50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız, görüşemedik bayadır yoğundum biraz, ne var ne yok?

nerlerdesin sen şekercik.. kayıplara karıştın.....acaba hayırlı haberler falanmıvar diye düşündm...:49:

ben sildim canim, simdilik aktivasyon iptal edildi 14 güne kadar silinecekmis. öyle bir bir bildiri geldi.
ben kayit oldugumda facede pek kimseler yoktu ve mail adresi hic degistirmedim, o zamanlar bir siteye takiliyordum, arkadaslar edinmistim ve coguyla da site disinda aksamlari msn de görüsürdük. ama bunlardan biri bana karsi tuhaf davranmaya baslamisti, Türkiyeden, erkek.O zaman cok takmasam da bi yerde artik rahatsizlik duydum. Simdi o kisi beni birsekilde bulmus Facede ve ekle beni diye uyladi. Hic mi hatrim yok, cok iyi anlasiyorduk, kabul etsene. Orda oldugunu biliyourm gibi. cok rahatsiz oldum. Sonucta onu özel olarak tanimiyorum, o siteden birkac kiz da ekliydi listemde, sanirim onlardan dolayi buldu. Faceimde ailem, arkadaslarim benim icin degerli insanlar varken, rahatsizlik duydugum birinie klemek istemedim haliyle. Benden sana zarar gelmez, niye eklemiyorsun falan cok cok uyladi. Bende ona kurtulmak icin nisanlanmak üzere oldugumu söyledim. Olsun, benden sana zarar gelmez falan.. Lütfen anlayisli ol dedim, istemiyorum dedim. Simdi hic cevap vermesem ondan cok sey beklerim, o kizlardan falan bisekilde rahatsizlik verebilir tuhaf biri..
Sonra bi kadin resimli isimli bir profilden bana yazdi, ablasiymis. Onunla arkads ol diye uyladi, istemedim tabiki. arada bi hatrini sorarim baska bisey yok dedi ama ben yok ben sevdigim kisiye karsi kendimi dogru hissetmem falan dedim, o zaman nisanlanmadan ben ona biseyler diym de belki vazgecer gibi seyler sacmaladi. Ben daha önce biri tarafindan takip falan edildim, ayni davranislar ayni tuhaflik. Öyle insanlardan korkuyorum. Silmekte buldum careyi...

aa ne kadar ilginc...

iyi yapmissin... birdaha karsina cikmaz ins..

kocum hayirli olsun :))

bugün ki planlanan menüm:

sabah

2 dilim kepek ekmegi
kk peynir
süt

ara

2 mandalina

öğle

1 porsiyon ton balikli makarna
yesillik salatasi

ara

1 portakal

akşam

mntar corbasi
ton balikli makarna :)
yogurt 150 gr

ara

1muz

spor
30 dk yürüyüs yaparim eve giderkene.. evdede pilates topumla basit egzersizlere baslayacagim.. 30 dk simdilik :))

aa ne kadar ilginc...
iyi yapmissin... birdaha karsina cikmaz ins..

Ay insallah. Benim icin dua edin, öyle insanlarla muhatap olmak istemiyorum.:( Yarin birgün eger ki dogru kisiyi bulursam, böyle sacmalik yüzünden basim belaya girsin istemem, güvenle öyle seylerin üstesinden gelinebilir ancak insanin icine kurt atar böyle insanlar. Belki daha sonra tekrar üye olurum ismi tamamen göstermeden ama öylesi de sacma geliyor sanki. Bilemiyorum...
Bu arada Mail adresimi de degisicem, yenisini sana bildiririm canim.

Bu arada bunlari özelden yazardim ama ibret olsun diye buradan yazdim..

Son düzenleme:
Ay insallah. Benim icin dua edin, öyle insanlarla muhatap olmak istemiyorum.:( Yarin birgün eger ki dogru kisiyi bulursam, böyle sacmalik yüzünden basim belaya girsin istemem, güvenle öyle seylerin üstesinden gelinebilir ancak insanin icine kurt atar böyle insanlar. Belki daha sonra tekrar üye olurum ismi tamamen göstermeden ama öylesi de sacma geliyor sanki. Bilemiyorum...
Bu arada Mail adresimi de degisicem, yenisini sana bildiririm canim.

tamam canim... bundan kurtulman ve birdaha hicbirsekilde boyle seylerle karsilasmaman dilegiyle....

Peppermintcim, listeye bakma sen, senin durumun özel, gayet güzel beslendin, tabiki eksiklerin oldu bu cok normal. Kilon da süpermis. Herkes kilo alir sen vermissin :):49:

cok sagol cnm,
bu hafta durumuma biraz alistim,
yeme duzenimi biraz daha iyi ayarliyorum h.sonundan beri.
daha da iyi olur ins.

Lachesis, cnm sen bu hafta döv o tartiyi, cuma 58,... olucan ben biliyorum...
Umarim dilegin :49:yakinda gerceklesir hayirlisiyla...

