50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet gulfurenin de dediği gibi vermemiz gereken kilolara odaklaniyoruz. Seninle aynı kiloda sayılırız, en yakın zamanda 59 görüp listeye girelim
Benim de 400 gram gitti. 54.1 ile devam ediyorum. Bencede başlayalım. Katılmak isteyenleri ekleriz.
Kilon maasallah cok iyi ya. Boyun kaç acaba? 50 mi olmak istiyorsun?

Evet gulfurenin de dediği gibi vermemiz gereken kilolara odaklaniyoruz. Seninle aynı kiloda sayılırız, en yakın zamanda 59 görüp listeye girelim

Kilon maasallah cok iyi ya. Boyun kaç acaba? 50 mi olmak istiyorsun?
Boyum 1.54 ve yağ oranım fazla, kas oranım az. O yüzden balık etli görünümündeyim. Spor günlüğümü ziyaret ederseniz sevinirim.

Bu sabah 54.1 kg ile güne başladım.

1 km koşu bandı
2 km eliptik bisiklet
Yarım çömelme 4×15
Adımlama 3×8
Kırık dizle doğrulma 4×12
Parmak ucunda yükselme 3×15
Plank 30 saniye
4300 adım

Kahvaltı
Yarım simit
Bir dilim peynir
Bir yağda yumurta
Domates, Salatalık
Çay

Ara
2 kayısı
6 tane kiraz
Bir avuç çekirdek
Form çay

Akşam
Kabak, havuç, kırmızı biber sote
Sarımsaklı yoğurt

Ara
Çay
Soda
Bitki çayı

Boyum 1.54 ve yağ oranım fazla, kas oranım az. O yüzden balık etli görünümündeyim. Spor günlüğümü ziyaret ederseniz sevinirim.
Benim de senden farklı sayılmaz durumum. 1.56 boyum var ve oldukça yagliyim spor da yapmadığım için kas oranım cok düşük ve olduğumdan en az 5 kg fazla görünüyorum, kilomu söylediğimde sasiriyorlar :s
Spor günlüğün için link atabilir misin

Ben de bugün 60.2 ye düştüm yani -500 ama muhtemelen yarın artı çıkarım çünkü 4e kadar hic bisey yemedim ve bir fincan kahve dışında bir sey icmedim, o yüzden bu kadar eksi...
Yediklerim:
16da 1.5 lahmacun
Az susuz taze fasulye
1 bardak ayran
Salata ve çeyrek çay bardağı kola
1 dilim karpuz
Su simdiye kadar 1.5 lt olmuştur.

Acıkırsan yoğurt yada ayran icersen yarına ekside çıkarsın. Bravo haftayı bulmayacak 59 kg görmen,

Merhaba bende 60 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.Günlük yediklerimi yazarım yarından itibaren bugünde diyet yapmadım çünkiii (( Hepimize başarılar
Hoş geldin. Yarın sabah katılmak isteyenler kilosunu yazsın. cgdmk tabloyu yapmanı rica ediyorum. Hangi gün kilo bildirimi yapmak isterseniz o gün yaparız. Benim için fark etmez.

Ben de iyiyim abla atak matak arada geliyor bir iç bunaltisi buhran ama diyet ve spordan ödün vermem spor ruha da iyi gelen birşey ben de birazdan yaparım egzersiz

Ben de iyiyim abla atak matak arada geliyor bir iç bunaltisi buhran ama diyet ve spordan ödün vermem spor ruha da iyi gelen birşey ben de birazdan yaparım egzersiz
Bu şekilde olmana sebep her neyse hayırla ve kolaylıkla çözmeni niyet ediyorum. Nefes çalışması yap öyle olunca. Allahım ben sana emanet ettim, sen yolumu kolaylaştır diyebilirsin. Birde Ya Halim esması aklına geldikçe çekebilirsin. Yaşın kaç?

Hoşbuldum.Olur sabah tartılıp yazarım bu akşamı da hafif atlatmaya çalışıcam.Hergün yürüyüş yapıyorum bir saat ama kilom hep sabit ve göbeğim var çok kötü
Akşam yemeginden sonra bir şey yememeyi denesen. Eşime de banada çok iyi geldi. Birde sebze, protein arttır.Üç günde ikimizin göbekte de fark var maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…