Benimde idealim bu ; acıkmadan yememek doyar doymaz yemeyi bırakmakBen menü kullanmıyorum kafama göre yiyorum ama az yiyorum doyurmuyorum kendimi hiç, tıka basa falan gibi duyguları unuttum bile, şekeri çıkardım hayatımdan normal su tüketmiyorum limonlu su içiyorum yağ parçaladığı için, hedefim 52 falan şuan 54üm, bi kilo verdim bile geçenlerde 55tim
Bugün tartıldım bi kilo daha gitmiş geçen haftadan bu yana ehehBenimde idealim bu ; acıkmadan yememek doyar doymaz yemeyi bırakmak
Meyveler konusundaki önerilerinizi göz önünde bulunduracağım .Bence iyi, arada sadece meyve yerine, meyve+findik/fistik/ceviz/badem veya meyve+yoğurt daha dengli olur. Sadece meyve yemek şekeri yükseltiyor.
Evden götürünce içeriğinden emin olursunuz. Maalesef okul kantinlerinde saglikli seyler yok, cocuklara satis yapilmasina ragmen. Tost, bisküvi, simit vb seyler yemektense evden götürmek en güzeli. Havuç, salatalık, çeri domates olur. Tam buğday ekmeğine marul peynir fıstık ezmesi ( şekersiz) olur.
Kendini ac bırakmadan da kilo verebilirsin, doğru şeyler yiyip öğün zamanlarını düzenlersen sorun çözülür. Çok düşük kalorili beslenmeyle kas kaybedebilirsin dikkat et bence.Bugün tartıldım bi kilo daha gitmiş geçen haftadan bu yana ehehama ben doymak için değil hayatta kalmak için mideme bişeyler sokuyorum bi haftadır sadece, toplasan bi ekmek etmez, zor oldu başta ama vücut açlığa alışıyo iştahı kapanıyo insanın, ama abartmamak da lazım anoreksiyaya gitmesin olay
merhabalar bende konuyu takipteyim artık 59 kilo ile daha çok yolum var 52'ye.
1,58 boyum var
akşamları hafif geçirmeye çalışıyorum
sabah ve öğlen iyiyiyim
akşamları gözüm dönüyor niyeyse
ideal kiloma dönmek için daha dirayetli olmalıyım :)
hepinize sevgiler..
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. ben tam tersini yapanlardanım sanırım .Sabah ve ogle kalori miktarini artirmaniz ise yarayabilir. Doymuyorsaniz aksam zorlanirsiniz. Bir de tok tutan proteinli yiyecekleri artitabilirsiniz.
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. ben tam tersini yapanlardanım sanırım .
sabah ve öğle olabildiğince düşük tutup akşam abanıyorum niyeyse
akşam da acıkmam gibi gelio ama akşam tam tersi oluo
sabah ve öğleni arttırmaya çalışacağım ki akşam en hafif şekilde geçsin bir de bende hareket sıfır maalesef
Evet haklısınız kesinlikle. Kahvaltıyı is yerinde sürekli gecistiriyorum tost gibi şeylerle malesef .bugün tartilicam bakalım à kaç kilo gelicem ama veremedim hiç bu hafta sanırım..umarim.kilo almamisin dir.Bir kere akşam fazla yemeye başlayınca ertesi sabah acikilmiyor çok. O nedenle sabah az yeniyor, akşam ana ogune donusuyor.ben eskiden kahvaltı yapmazdım.
Birkac gün dayanıp akşamları az yerseniz, sabah kendiliğinden acıkıp daha çok yemeye baslayacaksiniz ve düzene girecek.
59.3 um kahretsin ya aboww baya dikkat etmem gerekecek bu hafta.Ben de cumalari kilo bildirimi yapayım. Gecen hafta 55.3tum bu hafta 54.0im. Yediklerim fazla değişmedi ama bu hafta hareketi arttırdım. Bakalim haftaya ne olacak.
Merhaba ben de 55.3 oldum. 58.3 le baslamistim 7 haftada ancak 3 kg vermisim o kadar sıkı diyetle. Ama regl haftalarinda asla kilo veremedim. Yarindan itibaren de 1 hafta tatile çıkıyorum kesinlikle orda kendimi tutamicam dönünce daha sıkı bir sekilde devam etmeyi ve 2 ayda 50-51e inmeyi hedefliyorum insallahmerhaba arkadaşlar.. bende varım birlikte motive olalım lütfeeeen.. :)
54.5 kilom .. yarın sabah çok dikkatli bir şekilde haftaya başlayıp yiyeceklerimide yazacağım. var mı birlikte motive olabileceğimiz +50 lik güzeller :)
merhaba. bence 3 kilo gayet iyi..benimde hedefim 50 ya da 51. tatil dönüşü haberleşelim :)Merhaba ben de 55.3 oldum. 58.3 le baslamistim 7 haftada ancak 3 kg vermisim o kadar sıkı diyetle. Ama regl haftalarinda asla kilo veremedim. Yarindan itibaren de 1 hafta tatile çıkıyorum kesinlikle orda kendimi tutamicam dönünce daha sıkı bir sekilde devam etmeyi ve 2 ayda 50-51e inmeyi hedefliyorum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?