- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.832
- 63
- 28
Gerçekten mi :) Kesinlikle deniycem.Eşinizle yapıyosunuz galiba ne güzel evde tek diyet yapan olmak zor.erkekler neysede kadında göbek olunca çok değişik oluyor yaa kurtulmak için elimden geleni yapıcam artkAkşam yemeginden sonra bir şey yememeyi denesen. Eşime de banada çok iyi geldi. Birde sebze, protein arttır.Üç günde ikimizin göbekte de fark var maşallah.
Selam benim tartı günüm pazartesi. Bu sabah tam 54 çıktım. Hedefim 50 Ama bu aralar baya kendimi salmıştım motivasyonum düştü ne spor ne diyet yapasim yoktu. İnsallah burdan gaz aldıkça devam ederim. Haftada bir mi kilo bildiriyoruz?kurk mantolu madonna
C Cupcake89
Gereksiz06
@Lilruba
Kızlar haydi gelin. Tablo oluşturalım. Birbirimize destek olalım.
Bu siz misiniz?Motivasyon olsun. Bizim olayımız da bu şekilde. Spor ve diyet ile kilo verip yağ oranını azaltıp, kas oranımızı artırmak olacak.
Evet eşim ile birlikte yapıyoruz. Şeker ilacı kullanıyordu. Üç ay dikkat etti ve yürüyüş yaparak şeker hastalığını yendi şükürler olsun. Abur cuburu yavaşça bırakabilirsin. Dayanamazsan sadece bir tane bir iki ısırık gibi hakkın olsun.Gerçekten mi :) Kesinlikle deniycem.Eşinizle yapıyosunuz galiba ne güzel evde tek diyet yapan olmak zor.erkekler neysede kadında göbek olunca çok değişik oluyor yaa kurtulmak için elimden geleni yapıcam artkAKŞAM menümü de yazayım: Bir tabak yeşil fasulye ayran zeytin bi gofret Abur cuburu tamamen bırakıcam yarın itibariyle bitter çikolata alırım artık .Yatmadan evvel bir bardak süt de içerim hep uykumun gelmesi için
Bu kilon ile listeye ekleriz. Destek olursak işimiz kolaylaşır. Kilomuz aynı.Selam benim tartı günüm pazartesi. Bu sabah tam 54 çıktım. Hedefim 50 Ama bu aralar baya kendimi salmıştım motivasyonum düştü ne spor ne diyet yapasim yoktu. İnsallah burdan gaz aldıkça devam ederim. Haftada bir mi kilo bildiriyoruz?
Resimdekini soruyorsan hayır ben değilim. Amacım bu vücuda ulaşmak.Bu siz misiniz?
Maşallah eşinize zoru başarmış :) Çok canım isterse o şeklide yaparım artık regl öncesindeyim bir de şeker isteğim tavan o yüzdenEvet eşim ile birlikte yapıyoruz. Şeker ilacı kullanıyordu. Üç ay dikkat etti ve yürüyüş yaparak şeker hastalığını yendi şükürler olsun. Abur cuburu yavaşça bırakabilirsin. Dayanamazsan sadece bir tane bir iki ısırık gibi hakkın olsun.
Su saat itibariyle hafif acikma oldu ama yemiycem. Bir saat kadar önce merak edip tartildim sanırım yarın 59u görürüm gormesem de artı cikmam diye düşünüyorum :)Acıkırsan yoğurt yada ayran icersen yarına ekside çıkarsın. Bravo haftayı bulmayacak 59 kg görmen,
Harika gerçekten, o kadar kısa sürede göbek cok iyi gitmiş.Motivasyon olsun. Bizim olayımız da bu şekilde. Spor ve diyet ile kilo verip yağ oranını azaltıp, kas oranımızı artırmak olacak.
Tabi ki. Arkadaşlar boy kilo ve hedefimizi yazalım, tabloyu olusturayimHoş geldin. Yarın sabah katılmak isteyenler kilosunu yazsın.cgdmk tabloyu yapmanı rica ediyorum. Hangi gün kilo bildirimi yapmak isterseniz o gün yaparız. Benim için fark etmez.
TamamdırHoş geldin. Yarın kilo bildirimi yapalım.
Tavsiyelerini uygulayacağım abla 26 olcamBu şekilde olmana sebep her neyse hayırla ve kolaylıkla çözmeni niyet ediyorum. Nefes çalışması yap öyle olunca. Allahım ben sana emanet ettim, sen yolumu kolaylaştır diyebilirsin. Birde Ya Halim esması aklına geldikçe çekebilirsin. Yaşın kaç?
Doğru söylüyorsun. Nasıl yapalım? Her hafta yazmak zor olurgulfuren bir sey sorayım, tabloyu ilk sayfaya eklemek için konu sahibi olmak gerekiyor diye biliyorum, nasıl yapayım? Başka bir yolu var mı
Çok acıktıysan bitki çayı yada 2 kaşık yoğurt yiyebilirsin.Su saat itibariyle hafif acikma oldu ama yemiycem. Bir saat kadar önce merak edip tartildim sanırım yarın 59u görürüm gormesem de artı cikmam diye düşünüyorum :)
Harika gerçekten, o kadar kısa sürede göbek cok iyi gitmiş.
Tabi ki. Arkadaşlar boy kilo ve hedefimizi yazalım, tabloyu olusturayim
Kilo bildirimi icin önerim cuma ya da ptesi, salı derseniz de salı yaparız
Tamamdır
Bende 1.54 çok fark yok aramızda. Kollarımdan çok rahatsızım. Boyun fıtığı da var. Bu sefer incelecekler. Resimdeki insanların bizden fazlası yok. Spor ve beslenme ile yapmışlar. Biz niye yapmayalım?gulfuren tesekkur ederim evet ayniyiz ama ben 1.50 anca varım ve kollar göbek löp löp, kalca basen heryerimde fazlalik var, yapısal olarak bacaklarim da çok sisman. Ben 4 kilo verdim aylardir ama neremden gitti hic belli değil. İnşallah tam gaz devam ederim, hemen bir bardak suya bir ceviz atıp sabah icmek uzere hazirlayim bari :)
Güzel yaşlar. Anı yaşamanı tavsiye ederim. Günler çabuk geçiyor. Bak ben 43 oldum.Tavsiyelerini uygulayacağım abla 26 olcam
Çok haklısın, o eğitmeni takip ediyorum nasil yoğun bir program yapiyosa cok güzel inceliyor insanlar. Spora ağırlık vermem lazım çünkü tartida eksi görsem de vücudumdan belli olmuyor. Birkac aydir mezurayla ölcüm de yapıyorum fark 1-3 cm arasıBende 1.54 çok fark yok aramızda. Kollarımdan çok rahatsızım. Boyun fıtığı da var. Bu sefer incelecekler. Resimdeki insanların bizden fazlası yok. Spor ve beslenme ile yapmışlar. Biz niye yapmayalım?
Hepimize bol incelmeli günlerÇok haklısın, o eğitmeni takip ediyorum nasil yoğun bir program yapiyosa cok güzel inceliyor insanlar. Spora ağırlık vermem lazım çünkü tartida eksi görsem de vücudumdan belli olmuyor. Birkac aydir mezurayla ölcüm de yapıyorum fark 1-3 cm arasıvalla iyi oldu bu sayfa, yarin sabah yeniden başlıyorum
oluuurrrr ben varımmmmmkurk mantolu madonna
C Cupcake89
Gereksiz06
@Lilruba
Kızlar haydi gelin. Tablo oluşturalım. Birbirimize destek olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?