50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Haribocum, kilo verdiysen süper :) Hepimiz incecik olalim :21:

Daisycim, nerede hareket orda bereket, yürümek yatmaktan iyidir ;)

Jelyb10cum ve Daisycim merci sekerler, begenmenize sevindim :)

Nazzzcim, sabah kahvaltidaki kasar dilimi 1 olsaydi daha iyi olurdu, ama sabah sonucta puan kirmiyorum. ara yapmamissin malesef. ögle yemegin yemek degil ama besin degerlerine bakarsak sekerlere ragmen 2 puan veriyorum. ara yine yok.. aksam yemeginde karbonhidrat almamissin ama sonra kurabiye yedigin icin tam puan.

mide kücülünce zaten insan kendisine daha hakim oluyor.
kücülsün midecikler :)

saol aygirl icim bugünkü menümü yazıyorum sana
SABAH
sosisli omlet az yağlı 1 yumurta ve 1 sosis küçük az tereyağ ve azda sıvı yağ ile pişirdim üstüne kaşar rendeledim 1 dilim kadar
1 dilim kepek ekmek
yeşil çay
ÖĞLE
Vişne suyu ev yapımı
sade makarna
AKŞAM
2 servis kaşığı etli bezelye yemeği
2 servis kaşığı pilav
1 porsiyon salata
2 kaşık yoğurt
ARA
1 tane kurabiye
ıhlamur şekersiz bol limonlu

2 yemek kaşığı tekrar yoğurt yedim birazdan ve yarım salatalık midem kazındı azıcıkta bi parça kepek ekmeği ben normalde yemezdim ama bugün çok aç hissettim kendimi canım pazartesi başlamıştım diyete 59 olarak
şuan 58 kiloyum
e tabi 2,5 lt su içtim sabah kahvaltıdan sonra yarım saat spor yaptım ve akşam yemeğindden sonrada spor yaptım yarım saat :66:

Nazzz, bir sayfa geriye gidip bakar misin bi ? Menü degerlendirmeleri Pazartesi ile Cuma arasi oluyor, haftasonlari menü bildirmiyoruz, emek harcamissin yazmissin ama degerlendirmeye girmiyor.
Ögle yemeginde makarna ciliz kalmis. Aksam yemegin harika olmus. Son aralar da gayet iyi.aksam aciktiginda mümkünse yogurt yada meyve ye. O ekmekcigi sporla yakmissindir eminim.

Bu arada Anchusa onu da bildirmisti ama tekrarlamakta fayda var.Benim koclugum dün aksama kadardi. haftasonlari degerlendirme olmadigi icin,Pazartesi günü menü bildirimlerimizi yapalim. Kocumuz kim olur bilmiyorum ama kendisi degerlendirecektir.Bu arada yeni gelen arkadaslar, hani birkac gündür dahil olanlar: tartilip kilonuzu anchusaya özel mesajla bildirin, hem aktüel kilonuzu hemde baslangic kilonuzu. Pazartesi günleri liste halinde yayinliyor. Böylelikle her hafta devam ettigimizde haftada ne kadar kilo verebilecegimizi görüyoruz.

Nazzz, bir sayfa geriye gidip bakar misin bi ? Menü degerlendirmeleri Pazartesi ile Cuma arasi oluyor, haftasonlari menü bildirmiyoruz, emek harcamissin yazmissin ama degerlendirmeye girmiyor.
Ögle yemeginde makarna ciliz kalmis. Aksam yemegin harika olmus. Son aralar da gayet iyi.aksam aciktiginda mümkünse yogurt yada meyve ye. O ekmekcigi sporla yakmissindir eminim.

Bu arada Anchusa onu da bildirmisti ama tekrarlamakta fayda var.Benim koclugum dün aksama kadardi. haftasonlari degerlendirme olmadigi icin,Pazartesi günü menü bildirimlerimizi yapalim. Kocumuz kim olur bilmiyorum ama kendisi degerlendirecektir.Bu arada yeni gelen arkadaslar, hani birkac gündür dahil olanlar: tartilip kilonuzu anchusaya özel mesajla bildirin, hem aktüel kilonuzu hemde baslangic kilonuzu. Pazartesi günleri liste halinde yayinliyor. Böylelikle her hafta devam ettigimizde haftada ne kadar kilo verebilecegimizi görüyoruz.

tamam canım anladım ve anchusa ya da bildirdim kilomu teşekkür ederim canım...

