50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hatırlıyorum. Mavili bir nickin vardı. Sen beni hatırlayamadın. Sen çok güzel kilo veriyordun. Az az yiyip güzel kilo vermiştin. Sabah tartıldım 54.0 kg çıktım..

Yok gayet iyi hatırlıyorum :) O dönem tam odaklanmıştım verdim kilo uzun sürede korudum kortizon vs olayı olmasa problem olmayacaktı ama işte elde olmayan sebepler maalesef. Tekrar o motivasyonu yakalamaya çalışıyorum bu seferde yoğunluktan odaklanamıyorum. Bakalım inşallah tekrar o günlere dönüş olur.

Evet, yarışmıştım. Mezun da olmuştum hatta :) Ama sonradan sağlık problemleri kortizon vs yine kilo almama sebep oldu. Dizginlemeye çalışıyorum 53 üm diye biliyorum tartılmaya korkuyorum :)
Senin iradene hayranım. Ben hala 50 kg görmedim.
Son kilolar zorluyor insanı ben de 53.3 çıktım bugün.kilo fazla olmayınca salıyorsun ve bir türlü o 2-3 kilo gitmiyor.
Gider gider. Hareketi artırıp yediklerimizi dengeledik mi tamamdır.
Önce ne yaşadıysan inşallah geçip gitmistir. Aynanın önüne geç seni seviyorum ve her halinle beğeniyorum demsys başla. Sonrada niyet ettim fazla yağları vücudumdan atıp, kas oranımı artırmaya de. Arkası gelir zaten.
Kahve tarifin vardı. Hala yapıyorum. Hadi bize öncülük et, bizde seni takip edelim.

Kahve tarifin vardı. Hala yapıyorum. Hadi bize öncülük et, bizde seni takip edelim.

Bir motivasyonum yükselse başlayacağım :) Yarın tartılayım ne kadar zayiat vermişim kaça yükselmişim bir bakayım. Günlük 7000 adım hedefim var onu tutturuyorum yükseltsem iyi olacak bir de.

Selam fıstık hatunlar...
Ben yeni 50leri gördüm 60lardan sonra çok mutluyum 59 la aranıza katılabilir miyim...bu son günlerde çok abarttım abur cubur ama çok şükür daha kilo almadım bayram da da çok kaçırmamak istiyorum ınş hedef 52 olmak sizinle inanıyorum başaracağıma

Aylardır 58.3 ten 54.2 ye ancak inebildim, hareketsiz bir yaşantı, bol iştah ve sürekli tatli yemek isteyen bir eşle kilo verme süreci gerçekten zor. Aşırı fazlam yok yavas yavas kendimi yormadan vereyim diye niyetlenmistim ama gerçekten aşırı yavaş gidiyor. Ben artık kendimi kısıtlamak istemiyorum yemek istiyorum spor yapmadığım günler huzursuz olmak istemiyorum. Motivasyona ihtiyacım var hedefim 50

Benimde motivasyona ihtiyacım var 59 da kaldım uzun zamandır malesef ama sizin kilonuz iyiymiş boyunuz kaç...

Benimde motivasyona ihtiyacım var 59 da kaldım uzun zamandır malesef ama sizin kilonuz iyiymiş boyunuz kaç...
Yok canm boyum 1.50 oldugu icin kilom fazla zaten. En cok basen bacak bölgesinde kilolar. Kollarım bile yağlandi iyice, kiloyu da cok yavas verdigim icin hic anlamiyorum nerden gitmis belli değil sanki aynıyım. Ama en azından sanırım sağlam veriyorum 1 ay kadar bir süre diyet yapamadim su icemedim spor da aksadı ama kilo almamıştim hiç. Buna sevinir oldum napiyim

Ben şu sıra midemi küçültmeye çalışıyorum. Daha az yiyerek doymaya başladım. Diyet moduna çok giremiyorum, girdiğim zaman daha çok yediğimi fark ettim. Bugün ağırlık ile çalışmaya başladım.Kilo verilse bile sıkılaşmadan olmuyor.
Kilomuz aynı sanırım. Bu hafta tartılmadım.Benimde boyum kısa ve yağ oranım fazla. Kas oranımı artırmak istiyorum.

