50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar.. Nasılsınız arkadaslarr. Topıge gıremıyorum maalesef. Cunku bu ısımde nete gıremıyorum,basımda mudur var. Neler yapıyorsunuz gorusmeyelı? Ben maalesef habıre kılo alıyorum. Su an 59 kıloyum. Ama cok sukur ılk 3 ayı atlattım. Bakalım daha ne kadar sısecegım :(

Slm klik naber ? :) Kolay gelsin sana. Sisme incel sekerim.

Slm canim, sana hayranim, hamileligine ragmen böyle bir menü ile gelmen cok güzel.
Kritize edeceklerim: Ögle yemeginde biraz salata yeseydin cok daha güzel ve doyucurucu olurdu.
Aksam yemeginde karbonhidrati az da olsa eksik gördüm, yani yarim dilim ekmek yeseydin keske derdim, ama aralarda karbonhidrati yeterli aldigin icin o da iyidir.

canım ya kız hamileyse bu menü doğrumu canım ya yatarkende süt içmesi lazım içmemeiş offf ben doğru bulmadım:44:

Azul slm canim, persembe menün ile ilgili:

sabah kahvaltinda yesillik eksikkalmis, zeytin de olabilirdi. Ögle yemeginde de bir dilim ekmek yeseydin cikolatayi yemezdin, ama sonuc olarak o da karbonhidrat almis oluyorsun, tamamdir.
Ögleden sonraki arada muz yerine elma tercih etseydin dah agüzel olurdu ama bir muz da ok..
Aksam yemegin harika. Aksamdan sonraki arada yogurt süper, ama bi avuc antep fistigi cok cok fazla olmus. 2 tanecik yeseydin keske. ananas bak cok cok iyi. Spor ve suyu ihmal etmemen güzel:46:

Son aramı yapmdım.Üniversite final sınavlarımız canım.:)
Beze bir tür tatlıdır.Hafiftir hemde.Yumurta beyazı ve şekerden yapılıyr.Başka bi şy yok içinde.
Pastanelerde marktlerde bulunuyor.Büyük marketlerde carrefour kiler gibi.
Sporda yapmadım dün canım. =(

Ilk defa duydum bezeyi.. denemeklazim bi Türkiyede. Tamam canim.
Persembe icin puanin düsük malesef tatlim.

anchusacim,umarim en kisa zamanda iyilesirsin. Tekrar gecmis olsun.
Rooibos cayini bende severim, iyi ki hatirlattin.Bende iceyim bi ara. Hani sekersiz icecekler ariyoruz ya hep bitki caylari falan, degisiklik olsun. Eti sevmem ama aksam menün cok istah acici gibime geldi. Menün yine cok güzel.

Nanecim, bugünki menün cok iyi, yani simdilik :) ara icin hicde oha demedim:) aksam ne yedigini bildirisen ona göre puan veririm.

toobecim,kahvaltin güzel olmus, ilk aran yiyecek birsey olmadigi icin degerlendiremiyorum.
öglen baklava yerine yumurtayla birlikte bir dilim ekmek yeseydin bence yemezdin o baklavayi. hem hamur, hem fistik hem de sire iceriyor, yani kalori bombasi. ama bir dilim oldugu icin ve ögle yemeginde karbonhidrat olmadigi icin puan kesmicem. ara iyi, aksam yemegin cok iyi. son ara yine gayet iyi.

Nazzzcim, sabah kahvaltidaki kasar dilimi 1 olsaydi daha iyi olurdu, ama sabah sonucta puan kirmiyorum. ara yapmamissin malesef. ögle yemegin yemek degil ama besin degerlerine bakarsak sekerlere ragmen 2 puan veriyorum. ara yine yok.. aksam yemeginde karbonhidrat almamissin ama sonra kurabiye yedigin icin tam puan.

mide kücülünce zaten insan kendisine daha hakim oluyor.
kücülsün midecikler :)

Spor olarakda 15 dk leslie yaptım.İzleyince çok basit hareketler olduğun düşündüm bununlamı incelicem diye düşünmüştüm ama yapınca anladım zorluğunu :)
ilk kez yaptım.1 mil dediğinizden sanırım.50 mekik çektim.Yatmadan öncede 50 mekik çekeceğim 100 tane mekik yani. :)

tatlim sudan naber ?

slm.aygirl,canim nasilsin?
kocluk görevin nasildi bu hafta???malesef ben laflamak icin ugrayamadim,cok zor bir hafta gecirdim cünki cocuklarda evdeydi bide üzerine nöbetim cok yorucuydu,yemek ve uyku düzenim malumdu yani...öpüldün selamlar:21::80:

Slm canim sagol iyiyim, sen nasilsin ? Kocluk güzel ama biraz zaman isteyen bir seymis umarim yerine getirebilmisimdir. Umarim haftaya bol bol girersin de laflariz :)
Bende seni öpüyorum :16:

Kizlar, yogun bir gün sonrasinda biraz degerlendirme yapayim dedim ama uyku gözümden akiyor. Eksik kalan degerlendirmeleri ve bu haftanin en cok puan alanini yarim aciklarim insallah.

