Daisycim, cok sagol. Kahveyi sütlü sekersiz icersen 2 fincan okeydir ama süt özel kahve sütü olmasin,onlar genellikle 20% yag iceriyor, 1,5% yag oranli sütle icmeni tavsiye ederim.
Sevdigin kalorili abur cuburlar neler ? ona göre alternatifler bulalim...
Bu arada kilo vermene cok sevindim, tebrikler :)
COTURNIX, aksam cokkacirmamissindir umarim :) hemen mucize bekleme, sen gayretli ol, bak gidecek kilolar.
Arkadaslar, bu arada Menü degerlendirmeleri Pazartesi ile Cuma günleri arasi, haftasonunu degerlendirmeye almiyoruz. Tabiki yinede bildirebilirsiniz, paylastikca farkediyor insan dogruyu yanlisi, ancak tek tek yazmaniza gerek yok,haberiniz olsun..
tamam canım ben unutmuşum hafta sonları serbestik,ama fazla açılmadan tabiiki, ben abur cubur olrak, çikolata,sütlü tatlılar ve cips seviyorum, cips yemeden duruyorum ama tatlı yemeden duramıyorum,hergün az da olsa tatlı birşey yiyiyorum,ama mesela sütlaç falan nasıldır ki kalori olarak,a101 de tek kişilik tatlılar oluyor,supangle,proftrl,sütlaç vs hepsi de güzel, bunlardan hergün yada 2 günde bir 1 tane yesem çok mu olur?sütlacın kalorisine ben bir bakıyım du :)
Farmasi, ancak yazabildim kusura bakme emi.. cok yogun bir menü görüyorum. Dilersen buraya yazilan menüleri ve yorumlari takip etbiraz , eminim kisa sürede degistireceksindir.
Sen vermekten ziyade korumak istedigin icin, bizden serbest davranabilirsin tabiki ama eger ben bu dediklerini yeseydim cok daha fazla kilo alirdim, belki metabolizman iyi umarim öyledir..
acken ilik süt yerine su icmeni tavsiye ederim. Muzlu sütte seker yoksa olabilir, ama ikisi birarada kilo almaya yol acar daha cok. soguktan dolayi öglen az yemissin, ama sonrasinda bu yediklerine yansimis.öglenleri iyice doyarsan aksama dogru daha hafif beslenebilirsin. Hem kurabiye hem kek yemissin, bu tür seylerde birini secmeyi aliskanlik edin. meyve ve kuruyemis yemen cok güzel. miktarlari da gayet iyi.aksam yemeginden önceki tatlilari hic yemesen olurdu bence.
Aksam yemegin gayet iyi.
Haribocum, dünki menün gayet güzel. kahvaltida yesillik eksik kalömis ama onun disinda özellikle ögle ve aksam yemegin cok iyi. suyu da bol icmissin, caylar falan, tebrikler
Jelyb10cum evet fazla gösterir tabiki. Ben genellikle sabah uyandigimda tartiliyorum,hem cok agir giysi olmuyor hem de ac karnina oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?