50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar..benım menüde bu sabah rendelenmiş havuç var yaa..sabah sabah havuç yicem ama öğlen balıkkkkkk..

ben de dogadan form çayı içiyorum karısık bitki ve gerçekten cok faydası oluyor kızlar aksam yemegınden sonra fecı çalısıyor bunyem tüm yediklerim gidiyor :roflol:

bende kahvaltıda kepekli 1 dilim ekmek beyaz peynir zeytin ve domates yedim. Cucuma içtiğin form çayı bağırsağındaki mukozayı da beraber götürüyor. Üstelik sürekli içtiğin için çok zararlı... Bitkilerde çok masum değil sürekli kullanıldığında iyi düşün kullanırken bence

öğlen 1 kase tarhana çorbası 1 elma yedim.Rezene çayı kahve ve yeşil çay içtim 1 er bardak. Birazdan da balık ve salata yiyeceğim. Sıcak içecekler içince açlık daha az hissediliyor sanırımç

arkadaşlar bende 59 kiloyum ama boyum 1,55 civarında en fazla 54 olmam lazım ama bakalım lahana diyetine başladım 3 günde 3 kilo gitti :) ama devamıda gelir inşallah diyette sadece çorba falan yazıyo ama sabah kahvatlım yapıyom ama akşam 6 tan sonra bişi yemek yook en çook göbeğimve yanlarım sinirimi bozuyo kıyafet giydiğimde sinir oluyorum genç kızım walla böyle olmuyo evde kalcam vermem gerek kilocukları

Merhaba arkadaşlar.Ben de katılmak istiyorum aranıza.İstanbula taşındığımızdan beri 12 kg aldım.Sanırım alışamadım buraya ve kendimi yemek yemeğe verdim.Boyum 1 60 ve 60 kiloya kadar çıkmıştım.Bir aydır diyet ve sporla 4 kg gitti.Bende 47 kg olmak istiyorum.

bende bugünden itibaren başlıyorummmm diyete..
kolay gelsin hepimize..
lahana çorbası yapcam yrnda..
bide canlarımmm dün yengemlerde brokoli corbası içtimmm müthiş bi tattı deneyinn :)

günaydın kızlar nasılsınız az kalsın cumartesi açık büfe kahvaltıya gidiyordum :tomato:
ama uyuyakaldıkta gitmedik yasakkelime
kendimi tebrik ediyorum haftasonu hiç kaçamak yapmadım listemin dışına çıkmadım hakediyorum be zayıflamayı. :dance:

bende bugünden itibaren başlıyorummmm diyete..
kolay gelsin hepimize..
lahana çorbası yapcam yrnda..
bide canlarımmm dün yengemlerde brokoli corbası içtimmm müthiş bi tattı deneyinn :)

e hadi hayırlı uğurlusu olsun papatyam :içelim:
bende dün akşam brokoli yedim menü de vardı , ama haşlanmış..ot misali..
tatsız tussuz:tomato:

funnydacımm cnmm corbasını dene cook süperdi mercimek corbası gibiydii..
bi de brokoliyi limonlayınca fln güzel oluomuss bende bugün öle denicemm
:)

sabah uyanınca bi bardak suya üzüm sirkesi karıstırp içtim.. :CüvCüv:
birazdanda kahvaltı yapcam.. hihoyyyt
menüde haşlanmıs yumurta biaz peynir 3 4 zeytn azda domates ve bi dilim ekmek var cok mu oldu nee :) fisfisfis
bi dee bişey sorcam yumurtanın kalorisi ne kadr bi yumurtasever olarak en azından haftada iki kere yesem nolur bi kereye mi indireyimmmm
sositososito

günaydın herkese. sabah kalkıp 1 saat yürüdüm 5.50 km sonra kahvaltımı yaptım peynir zeytin domates ve 1 dilim çavdar ekmeği. Birazdan da ebru şallı ile plates yapacam. Misafirlikler olmasa süper zayıflayacağım ama gidince de senin için yapılan onca şeyi yemeden kalkamıyorsun ayıp olur diye (

bende üzüm sirkesini ilk senden duydum :1no2:
elmayı her yerde övüyolar ama üzümü ne faydaları var canım

merhabalar ben 55 idim bir hafta önce lahana diyeti yaptım.5 gün dayanabildim ve şu an 52 kiloyum ama hedefim 48-49 ben de varım.ayrıca cildim çok güzel oldu bu diyetle.ayrı bir parlaklık geldi.

merhabalar ben 55 idim bir hafta önce lahana diyeti yaptım.5 gün dayanabildim ve şu an 52 kiloyum ama hedefim 48-49 ben de varım.ayrıca cildim çok güzel oldu bu diyetle.ayrı bir parlaklık geldi.

sen nasıl yaptın diyetini hiç birşey yemiyceksin diyooo ama sabahları form ekmeğiyle tost yapıp yiyorum bennnn

zor oldu ama yaptım.mesela ilk akşam ağladım ve yememek için erkenden yattım.psikolojik savaş verdim anlıcan.ama şimdi daha başka şeyler denemek istiyorum
bu hafta kepekli tost ekmeğinden tost yapıp yiyorum ben de.diğer öğünler yemeğin yanında bir dilim kepekli.kilom sabit kalsın diye.

şu an psikolojik ya da fizyolojik cok açımm ama yemiyorumm
kendimi oruç gibi hissettim tatlı görsem kaçar oldumm :)

ABLAM kurabiye getirmiş hemde en sevdiğim den ama yemiycem 2 kilo daha verdikten sonra
ödül olarak yiyebilirim belki yerimseniben

Selamlarrrr.....

Ya ben geçen gün tartıldım,rejimimin 3. gününde yani,54.3 çıktım...53.8 le başlamıştım rejime yani kilo almışım...Bu ne şimdi bi bilgisi olan var mı?
Benim evde tarı yok annemde tartılıyorum.Annem dediki,nasıl kilo alırken insan farketmiyor bianda bakıyosun hoop bissürü kilo gelmiş,verirkende öle olacak,sen bi hafta sonra tartıl bak,nası farketçek dedi.Bende ok dedim...Sizcede böylemi????

sabahları tuvalette gittikten sonra tartıl hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…