Günaydınlar.. Nasılsınız arkadaslarr. Topıge gıremıyorum maalesef. Cunku bu ısımde nete gıremıyorum,basımda mudur var. Neler yapıyorsunuz gorusmeyelı? Ben maalesef habıre kılo alıyorum. Su an 59 kıloyum. Ama cok sukur ılk 3 ayı atlattım. Bakalım daha ne kadar sısecegım
Slm canim, sana hayranim, hamileligine ragmen böyle bir menü ile gelmen cok güzel.
Kritize edeceklerim: Ögle yemeginde biraz salata yeseydin cok daha güzel ve doyucurucu olurdu.
Aksam yemeginde karbonhidrati az da olsa eksik gördüm, yani yarim dilim ekmek yeseydin keske derdim, ama aralarda karbonhidrati yeterli aldigin icin o da iyidir.
Son aramı yapmdım.Üniversite final sınavlarımız canım.:)
Beze bir tür tatlıdır.Hafiftir hemde.Yumurta beyazı ve şekerden yapılıyr.Başka bi şy yok içinde.
Pastanelerde marktlerde bulunuyor.Büyük marketlerde carrefour kiler gibi.
Sporda yapmadım dün canım. =(
Spor olarakda 15 dk leslie yaptım.İzleyince çok basit hareketler olduğun düşündüm bununlamı incelicem diye düşünmüştüm ama yapınca anladım zorluğunu :)
ilk kez yaptım.1 mil dediğinizden sanırım.50 mekik çektim.Yatmadan öncede 50 mekik çekeceğim 100 tane mekik yani. :)
slm.aygirl,canim nasilsin?
kocluk görevin nasildi bu hafta???malesef ben laflamak icin ugrayamadim,cok zor bir hafta gecirdim cünki cocuklarda evdeydi bide üzerine nöbetim cok yorucuydu,yemek ve uyku düzenim malumdu yani...öpüldün selamlar:80:
Ilk defa duydum bezeyi.. denemeklazim bi Türkiyede. Tamam canim.
Persembe icin puanin düsük malesef tatlim.
tatlim sudan naber ?
Slm Coturnix, ben pazartesi disinda senden menü kaydetmedim, yoksa yazdin da ben mi görmedim saliyi ?
fix etimek dedigin bildigimiz etimek degil mi? krem peyniri ne kadar yedin ? o yedirir de :)
kahvaltidan sonra ara yapsaydin keske,mesela o yagsiz böregi arada yeseydin ögle yemegine tam puan verirdim, ama fazla olmus böyle. 2. aradaki kakaolu süt iyi ama kakao miktari da iyiyse iyi. kakao tozu cok seker iceriyor biliyorsun.. böyle ufak seylerden aliyoruz genellikle kilolari.
aksam yemegi menün cok iyi, aksam yemeginden sonra uyuyana kadar acikirsam girismiym biseye diyerek bir adet meyve yemeni tavsiye ederim. yeterince su iciyor musun ?
kızlar.. ben çizelyeyi yaptım ama buraya nasıl eklenecek..imza kısmı nrede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?