Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazzzcim, sabah kahvaltidaki kasar dilimi 1 olsaydi daha iyi olurdu, ama sabah sonucta puan kirmiyorum. ara yapmamissin malesef. ögle yemegin yemek degil ama besin degerlerine bakarsak sekerlere ragmen 2 puan veriyorum. ara yine yok.. aksam yemeginde karbonhidrat almamissin ama sonra kurabiye yedigin icin tam puan.
mide kücülünce zaten insan kendisine daha hakim oluyor.
kücülsün midecikler :)
Nazzz, bir sayfa geriye gidip bakar misin bi ? Menü degerlendirmeleri Pazartesi ile Cuma arasi oluyor, haftasonlari menü bildirmiyoruz, emek harcamissin yazmissin ama degerlendirmeye girmiyor.
Ögle yemeginde makarna ciliz kalmis. Aksam yemegin harika olmus. Son aralar da gayet iyi.aksam aciktiginda mümkünse yogurt yada meyve ye. O ekmekcigi sporla yakmissindir eminim.
Bu arada Anchusa onu da bildirmisti ama tekrarlamakta fayda var.Benim koclugum dün aksama kadardi. haftasonlari degerlendirme olmadigi icin,Pazartesi günü menü bildirimlerimizi yapalim. Kocumuz kim olur bilmiyorum ama kendisi degerlendirecektir.Bu arada yeni gelen arkadaslar, hani birkac gündür dahil olanlar: tartilip kilonuzu anchusaya özel mesajla bildirin, hem aktüel kilonuzu hemde baslangic kilonuzu. Pazartesi günleri liste halinde yayinliyor. Böylelikle her hafta devam ettigimizde haftada ne kadar kilo verebilecegimizi görüyoruz.
Azul slm canim, persembe menün ile ilgili:
sabah kahvaltinda yesillik eksikkalmis, zeytin de olabilirdi. Ögle yemeginde de bir dilim ekmek yeseydin cikolatayi yemezdin, ama sonuc olarak o da karbonhidrat almis oluyorsun, tamamdir.
Ögleden sonraki arada muz yerine elma tercih etseydin dah agüzel olurdu ama bir muz da ok..
Aksam yemegin harika. Aksamdan sonraki arada yogurt süper, ama bi avuc antep fistigi cok cok fazla olmus. 2 tanecik yeseydin keske. ananas bak cok cok iyi. Spor ve suyu ihmal etmemen güzel![]()
Arkadaşlar aç karnına mı tartılıp yazıcaz kilomuzu,
Ben tok karnına tartılmıştım buraya başlamadan 58 di geçen hafta yani,
Yeniden tartılıp mı söyleyeyim kilo mu?
merhaba azul ben de genelde aç karna tartılırım daha doğru çıkıyor.yemekten sonra olunca hergün değişik çıkabiliyor.sen çizelgeyi yapabildin mi..
Merhaba Aybukeeslem,
Ne çizelgesi,ben daha yeniyim valla herşeyi bilmiyorum...:26:
Arkadaşlar, Pazartesi ile Cuma arası bildirdiğiniz menüleri değerlendirmeye çalıştım ve buna göre de puan verdim. Puanlama sistemim şu şekildeydi:
Kahvaltı: 3 puan, Ara: 1 puan, Öğlen: 3 puan, Ara: 1 puan, Akşam: 3 puan, Ara: 1 puan
Spor artısı:2 puan, Sıvı artısı: 1 puan, toplam ulaşabileceğimiz puan: 15ti.
Yeni gelen arkadaşlarımız için söylüyorum, genel olarak böyle puanlamıyoruz. Hafta koçu,kendi kurallarına göre değerlendirmelerini yapıyor. Buna puan dahil olmasi da şart degil yani.
Amacımız birbirimizi dogru yönlendirmek ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek.
Menülerinizi tek tek bildirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Umarım doğru kanılara varmış ve azcık kilo kaybınıza vesile olmuşumdur. Aşağıdaki listelerde sadece her gün menü bildiren arkadaşlar yer alıyor. Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımızı puanlamaya dahil etmedim ama, etseydim özellikle Aybükeeslem, Toobe, Azul, Excity ve Nazzz çok iyi başladılar...
Bu hafta birincimiz sevgili Anchusa, tebrikler Anchusacim![]()
Eki Görüntüle 124580 Eki Görüntüle 124582