temızlık gunum evi şöyle baştan aşşagıya suğurup sileyim banyoyu tuvaletı balkonu yıkayayım sonra da tartılayım :lepi:

bu arada tartıyı kapının önune koydum her gırıp çıkışta tartılıyorum :roflol::roflol:

cucuma bugün temizlikle bol bol kalori harcayacağın için kaçamakların sayılmaz kaydirigubbakcemile5
Bu arada avatrına bayıldım süper . yerimseniben

canımm ya sende kendimi gördümmm sengözlerimebaksanab
bende aynı ebatlardayım senleee Şeniz
zayflama kemerim varr onu kullanıyorumm laelaelaelaelae
azcık yicekle doyamıyorumm sositososito
yemek yemeyi cok seviyorumm yerimseniben
ve lahana corbası içiyorumm senağlama
ne cok ortak yanımız var
fisfisfis

kızlar dun 59.8bildirmistim ya...sonunda biraz olsun kabızlıktan kurtuldum bugun 58.7 kg idim :):):)
cok bi mutlu oldum yaa :)

cucuma bugün temizlikle bol bol kalori harcayacağın için kaçamakların sayılmaz kaydirigubbakcemile5
Bu arada avatrına bayıldım süper . yerimseniben

evet sımdı btti bayaa yoruldum :bbo:

saol cnm biraz abartılı mı diye dusunmuştum ama gayet hoş duruyo hihoyyyt

cucuma kelebekcik yarışma yapalım ama nasıl mesela kuralları varmı hangi gün tartınacağız bunları belirleyelim katılmak isteyen arkadaşlar ona göre karar verirler.
Bence hergün bilgi vermek şart değil sadece grubumuzu terk etmeyip elinden geldikçe düzenli kilosunu paylaşmalı
başka ?

Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet. Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşana kadar 7 günlük periyodlar halinde uygulayabilirsiniz. %54,5 Karbonhidrat, %15 Protein, %29,5 Yağ. 1000 KALORİLİK DİYET

Hedef kilo : Haftada ortalama 2 kilo
Hedef kalori : 1000 Kcal

Günlük Menüler
1. Gün

Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk: 4 adet diyet bisküvi
Öğle: 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi: 4 adet diyet bisküvi
Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece: 2 porsiyon meyve

2. Gün

Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk: 2 adet grisini
Öğle: 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi: 1 çay bardağı süt
Akşam: 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 2 porsiyon meyve

3. Gün

Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk: 1 porsiyon meyve
Öğle: 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)
Akşam: 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece: 1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

4. Gün

Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle: 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi: 2 adet grisini
Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus
Gece : 2 porsiyon meyve

5. Gün

Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi: 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran
Akşam: 60 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

6. Gün

Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam: 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna
Gece: 3 porsiyon meyve

7. Gün

Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle: 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam: 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Bu diyeti iş yerinden bir arkadaşım uyguluyor belki işinize yarayabilir paylaşmak istedim.

slm kızlar bende bgn diyeti bozanlardanım ama her gören çok zayıfsın dedikçe gaza geliyom aç kaldığım günleri unutuyorum ama çok yürüdüm bgn havada gzldi zaten bu saatten sonra bişi de yemem dengelerim inşlh sizler ne yaptınız ve ayrıca siz kilosunu bildirenler le yeni liste oluşturun diğerleri diskalifiye olsun bu haftalık ne yaparsanız bana uyar buraya giremediğim gün çatlıyorum zati

Listenin düzenli olması için bence listeye katılmak isteyen adını ve kilosunu yazsın çıkmak isteyen arkadaşlar (istediği kiloya gelen veya rejim yapmaktan vazgeçen) adını siler çıkar listemizden böylece karışıklık olmaz yerimseniben

1- Pembeinci 55 kilo 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo

3- Kelebekcik : 50 kilo

4- myocean76 : - 57 kilo 53 olacak

5 -

Son düzenleme:
kızlar ben tartılamıyorum tartı bozuk cnkü..
listeye yazmayın beni amaa kalbimin ve diyetimin sizlerle oldugunu biliinn :)

arkadaşlar olmak istediğiniz kiloları karşısına yazarsanız sevinirim şuan onu yapamayacağım

5.numarayı boş bıraktım arkadaşlar gelecek arkadaşa kolaylık olsun diye sengözlerimebaksanab

kızlar ben tartılamıyorum tartı bozuk cnkü..
listeye yazmayın beni amaa kalbimin ve diyetimin sizlerle oldugunu biliinn :)

:1shok: Canım sen gayet istikrarlı gidiyordun neyse bir gün karar değiştirirsen liste herkese açık eklersin ismini Şeniz biz daha uzun süre buradayız bu gidişle şahsen 5 kilo vermem lazım oooo delikafadulden

Listenin düzenli olması için bence listeye katılmak isteyen adını ve kilosunu listeye kendisi yazsın çıkmak isteyen arkadaşlar (istediği kiloya gelen veya rejim yapmaktan vazgeçen) adını siler çıkar listemizden böylece karışıklık olmaz

1- Pembeinci 55 kilo 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo

3- Kelebekcik : 50 kilo

4- myocean76 : - 57 kilo 53 olacak

5 -

ben de 50 kılo olacagım ve duzenlı olarak kılo durumumu bıldırecegım

bence hedefledıgı kıloya ulasmak için en fazla cabalayana bır gunluk kacamak ızı verelım mesela o gun cayın yanında bir parça çikolata cokacimcoook

ama sadece bır parca daha fazlası yok yerimseniben

bir de ben fınal dönemınde oldugumdan ders calısısrken habıre atıstırıyorum bunu gun ıcerısınde yedıklerımle dengelemeye calısıyorum fınallerım bitsin sıkı bi şekılde asılacagım bu olaya yaz tatiline gırerken tartının ibresini 50nin altında grmek istiyorum kaydirigubbakcemile2

çikolata fln ne oluyoruz kızlar ltfn daha başta su koyu vermeyin rica ederim hem ben hiç sevmem çikolatay(yalan bir oturuşta bir paketi hüpletirim gr vicdan azabı duymam)

myocean ödül ödül :jeyyar: 1 kilo verince 1 parça çikolata

ben 50 kiloya bir düşsem kocaman çikolatalı pasta yiyeceğim sırnaşık şey

canım gene iyi gidiyorummsositososito
normale göre cok cook az yiyorumm ama pek spor yapamıyorumm :1no2:
yeşil çay içiyorum düzenli zayıflama kemerimi takıyorumm kaydirigubbakcemile2
ama canımm cok tatlı istio yaaa:dilcikar:
frambuazlı pasta istiyorummm
:çok üzgünüm:

canım ben zaten hergün nerdeyse kendime ödül veriyom ve öyle 1 parça kesmez beni kaldı şu 4 kilo ama ben mutlaka bi yerde oluyom birileri oluyo yada aniden tatlı krizi tutyo amn zayıfım deyip yiyom çok kötü bişi 1 hafta diyet yapıyom 1 kilo veriyom sonra yiyom hop o 1 kiloyu geri alıyom nerdeyse 1 aydan fazladır durumum böyle görenlerde daha fazla verirsen yüzün çirkin olcak diyo
anlayacağın versem şu 4 kiloyu süper olcak veremesemde canım sağolcak anlamadım ki bende niye böyle iradesizleştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…