50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben menü kullanmıyorum kafama göre yiyorum ama az yiyorum doyurmuyorum kendimi hiç, tıka basa falan gibi duyguları unuttum bile, şekeri çıkardım hayatımdan normal su tüketmiyorum limonlu su içiyorum yağ parçaladığı için, hedefim 52 falan şuan 54üm, bi kilo verdim bile geçenlerde 55tim

Benimde idealim bu ; acıkmadan yememek doyar doymaz yemeyi bırakmak

Benimde idealim bu ; acıkmadan yememek doyar doymaz yemeyi bırakmak
Bugün tartıldım bi kilo daha gitmiş geçen haftadan bu yana eheh ama ben doymak için değil hayatta kalmak için mideme bişeyler sokuyorum bi haftadır sadece, toplasan bi ekmek etmez, zor oldu başta ama vücut açlığa alışıyo iştahı kapanıyo insanın, ama abartmamak da lazım anoreksiyaya gitmesin olay

Meyveler konusundaki önerilerinizi göz önünde bulunduracağım .
Yemeğimi ara öğünlerimi evden götürdüm harika oldu, saat kaçta yemek yiyeceğini bilince insan çok açlık da çekmiyor biliyor ki sadece 1 saat ya da 2 saat dayanması lazım .
Birazdan son ara öğünümüde yiyip menümü paylaşacağım .

Kendini ac bırakmadan da kilo verebilirsin, doğru şeyler yiyip öğün zamanlarını düzenlersen sorun çözülür. Çok düşük kalorili beslenmeyle kas kaybedebilirsin dikkat et bence.

9 ocak kilo:55.1
1. Gün menüm

Sabah 8:30 Yarım havuç iki yumurta beş zeytin bir dilim ekmek Şekersiz çay

Öğlen 12:31 kase ıspanak çorbasın bir dilim tam tahıllı ekmek bir kase salata

Ara 15.20 kupa yeşil çay, yarım portakal, bir AVUÇTAN az Dutkurusu

Akşam 18:00 1 kase ıspanak çorbası, bir dilim tam tahıllı ekmek , yarım kase sütlaç

Ara bir kupa yeşil çay 2.03 kaşık karnıbahar yemeği Bir ısırık baklava ( çok canım çekince )
22.30 Bir ev yapımı latte
1.5 litre su
Çok düzensiz ve sınırsız bir beslenme düzeninden sağlıklı beslenmeye geçiş için güzel bir gün diyebilirim . Umarım her gün bir öncekinden daha güzel olur . Sporda yapabilmek isterdim .
Yiyeceklerimi evden götürmem benim için büyük bir kolaylık oldu. Hazırlaması kolay değil tabi ama kontrollü beslenmek açısından büyük bir yardımcı .

Menüeri yazmak bana zor geliyor açıkçası, konuş yazdır yöntemi ile yazmaya çalışıyorum , arada hatalar olabiliyor kusuruma bakmayın :)

merhabalar bende konuyu takipteyim artık 59 kilo ile daha çok yolum var 52'ye.
1,58 boyum var
akşamları hafif geçirmeye çalışıyorum
sabah ve öğlen iyiyiyim
akşamları gözüm dönüyor niyeyse
ideal kiloma dönmek için daha dirayetli olmalıyım :)
hepinize sevgiler..

sabah: 1 dilim cavdar ekmegi, 5 ceri domates, 1 avokado, 100 gram mozarella peynir, 1 mandalina
ogle: 1 bardak yagsiz sut, 2 yk fistik ezmesi, salatalik
aksam: 120 gram tavuk koftesi, 120 gram cokelek peyniri

spor:
su: 1 litre (artacak)

toplam 1218 kcal, 72.0 gr yag, 64.5 gram karbonhidrat, 85.1 gram protein olmus bugun.

Sabah ve ogle kalori miktarini artirmaniz ise yarayabilir. Doymuyorsaniz aksam zorlanirsiniz. Bir de tok tutan proteinli yiyecekleri artitabilirsiniz.