Lachesis, cnm sen bu hafta döv o tartiyi, cuma 58,... olucan ben biliyorum...
Umarim dilegin :49:yakinda gerceklesir hayirlisiyla...

sağol canım, cumaya inerim umarım :26:

canimmmm,

hic gorunmuyosun.. biz iyiyiz , sen nasilsin cnmm

bildiğin gibi kuşum, eşimin ailesinin işleri vardı onlarla uğraşıyorduk, bu hafta sakinim inşallah:)
eşimle oyun oynadık kaybettim, tatlısına girmiştik. o kazandığı için krem karamel yapıyorum şimdi. hiç de sevmem alllahtan hepsini o yesin:)

lachesis hoşgeldin cnmmmm biz aynen devam :21:
bu arada kızlar internette araştırıken okuduğum bilgiyi paylaşmak istedim..uzun sürek tok kalmanın yolu ılık hatta sıcak su içmeten geçıo:21: soğuk su mideyi 20 dk da terkedermiş sıcak su 80 dk da:21::21: artık aralarda sıcak ya da ılık su içmeye başlıorum:21: yazın pek iyi olmaz<da şimdi zaten kış sıcak su rahatlıkla içilebilir:21:

bildiğin gibi kuşum, eşimin ailesinin işleri vardı onlarla uğraşıyorduk, bu hafta sakinim inşallah:)
eşimle oyun oynadık kaybettim, tatlısına girmiştik. o kazandığı için krem karamel yapıyorum şimdi. hiç de sevmem alllahtan hepsini o yesin:)

he hee, cocuk gibisiniz, ne hossunuz..
ay cnm yaa, sen de ye bosver(sevdigin tatlilardan) ; insanin istahi olmamasi da kotu biseymis, istahin varken yemek lazimmis, bana oyle geliyor bugunlerde :-(((

sağol canım, cumaya inerim umarım :26:

:)

ay cnm yaa, sen de ye bosver(sevdigin tatlilardan) ; insanin istahi olmamasi da kotu biseymis, istahin varken yemek lazimmis, bana oyle geliyor bugunlerde :-(((

ama bunlar tatli huzursuzluklar sanki :)) insallah en kisa zamanda diledigin gibi yiyebilirsin...
hamile olmadan once cok sevdigin seylerden mi uzaklasiyorsun yoksa karisik bir durum mu? merak ettim :P

lachesis hoşgeldin cnmmmm biz aynen devam :21:
bu arada kızlar internette araştırıken okuduğum bilgiyi paylaşmak istedim..uzun sürek tok kalmanın yolu ılık hatta sıcak su içmeten geçıo:21: soğuk su mideyi 20 dk da terkedermiş sıcak su 80 dk da:21::21: artık aralarda sıcak ya da ılık su içmeye başlıorum:21: yazın pek iyi olmaz<da şimdi zaten kış sıcak su rahatlıkla içilebilir:21:

hoşbulduk hayatım. ay sıcak su da hiç içemem valla. çayı bile soğuk içiyorum ben :)

yediğimden emin oalbilirsin ehehe:)
sen de sıkma canını 1 ay kadar sonra açılır iştahın hayatım :)

:)

ama bunlar tatli huzursuzluklar sanki :)) insallah en kisa zamanda diledigin gibi yiyebilirsin...
hamile olmadan once cok sevdigin seylerden mi uzaklasiyorsun yoksa karisik bir durum mu? merak ettim :P

aynen cnm tatli huzursuzluklar;
zaten doktora sordum; bunlar saglikli bir gebeligin oldugunu gosteriyor dedi. "o zaman deger" dedim ben de ..:49:

cnm eskiden sevdigim cogu seyi simdi agzima bile suremiyorum, ornegin cikolata, beyaz peynir, her turlu tencere yemegi.. kahvaltiliklarin cogu. hicbirini yiyemiyordum da yeni yeni karper+yesil zeytin yiyebiliyorum.
kepek ekmegini agzima suremiyorum

cok degisik ya, anlatilamaz bisey.

yediğimden emin oalbilirsin ehehe:)
sen de sıkma canını 1 ay kadar sonra açılır iştahın hayatım :)
he hee, doktor da senin gibi soyledi,
esim beni sikayet etti doktora hicbisey yemiyor diye; o da; 12. haftayakadar boyle olmasi normal dedi, sonra istahi bi acilacak onunden alacaksiniz pepper yeter yeme artik diye; dedi :56:

cok sagol cnm,bu hafta durumuma biraz alistim,yeme duzenimi biraz daha iyi ayarliyorum h.sonundan beri.daha da iyi olur ins.
olacak insallah :)

intlogistics canim ben sicak suyu öyle icemem de, icine bi sallama bitki cayi atar icerim..

bu arada ögle tatilinde eve gittim, dün misafirlerimiz geldi aksam yemege hepsinden yedim dün :17:
bugün bari aksama birakmadan, karniyarik yedim öglen, pastadan da bi dilim aldim yanima ki, arada yiyeyim yoksa aksam saldiririm diye..

Back
X