Evet gulfurenin de dediği gibi vermemiz gereken kilolara odaklaniyoruz. Seninle aynı kiloda sayılırız, en yakın zamanda 59 görüp listeye girelimYa Varya dun o kadar moralim bozuldu ki. En son 3 hafta once 58.7 kiloydum. Dedim ki o aralardayimdir. Bu arada üç haftadır da antidepresan kullanıyorum. O açtı benim iştahı derken yok ya almamisimdir diyordum. Dün terazide 61 gördüm ya... Hayal kırıklığiydi o an benim için. Ama sıkı bir diyete başladım yemeği azalttim sebze ağırlıklı bol su tüketiyorum beyaz ekmek yemiyorum şeker kullanmıyorum. Su içmekten midem bulandı artık düşünün
Kilon maasallah cok iyi ya. Boyun kaç acaba? 50 mi olmak istiyorsun?Benim de 400 gram gitti. 54.1 ile devam ediyorum. Bencede başlayalım. Katılmak isteyenleri ekleriz.
Boyum 1.54 ve yağ oranım fazla, kas oranım az. O yüzden balık etli görünümündeyim. Spor günlüğümü ziyaret ederseniz sevinirim.Evet gulfurenin de dediği gibi vermemiz gereken kilolara odaklaniyoruz. Seninle aynı kiloda sayılırız, en yakın zamanda 59 görüp listeye girelim
Kilon maasallah cok iyi ya. Boyun kaç acaba? 50 mi olmak istiyorsun?
Benim de senden farklı sayılmaz durumum. 1.56 boyum var ve oldukça yagliyimBoyum 1.54 ve yağ oranım fazla, kas oranım az. O yüzden balık etli görünümündeyim. Spor günlüğümü ziyaret ederseniz sevinirim.
Acıkırsan yoğurt yada ayran icersen yarına ekside çıkarsın. Bravo haftayı bulmayacak 59 kg görmen,Ben de bugün 60.2 ye düştüm yani -500 ama muhtemelen yarın artı çıkarım çünkü 4e kadar hic bisey yemedim ve bir fincan kahve dışında bir sey icmedim, o yüzden bu kadar eksi...
Yediklerim:
16da 1.5 lahmacun
Az susuz taze fasulye
1 bardak ayran
Salata ve çeyrek çay bardağı kola
1 dilim karpuz
Su simdiye kadar 1.5 lt olmuştur.
Ben varım :)kurk mantolu madonna
C Cupcake89
Gereksiz06
Lilruba
Kızlar haydi gelin. Tablo oluşturalım. Birbirimize destek olalım.
Hoş geldin. Yarın sabah katılmak isteyenler kilosunu yazsın.Merhaba bende 60 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.Günlük yediklerimi yazarım yarından itibaren bugünde diyet yapmadım çünkiii(( Hepimize başarılar
Hossbulduk keyifler nasıl :)Hoş geldin. Yarın sabah katılmak isteyenler kilosunu yazsın.cgdmk tabloyu yapmanı rica ediyorum. Hangi gün kilo bildirimi yapmak isterseniz o gün yaparız. Benim için fark etmez.
Hoş geldin. Yarın kilo bildirimi yapalım.Merhaba bende 60 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.Günlük yediklerimi yazarım yarından itibaren bugünde diyet yapmadım çünkiii(( Hepimize başarılar
Asıl sen nasılsın? Ben iyiyim şükür. Spor insanın halinide düzeltiyor. Şimdi eliptik ve bacak bel hareketlerini yapacağım. Her gün artırarak gidiyorum. Hem sıkılmıyorum, hem de şiddetli kas ağrısı çekmiyorum.Hossbulduk keyifler nasıl :)
Ben de iyiyim abla atak matak arada geliyor bir iç bunaltisi buhran ama diyet ve spordan ödün vermemAsıl sen nasılsın? Ben iyiyim şükür. Spor insanın halinide düzeltiyor. Şimdi eliptik ve bacak bel hareketlerini yapacağım. Her gün artırarak gidiyorum. Hem sıkılmıyorum, hem de şiddetli kas ağrısı çekmiyorum.
Hoşbuldum.Olur sabah tartılıp yazarım bu akşamı da hafif atlatmaya çalışıcam.Hergün yürüyüş yapıyorum bir saat ama kilom hep sabit ve göbeğim var çok kötüHoş geldin. Yarın kilo bildirimi yapalım.
Bu şekilde olmana sebep her neyse hayırla ve kolaylıkla çözmeni niyet ediyorum. Nefes çalışması yap öyle olunca. Allahım ben sana emanet ettim, sen yolumu kolaylaştır diyebilirsin. Birde Ya Halim esması aklına geldikçe çekebilirsin. Yaşın kaç?Ben de iyiyim abla atak matak arada geliyor bir iç bunaltisi buhran ama diyet ve spordan ödün vermemspor ruha da iyi gelen birşey ben de birazdan yaparım egzersiz
Akşam yemeginden sonra bir şey yememeyi denesen. Eşime de banada çok iyi geldi. Birde sebze, protein arttır.Üç günde ikimizin göbekte de fark var maşallah.Hoşbuldum.Olur sabah tartılıp yazarım bu akşamı da hafif atlatmaya çalışıcam.Hergün yürüyüş yapıyorum bir saat ama kilom hep sabit ve göbeğim var çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?