Sabah ve ogle kalori miktarini artirmaniz ise yarayabilir. Doymuyorsaniz aksam zorlanirsiniz. Bir de tok tutan proteinli yiyecekleri artitabilirsiniz.
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. ben tam tersini yapanlardanım sanırım .
sabah ve öğle olabildiğince düşük tutup akşam abanıyorum niyeyse
akşam da acıkmam gibi gelio ama akşam tam tersi oluo
sabah ve öğleni arttırmaya çalışacağım ki akşam en hafif şekilde geçsin bir de bende hareket sıfır maalesef

Bir kere akşam fazla yemeye başlayınca ertesi sabah acikilmiyor çok. O nedenle sabah az yeniyor, akşam ana ogune donusuyor.ben eskiden kahvaltı yapmazdım.

Birkac gün dayanıp akşamları az yerseniz, sabah kendiliğinden acıkıp daha çok yemeye baslayacaksiniz ve düzene girecek.

Evet haklısınız kesinlikle. Kahvaltıyı is yerinde sürekli gecistiriyorum tost gibi şeylerle malesef .bugün tartilicam bakalım à kaç kilo gelicem ama veremedim hiç bu hafta sanırım..umarim.kilo almamisin dir.

Ben de cumalari kilo bildirimi yapayım. Gecen hafta 55.3tum bu hafta 54.0im. Yediklerim fazla değişmedi ama bu hafta hareketi arttırdım. Bakalim haftaya ne olacak.

Ben de cumalari kilo bildirimi yapayım. Gecen hafta 55.3tum bu hafta 54.0im. Yediklerim fazla değişmedi ama bu hafta hareketi arttırdım. Bakalim haftaya ne olacak.
59.3 um kahretsin ya aboww baya dikkat etmem gerekecek bu hafta.
Sizin kilonuz ne kadar güzel ya maşallah :)

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 4 çeri domates, 50gram çökelek, 1yk kahvaltılık salça
Ogle: 1 büyük kase mercimek çorbası (3kepce)
Ara:1elma, 1muz, 100gram yoğurt
Akşam: mercimek çorbası, 80 gram ördek eti, salata

Spor: 45 dk leslie
Su: 1 litre

Yine 1200 kcal civarında kalmışım ama bu sefer yağ az karbonhidrat çok olmuş. Iki meyve üstüne mercimek çorbaları neden oldu sanırım.

Merhaba hanımlar konuyu başından beri takip etmiyorum ama ben de sizlerden bir akıl almak isterim. 1.50 boyundayım bu yüzden 1 kg bile alsam belli oluyor hemen ki evlendim 1 senede 53 ten 58.3 e çıktım. 1 aydır diyet yapıyorum hafta hafta tartiliyorum şuan 56 oldum. Bu hafta hiç verememism. Halbuki çok dikkat ediyorum, burda yazdiklariniz kadar yiyorum hatta pilav makarna börek patates hiç yemiyorum. 2 lt su ve 20 dk Leslie+birkaç pilates hareketi yapıyorum 20şer 30ar kere. Her akşam yapıyorum bunu. Detox suları hazırlıyorum akşamdan, gün içinde içtiğim suyun 1 litresi detox suyu.. kısacası bazı haftalar 1 kg bazen 300-400 Gr bazen de 0 oluyor verdiğim kilo.
Başka ne önerirsiniz deneyip fayda gördüğünüz formüller varmi

merhaba arkadaşlar.. bende varım birlikte motive olalım lütfeeeen.. :)
54.5 kilom .. yarın sabah çok dikkatli bir şekilde haftaya başlayıp yiyeceklerimide yazacağım. var mı birlikte motive olabileceğimiz +50 lik güzeller :)

Merhaba ben de 55.3 oldum. 58.3 le baslamistim 7 haftada ancak 3 kg vermisim o kadar sıkı diyetle. Ama regl haftalarinda asla kilo veremedim. Yarindan itibaren de 1 hafta tatile çıkıyorum kesinlikle orda kendimi tutamicam dönünce daha sıkı bir sekilde devam etmeyi ve 2 ayda 50-51e inmeyi hedefliyorum insallah

merhaba. bence 3 kilo gayet iyi..benimde hedefim 50 ya da 51. tatil dönüşü haberleşelim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…