Koca ramazan boyunca 54.5 tan 53.5 a inebildim, çok sıkı olmasa da yediklerime dikkat ettim, sahurda bazen sadece yoğurt kürü (yogurt+zencefil+zerdecal+tarçın) yedim, iftarla sahur arasi 1.5-2 litre arasi su içmeye çalıştım, haftada ortalama 2-3 gün de hafif spor yada ip atlama yaptim. Gerçekten yavas verdiğimi kabul ediyorum artık bu konuda kendimi zorlamicam.

Sonuçta kilo veriyorsun. Kendini de çok zorlamadan. Spora ağırlık vermek gerekiyor diye düşünüyorum.

Evet sporsuz kilo verimi zaten istenen bir netice vermiyor değil mi...Bende midemi küçülttüm çok şükür ama arada tatlı kaçamakları beni kısıtlıyor...Birde insülin direnci hastasıyım ilaç kullanıyorum sanırım bu metobolizmamı etkiliyor...Ama ne olursa olsun hedefime ulaşacağım.
Göbeğim var çünkü ve çok rahatsız oluyorum...Ağırlık evde mi çalışıyorsun canım salonda mi.. .yürüyüşlede sıkılaşmak mümkün mü şuan tek yapabildiğim o...ve arada dans ediyorum...

Bende öyle canım ya kollar göbek bacaklar yumuşak yumuşak bide...hani aşırı bir kilomuz yok belki ama sıkı olmamak beni rahatsız ediyor mümkün olduğu kadar hareketli olmaya çalışıyorum... Ama sporu hayatıma tamamen almam şart...yoksa kilo versemde çok mutlu olamayacağım gibi...

Kesinlikle sporu düzenli yapınca kisa zamanda hemen incelme farkediliyor aslında

Herkese merhaba ben de 58,5 kiloyum zayıflamak için bibirimize destek olsak?
Merhaba ben de 58.3 le başlamıştım aylar sürdü ama suan 53.5 oldum, tabi bayram dönüşü kaç olurum bilmiyorum :) cok fazlalik olmayınca daha zor veriliyor buna emin oldum. Ben bu süreçte;
Hergun 2 litreye yakın su içtim
Her akşam yeşil içtim
Aksam yemeğini 7den sonra yemedim
Ekmek sadece kahvaltıda kepek yada tam bugday yedim 1 dilim
Yağlı seylerden hamur işi ve tatlıdan uzak durdum en zoru buydu
Akşamdan 1 bardak suya 1 ceviz içini koyup sabah suyunu içerek güne başladım
Zaman zaman detox sulari ödem caylari vs yaptım içtim
Haftada 2-3 gün yarım saat kadar egzersiz yaptım evde (Leslie+bikac plates hareketi veya dayanabildigim kadar ip atlama)

Siz neler yaptiniz peki? Konuya uğrayan arkadaşlar da yazarsa sevinirim fikir olur

BEnim emzirdiğim bi bebişim var , 2 cocuk annesiyim. Gün içinde güçten de düşmeden halletmeliyim. Belli bir diyet uygulamayacağımı belirtiyim. Az kalorili şekilde devam edeceğim
Bende diyet listem yok ama sağlıklı beslenmeye ve mümkün olduğunca hareket etmeye çalışıyorum Allah bağışlasın evlatlarınızı... arada kaçamaklar yaptığım ve insülin direncim olduğu için yavaş veriyorum ama şükür ki hemen geri almıyorum

Bende diyet moduna girmeden dengeleyerek kilo vermeye çalışıyorum. Bayram araya girdi. Pazartesi, salı da kamp yapacağız. Geldiğimiz gibi eşimle başlayacağız. Birde kas oranımı arttırmam lazım. O yüzden ağırlıklı bir çalışma programı buldum. Bu şekilde devam edeceğim. Spor günlüğüm var orada da yaptıklarımı yazıyorum. Aslında bir ayda bence sonuca varırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…