- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
bende bugünden itibaren başlıyorummmm diyete..
kolay gelsin hepimize..
lahana çorbası yapcam yrnda..
bide canlarımmm dün yengemlerde brokoli corbası içtimmm müthiş bi tattı deneyinn :)
bende üzüm sirkesini ilk senden duydum :1no2:sabah uyanınca bi bardak suya üzüm sirkesi karıstırp içtim.. :CüvCüv:
birazdanda kahvaltı yapcam.. hihoyyyt
menüde haşlanmıs yumurta biaz peynir 3 4 zeytn azda domates ve bi dilim ekmek var cok mu oldu nee :) fisfisfis
bi dee bişey sorcam yumurtanın kalorisi ne kadr bi yumurtasever olarak en azından haftada iki kere yesem nolur bi kereye mi indireyimmmm sositososito
merhabalar ben 55 idim bir hafta önce lahana diyeti yaptım.5 gün dayanabildim ve şu an 52 kiloyum ama hedefim 48-49 ben de varım.ayrıca cildim çok güzel oldu bu diyetle.ayrı bir parlaklık geldi.
şu an psikolojik ya da fizyolojik cok açımm ama yemiyorumm
kendimi oruç gibi hissettim tatlı görsem kaçar oldumm :)
Selamlarrrr.....
Ya ben geçen gün tartıldım,rejimimin 3. gününde yani,54.3 çıktım...53.8 le başlamıştım rejime yani kilo almışım...Bu ne şimdi bi bilgisi olan var mı?
Benim evde tarı yok annemde tartılıyorum.Annem dediki,nasıl kilo alırken insan farketmiyor bianda bakıyosun hoop bissürü kilo gelmiş,verirkende öle olacak,sen bi hafta sonra tartıl bak,nası farketçek dedi.Bende ok dedim...Sizcede böylemi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?