50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi de nasıl bi diyet uyguladınız ?
Aksamdan bir su bardağı suyun içine bir tane ceviz atip sabah ilk işim onu icmek oluyor, cevizi de kahvaltida yiyorum. Kahvaltıya kadar bu suyla birlikte 3 bardak su iciyorum. Kahvaltıda yagli fazla karbonhidrat iceren şeyler yemiyorum. 1 dilim tam buğday ekmegi, 2 haslanmis yumurta, lor peyniri yesillik vs. Lor beyaz peynirden daha az kaloriye daha cok proteine sahip. Kahvaltiyi gec yaptigim icin 1 yada 2 ara öğün yapıp 6-7 arasi akşam yemeği yiyorum. Corba, sebze veya et yemeği evde ne varsa, salata yoğurt, ekmek yok, pilav patates makarna vs yok.
Gun içinde 2 litre su içiyorum, cogu zaman detox suyu hazirliyorum aksamdan, limon maydonoz zencefil elma gibi seyler icine koyup c vitamini almis oluyorum. Aksam yemeğinden sonra yesil cay icerim, sonra 20 dk leslie+10-15 dk kadar da pilates hareketleri yapiyorum göbek basen kalca calistirmak için. Tabi bunlar genelde yaptıklarım, esime borek pizza vs yaptığımda yada ailemin yanına gittigimde hep bozulur diyetim, kilo vermem durur, adet oncesi de o sekilde. Cok yavaş verdigimi düşünüyorum ben motivasyonum düşüyor sanki.. bir haftada iki üç kacamak yapsam o hafta veremem hic.. önerin var mi bunlara ek olarak

bence gayet iyisiniz. arada kaçamaklar da oluyormuş buna rağmen kilo veriyorsunuz ne güzel bi de olmasa ne olacak :)bende eşime yaptığım hamur işlerinen muzdaribim..ben sürekli tartılmamanı öneriririm motivasyon için. yani çok zor bende kendimi zor tutuyorum ama baktım duraklama oluyor kilomda hemen salıveriyorum kendimi yemeye başlıyorum. her sabah tartılıyorum çünkü . artık haftada 2 diye söz verdim kendime biri pazartesi diğeri cuma.. adet dönemlerinde zaten bırakın duraksamayı tartı bende 1.5 kilo kadar fazla bile gösteriyor

bu arada sabah tartıldım. 54.4 kiloyum.
kahvaltıda; 2 haşlanmış yumurta yedim ve 1 sütlü kahve.. 1 saat kadar sonrada 1 mandalina yedim(içinden birkaç tane ufakl bebeğime de verdim:)
öğlen; 12 gibi 1 elma ve 1 mandalina yedim. birazdan yağsız kepek ekmeğine tost yapacağım ..
45 dkika tempolu yürüyüş yaptım
akşam ı da yazacağım. umarım kaçamaksız bitiririm

Ben haftada 1 kez tartiliyorum, instagramdan bir diyetisyene danışmıstm o da kilon fazla olmadigi için yavas vermen dogal ve sağlıklı olani dedi ama ben bir an önce ideal kiloma kavusup börek çörek yemek istiyorum :) bakalim tatil dönüşü ne kadar gerilemis olcam, 55.3 ile gidiyorum hayırlısı :)

hadi hayırlısı.. dönüşte bekliyorum yazınızı. ..
ikindi de 1 elma ve 1 köfte yedim.
akşam börülce yemeği 3 kaşık bulgur pilavı

Yeniden merhaba. 1 haftalik tatil bana +1,5 kiloya patladı. 2 ayda zorlanarak verdiğim 3 kilonun yarısını 1 haftada almışım, kilo alacağımı biliyordum, tatilde dikkat etmedim karbonhidrat cok yedim ve su icemedim, hareketsizlik de cabası ama cok yavas veriyor olmak artık motivasyonumu cok düşürüyor.
Bugunden itibaren 56.9 kilo ile daha sıkı sekilde diyete devam ediyorum..

Kızlar merhaba ben de 55. 5, 55.0 larda dolanıyorum. Şöyle 50nin yanındaki sayıları atsam şahane olacak. Ben de bildirim yapmaya çalışacağım inşallah

Merhaba yeniden. Tatil dönüşü 1. Gün 800 2. Gün 500 gr verdim ve önceki kiloma 200 gr kaldı. İlk kez böyle hızlı veriyorum sanirim ödem atıyorum. İki gündür kereviz sapı, kiraz sapı, limon ve zencefili cok sz kaynatip iki kupa içiyorum, icindekiler idrar söktürücü özellikte oldugu icin hizli odem atmış olabilirim :)

Selam kızlar ben 10. takımda da yarışıyorum. 52.7 kiloyum 47 kiloya düşmeye çalışıyorum. Maalesef gram gram veriyorum iştahım fazla olduğu için öğün düzgün olmuyor. Umarım düşerim.

Bu sene beni de çizin lütfen temsili olarak kıvırcık saçlı bi kız:))

Selam kızlar ben 10. takımda da yarışıyorum. 52.7 kiloyum 47 kiloya düşmeye çalışıyorum. Maalesef gram gram veriyorum iştahım fazla olduğu için öğün düzgün olmuyor. Umarım düşerim.
Bende 50 kg olmak istiyorum. Burada paylaşım yapan kimse yok.1.takımda yarışmış mıydın?

Bende 50 kg olmak istiyorum. Burada paylaşım yapan kimse yok.1.takımda yarışmış mıydın?
Evet, yarışmıştım. Mezun da olmuştum hatta :) Ama sonradan sağlık problemleri kortizon vs yine kilo almama sebep oldu. Dizginlemeye çalışıyorum 53 üm diye biliyorum tartılmaya korkuyorum :)

Evet, yarışmıştım. Mezun da olmuştum hatta :) Ama sonradan sağlık problemleri kortizon vs yine kilo almama sebep oldu. Dizginlemeye çalışıyorum 53 üm diye biliyorum tartılmaya korkuyorum :)
Hatırlıyorum. Mavili bir nickin vardı. Sen beni hatırlayamadın. Sen çok güzel kilo veriyordun. Az az yiyip güzel kilo vermiştin. Sabah tartıldım 54.0 kg çıktım..

Hatırlıyorum. Mavili bir nickin vardı. Sen beni hatırlayamadın. Sen çok güzel kilo veriyordun. Az az yiyip güzel kilo vermiştin. Sabah tartıldım 54.0 kg çıktım..
Son kilolar zorluyor insanı ben de 53.3 çıktım bugün.kilo fazla olmayınca salıyorsun ve bir türlü o 2-3 kilo gitmiyor.

Ben de 46 olmak istiyorum. Kilom 55 olmuştur herhalde. Korkudan tartılamaz oldum. Yürüyüşe halim yok her gün birşey buluyorum. Soğuk, sıcak, hastayım ağrım var şu bu derken bu hale geldim. Bana kayıt olsun aranızdan birileri beni silkelesin diye yazıyorum. Kalınlaştım resmen. Kıyafetlerim olmuyor ama atamıyorum da. Üzüntü stres hepsi kilo aldırdı bana boşverdim yedim. Şimdi de mutsuzum. İnşallah burada motive olur başarırım. Herkese başarılar sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…