Aygirlcüm grafiğin çok güzel olmuş istatistik dersini seviyorsun galiba koçluğun için çok teşekkürler
Anchusa tebrik ederim ve geçmiş olsun:71:

Azul slm canim, persembe menün ile ilgili:

sabah kahvaltinda yesillik eksikkalmis, zeytin de olabilirdi. Ögle yemeginde de bir dilim ekmek yeseydin cikolatayi yemezdin, ama sonuc olarak o da karbonhidrat almis oluyorsun, tamamdir.
Ögleden sonraki arada muz yerine elma tercih etseydin dah agüzel olurdu ama bir muz da ok..
Aksam yemegin harika. Aksamdan sonraki arada yogurt süper, ama bi avuc antep fistigi cok cok fazla olmus. 2 tanecik yeseydin keske. ananas bak cok cok iyi. Spor ve suyu ihmal etmemen güzel:46:

Selam Aygirl,teşekkür ederim,

Ya sorma eşim alıyo geliyo kuruyemişleri,ye ye bunlardan bişey olmaz diyo durduramıyorum kendimi

oda karşımda yerken...:1:yine de dikkat etmeye çalışıcam,

Cuma günkü menümü de yazayım,kim koç bilmiyorum ama yazayım yine de,

Sabah:İki dilim kepek ekmeği,azcık tereyağ,iki minik dilim sucuk,iki zeytin,bi kk peynir,bi bardak çay,

Ara:Bi elma,bi kupa bitki çayı,iki minik bilye kadar çikolata:17:

Öğle:Bir buçuk kepek ekmeği ve kaşarla yapılmış tost

Ara:bi avuç yaban mersini,az antep fıstığı

Akşam:İki orta boy dilim balık,iki dilim kepek ekmeği,5-10 roka,4-6 marul,

Yemekten sonra bi kase yoğurt,yatmadan yarım ananas.

15.dk leslie yaptım,2 lt.su içiyorum düzenli olarak zaten,bu kadar
...:31:

Arkadaşlar aç karnına mı tartılıp yazıcaz kilomuzu,

Ben tok karnına tartılmıştım buraya başlamadan 58 di geçen hafta yani,

Yeniden tartılıp mı söyleyeyim kilo mu?

Arkadaşlar aç karnına mı tartılıp yazıcaz kilomuzu,

Ben tok karnına tartılmıştım buraya başlamadan 58 di geçen hafta yani,

Yeniden tartılıp mı söyleyeyim kilo mu?

merhaba azul ben de genelde aç karna tartılırım daha doğru çıkıyor.yemekten sonra olunca hergün değişik çıkabiliyor.sen çizelgeyi yapabildin mi..

Arkadaşlar merhaba, benimde kilom 52,5 sizlerle birlikte zayıflamak isterim...Beni de aranıza alır mısınız :6:

günaydın kızlar

dün gece dayanamadım çatlayana kadar yaprak sarması yedim :( çok pişmanım, geç yatsamda yedim işte bir halt:78:, ama bugün telafi ediyorum şimdilik kahvaltımı belirteyim

kahvaltı : küçük bir dilim çavdar ekmeği,yarım kk peynir, 5 tane küçük yeşil zeytin, 1 yumurta haşlaması,2 çubuk patetes kızartması( iki çubuk dediğim yalnızca 2 küçük lokma yaptı), bir fincan az şekerli çay

yürüyüş ( 60 dk= 6p ) fitness (60 dk=10 p) pilates (60dk=8p)
…… Pzt Pzt Pzt Salı Salı Salı Çrş Çrş Çrş Prş Prş Prş Cum Cum Cum
yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns TOPLAM
aygirl 15 60 60 20 20 27
anchusa 60 60 60 60 24
hatice_84 40 30 45 30 19
aybukeeslem 30 65 45 18
şule 30 45 20 40 17
intlogistics 20 30 30 30 40 15
tweety 45 30 15 11
lachesis 30 30 30 10
daisy87 30 60 9
ca_cansu 20 30 15 7
dulcina 15 3

evetttt bu haftanın 1. si muhteşm koçluğu ile bize yol gösteren AYGİRL

şekerm tebrik ederim..... başarılarının devamını dilerim....

