Arkadaşlar, Pazartesi ile Cuma arası bildirdiğiniz menüleri değerlendirmeye çalıştım ve buna göre de puan verdim. Puanlama sistemim şu şekildeydi:
Kahvaltı: 3 puan, Ara: 1 puan, Öğlen: 3 puan, Ara: 1 puan, Akşam: 3 puan, Ara: 1 puan
Spor artısı:2 puan, Sıvı artısı: 1 puan, toplam ulaşabileceğimiz puan: 15ti.
Yeni gelen arkadaşlarımız için söylüyorum, genel olarak böyle puanlamıyoruz. Hafta koçu,kendi kurallarına göre değerlendirmelerini yapıyor. Buna puan dahil olmasi da şart degil yani.
Amacımız birbirimizi dogru yönlendirmek ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek.
Menülerinizi tek tek bildirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Umarım doğru kanılara varmış ve azcık kilo kaybınıza vesile olmuşumdur. Aşağıdaki listelerde sadece her gün menü bildiren arkadaşlar yer alıyor. Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımızı puanlamaya dahil etmedim ama, etseydim özellikle Aybükeeslem, Toobe, Azul, Excity ve Nazzz çok iyi başladılar...
Bu hafta birincimiz sevgili Anchusa, tebrikler Anchusacim
Eki Görüntüle 124580 Eki Görüntüle 124582
bu hafta koc belirlendi mi? eski sayfalarda göremedim...
ben de kendime baskül aldim :)) vee haftaya 51.8 kg ile basliyorum :))
2 haftalik tatil pek yaramamis gibi :) 1.8 kg almisim. ama daha iyi en azindan yeni bir hedefim oldu...
kendime pilates topu da aldim :)) artik spor listesinde ben de varim yani :)
ahhh ah gzmnc bu haftasonları tatilleri beni de mahvedıo hakkaten tatil yaramıo hemen bi kaç gr hatta kilo farkedıo :18: ama olsunnn yeni ahfta yeni listeler yeni koç yeni arkadaşlar biz üstesinden geliriz evelallah
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve merak ettim nasıl bir çizelge neler yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim:)
Arkadaşlar, Pazartesi ile Cuma arası bildirdiğiniz menüleri değerlendirmeye çalıştım ve buna göre de puan verdim. Puanlama sistemim şu şekildeydi:
Kahvaltı: 3 puan, Ara: 1 puan, Öğlen: 3 puan, Ara: 1 puan, Akşam: 3 puan, Ara: 1 puan
Spor artısı:2 puan, Sıvı artısı: 1 puan, toplam ulaşabileceğimiz puan: 15ti.
Yeni gelen arkadaşlarımız için söylüyorum, genel olarak böyle puanlamıyoruz. Hafta koçu,kendi kurallarına göre değerlendirmelerini yapıyor. Buna puan dahil olmasi da şart degil yani.
Amacımız birbirimizi dogru yönlendirmek ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek.
Menülerinizi tek tek bildirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Umarım doğru kanılara varmış ve azcık kilo kaybınıza vesile olmuşumdur. Aşağıdaki listelerde sadece her gün menü bildiren arkadaşlar yer alıyor. Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımızı puanlamaya dahil etmedim ama, etseydim özellikle Aybükeeslem, Toobe, Azul, Excity ve Nazzz çok iyi başladılar...
Bu hafta birincimiz sevgili Anchusa, tebrikler Anchusacim
Eki Görüntüle 124580 Eki Görüntüle 124582
evetttt bu haftanın 1. si muhteşm koçluğu ile bize yol gösteren AYGİRL
şekerm tebrik ederim..... başarılarının devamını dilerim....
Wooow iste buna sürpriz derimTesekkür ederim.
Bu arada herkese GünaydinHepinize cok tesekkür ederim.
Gzmnc canim hosgeldin, tartin hayirli olsun, güle güle kullan :) Bu arada haberin olsun ben Faceden silindim malesef.
Intlogistics canim umarim öyle olur, doktorun ilk tepkisi biraz tedirgin etti beni ister istemez.
Bu arada ne güzel kilo vermissin sen bu hafta, süpersin.
Nazzz listeyi fena halde etkilemis, tebrikler Nazzzcim
Anchusa, canim ben belki önümüzdeki hafta/larda yapabilirim.
Peppermintcim, listeye bakma sen, senin durumun özel, gayet güzel beslendin, tabiki eksiklerin oldu bu cok normal. Kilon da süpermis. Herkes kilo alir sen vermissin :)
selam hanımlar az kalorili bol sağlıklı bir hafta diliyorum hepinize.benim bu gün misafirlerim var.ne yapsam nasıl yapsam:)bu gün çok kalori almasam(off.yesen dert yemesen dert.
tesekkürler canim.. hayirdin neden silindinyani sen mi aktivasyonunu iptal ettin yoksa baska bisi mi.. 'silindi' kismini pek anlamadim
selam kızlar nasılsınız, görüşemedik bayadır yoğundum biraz, ne var ne yok?
evett kızlarrr bu hafta koç bulmadığımız için koçunuz benim.....
düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 0
peppermint 0
öğünlerinizde 3 besin grubundan almaya çalışın.... her birinin puanı ayrıdır...
ilk kaçamaktan puan kırmıyorum ama 2. si olursa - puan alıyorsunuz.....
spor yaptığınızda mutlaka menünüzün altında belirtinki gözümden kaçmasın
sabah
yediklerim
ara
yediklerim
öğle
yediklerim
ara
yediklerim
akşam
yediklerim
ara
yediklerim
spor
lütfen menünüzü bu şekilde yazın....hepsi bir arada olmasın....bu şekilde yazmayanın birbirinden ayırmayanın menüsünü dikkate almıcm.....lütfen aralarda boşluk bırakarak yazın
iyi diyelim iyi olsun, senden naber ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?