- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
haklısın cnm da ne bilim soğan suyu nası içicem ki modundayım..doktora gıttın mı sen pekı..ben gıttıgımde eger aldırmazsan ilerde cocuk sahıbı olamayabılırsın dedıfunnyda:
yumurtalıklarımda kist var daha bir kaç gün oldu başlayalı ama akıntılarım arttı 15 gün içeceğim çünkü bazı kistler adetle sökülürmüş inşallah öyle olur ümidindeyim. ve ben bu ay yumurtlayamadım bile ve bu çok moralimi bozdu o üzüntüyle soğan suyuna başladım inşallah iyi gelir. Bence dene arkadaşım ne kaybedersin. ?

Açımm anacım açççç otladım bütün gün sadecekızlar nerdesiniz kimbilir yoksa gizli gizli birşeylermi yiyorsunuzklava:
çarşamba gunu okeydir cnm..kızlar bence çarşamba günleri bizim tartınma günümüz olsun
Çarşama tartınacağız ona göre hafta sonu tatil ama rejime değil kaçamak yapmak yok sengözlerimebaksanab herkese iyi haftasonları iyi tatiller.. Şeniz
bende zayıflamak istiyorum ama kendimi diyete başlamak için hazır hissetmiyorum.....sizleri okuyunca yine motive oluyorum.........ama tam evet diyete başladım diyemiyorum....
motive olmazsan işkence olur sadece cnm.kendını hazırlaman lazım..mesela gıyemedıgın kıyafetlerın varsa onları acıkta tut..zayıf halınle cekılmıs resımlerını görünür yerlere as.. sonra bırd edeki kendıne yaz gelıyyooo yazz bikini giycemmm ..vala motıve oluyon hemen yerınden zıplıyıp hareket etmeye baslıyosun hihoyyythihoyyyt