ben galiba eksik belirttim yaptığım sporları , yada gözden kaçtı .. çünkü bu konuya abone oldğum günden bu yana 10 güne yaklaştı hemen hemen hergün günde en az 30 dak yürüdüm, çoğu günde 60 dakka yürüdüm bir kerede 2-3 saat yürüdüm günde , bundan sonra yaptığım sporları da yazmayı unutmuycam, birinci olan arkadaşımı tebrik ederim:81:

herkes gezmede sanırım :61:, ha bire yazıyorum bende , hafta sonu puana dahil olmasada bugün yediğim şeyleri paylaşmak istedim
sabah: 1 dilim çavdarlı ekmek,1 yumurta haşlaması,1 fincan az şekekerli çay,5 adet yeşil zeytin,yarım kk peynir
ara : 2 dilim portakal,2 dilim ayva, 1 tane şekerpare( hazır kuru şekerpareler oluyor ya şerbetlenip servis edilen onlardan ama küçük bir şeydi zaten)
öğlen :5 yemek kaşığı nohut( belki daha az) ,2 yemek kaşığı pirinç pilavı,birazcık yeşillik ara : 1 fincan şekersiz çay ve yanındada 1 tane şekerpare
akşam :2 büyük kase tavuksuyuna çorba ve yanında hamuru( aygirlcüm sen biliyosun ezberlettim artık arabaşı)
ara: belki bir tane portakal

suyu çok az tükettim bugün,sporda yok ama su içip birazda olsa su kaybımı telafi edicem

hafta içi öğün atlarım puan kaybederim, hafta sonu öğün atlamam, var bende gariplik :60:

Arkadaşlar, Pazartesi ile Cuma arası bildirdiğiniz menüleri değerlendirmeye çalıştım ve buna göre de puan verdim. Puanlama sistemim şu şekildeydi:

Kahvaltı: 3 puan, Ara: 1 puan, Öğlen: 3 puan, Ara: 1 puan, Akşam: 3 puan, Ara: 1 puan
Spor artısı:2 puan, Sıvı artısı: 1 puan, toplam ulaşabileceğimiz puan: 15ti.

Yeni gelen arkadaşlarımız için söylüyorum, genel olarak böyle puanlamıyoruz. Hafta koçu,kendi kurallarına göre değerlendirmelerini yapıyor. Buna puan dahil olmasi da şart degil yani.
Amacımız birbirimizi dogru yönlendirmek ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek.

Menülerinizi tek tek bildirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Umarım doğru kanılara varmış ve azcık kilo kaybınıza vesile olmuşumdur. Aşağıdaki listelerde sadece her gün menü bildiren arkadaşlar yer alıyor. Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımızı puanlamaya dahil etmedim ama, etseydim özellikle Aybükeeslem, Toobe, Azul, Excity ve Nazzz çok iyi başladılar...

Bu hafta birincimiz sevgili Anchusa, tebrikler Anchusacim :16::65::71:

Eki Görüntüle 124580 Eki Görüntüle 124582

canim süper bir liste yapmissin.. kacirdigima uzuldum :)) sporda da birinci olmussun tebrikler :))

bu hafta koc belirlendi mi? eski sayfalarda göremedim...

ben de kendime baskül aldim :)) vee haftaya 51.8 kg ile basliyorum :))

2 haftalik tatil pek yaramamis gibi :) 1.8 kg almisim. ama daha iyi en azindan yeni bir hedefim oldu...

kendime pilates topu da aldim :)) artik spor listesinde ben de varim yani :)

Back
X