Bu arada Anchusa canim cok tesekkür ederim, elimden geldigince dogru yönlendirmeye gayret ettim.
Ben tesekkür ederim, bu benim icin bir ilk (ti)...

Aygirl günaydın dünkü menüm çok kötüü puanlayacak bişey yok yine de yazayım

sabah
peynir zeytin minicik ekmekle tahinli pekmez

ara
1 elma

öğle
1 kase aşure

akşam
mercimek çorbası
az maantı
1 kaşık pilav 1 baget

ara
bir avuç kuruyemiş
2 tane küçük ekler pasta

su yok spor da yokk:17:

günaydın kızlar

aramızda rahatsız olan arkadaşlarımız var onlara çok geçmiş olsun, hergün bir sürü mesaj yazılıyor ve hepsini takip etmek gerçekten zaman isteyen birşey, bizim koçlarımızın işi zor valla, ciddi ciddi zaman ve emek harcıyolar bizim için, teşşekkür ediyorum sayın koçlarım:71::kkk::21:

bu sabah erken uyandım erken dediğimim 9.30 az şekerli( yarım kesme şeker yapmaz bile) sütlü kahve içtim,süt tozuyla yani, şekersiz fena olmuşuyormuş sütlü kahve çaydan daha iyi en azından, ne dersin aygirlcüm sık sık kahve içsem zararı olurmu , sık dediysem günde 2-3 fincan ve fincanlarımda çok küçük

şimdi ders çalışmaya başlıycam,ales açınlandı ama aday şifrem olmadığı için sonucu öğrenemedim fıtık oldum, iyi bir sonuç beklemesemde :(, yüklen bakalım mecburen eğitim bilimlerine :14: şimdi başlıyorum çalışmaya, nasıl olacak bilmiyorum ders çalışırken ağzım durmuyor ki hiç sürekli birşey istiyorum, bir şey formülize etmeliyim ama ne, bana şöyle çok az kalorili lezzettli bir abur cubur önerebilirmisiniz ? hem lezzetli hem az kalorili çok şey istedim farkındayım:44:

Slm Coturnix, ben pazartesi disinda senden menü kaydetmedim, yoksa yazdin da ben mi görmedim saliyi ?

fix etimek dedigin bildigimiz etimek degil mi? krem peyniri ne kadar yedin ? o yedirir de :)
kahvaltidan sonra ara yapsaydin keske,mesela o yagsiz böregi arada yeseydin ögle yemegine tam puan verirdim, ama fazla olmus böyle. 2. aradaki kakaolu süt iyi ama kakao miktari da iyiyse iyi. kakao tozu cok seker iceriyor biliyorsun.. böyle ufak seylerden aliyoruz genellikle kilolari.
aksam yemegi menün cok iyi, aksam yemeginden sonra uyuyana kadar acikirsam girismiym biseye diyerek bir adet meyve yemeni tavsiye ederim. yeterince su iciyor musun ?

merhaba
fix etimek dediğim bildiğimiz etimek evet
her sabah fix 2 etimek ve krem peynir yiyorum ofisde.
krem peyniride abartmıyorum sadece etimekin üzerine ince bir tabaka o kadar
ara öğün alışkanlığım pek yok edinmeye çalışıyorum bakalım bakalım ne olacak
dün akşam annemler geldi bize , ellerinde tencere tencere yemeklerle yemeğe gelmişler, diyet kaçtı braz tabi, bugün telafi etmeye çalışıcam.
62ydim haftabşaı, hala 62yim, değişiklik olmamış :(

kızlar.. ben çizelyeyi yaptım ama buraya nasıl eklenecek..imza kısmı nrede..

cnm yukarda kontrol panelini düzenle var onu tıkla profil düzenle ye gir yaş eğitim cart curt onların altına doğru bak çizelge die bi secenek var onun içine kopyalıcaksın linki
http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyala

Back
X