50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aygirl bugünkü menüm:
KALKINCA:1 br ılık su, 2 tatlı k.pekmez
SABAH:1br ılık su,
1 kk beyaz peynir,
maydonozlu sucuklu 1yumurta
yarım dilim kepek ekmek
2 t.k.kuşburnu marmelatı
ARA:1br su
10 fındık
1 cezerye
ÖĞLE:1 br ılık su
2 servis k.şehriye pilavı ve üzernde 3top köfte
maydanoz ve karalahanalı salata
ARA:ketentohumlu yoğurt
1 dilim şeker pancarı
AKŞAM:1 br su
brokoli çorbası 3-4 kaşık diş bugdayı 1 köfte
ARA:1 portakal 3 kuru kayısı
en fazla 1 br daha su içebilirim heralde 1.5 lt olur..

Perşembe menü

Sabah
1 dilim tahinli çörek
1 dilim peynirli çörek
küçücük parça simit peynir zeytin ay doymadım gitti

Öğle
1 kepçe tarhana çorba 1 kaşık pilav 2 kaşık bezelye yemeği turşu

Ara
lokum sayısını bilmiyorum bir de türk kahvesi

Akşam
mercimek çorbası turşu beyaz peynir

Ara
meyve

Ancak 1 lt su içebildim 30 dk pilates

cuma günleri bildiriyoruz..... yoksa tartılmak sana kalmış....ben her gün tartılıyorum :))))

bisiklette zayıflamaya yardmcı olur tabi.... yapmaya devam et...

bende menümü yazayım....

sabah
2,5 dilim tam buğday ekmeği
peynir domates salatalık
2 zeytin
süzme yoğurt
yumurta
1 diş ceviz tahin pekmez ( yarım dilim ekmek için)

ara
yok kahvalıyı 10 da yapmıştım 12 de öğle yemeği vardı

öğle
12 de öğle yemeği yiyemedim. midem bulandı.üşüttüm herhalde...2 tane nane limon çayı içtim. oyüzden yemeğimi 2 de yedim
salata yedim

( içinde yok yoktu...:)))

haşlanmış börülce
haşlanmış kırımız fasulye
doğranmış kırmızı biber
doğranmış siyah zeytin
bir kutu garnitür
yeşillik ( maydonoz,roka,dereotu)
içinede yarm limon suyu ve nar ekşisi var)

ara
1 elma
1 avuç leblebi

akşam
fırında balık
1 kase mantar çorbası
1 küçük dilim ekmek
3-4 kaşık öğlenki salata

ara
3 fincan yeşil çay
2 kuru kaysı
1 antep fıstığı
1 capicinolu biskuvi

ara

1 elma
1 dilim mandalina
çeyrek hurma

2 litre su,1 maden suyu

spor 40 dk pilates,20 dk yürüyüş

aygilcim nerdesinnn menüme yorumunu merak ediyorum yerken bile düşünüyorum tercihim dogru mu diye...artık sabah bakarım inş.herkese iyi geceler

Merhaba hanımlar...
bugün yediklerim
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 şekersiz açık çay,1 kk peynir,domates,salatalık,1 yumurtanın beyazı

ara:1 küçük kase sütlaç

öğle:2-3 çiğ köfte(dün anneme aldığım çiğ köfteyi çok beğendi ille bende yapıcam dedi ben masumum:))

ara:yarım kase nesfit

akşam:1 kase çorba,fırında karnıbahar yoğurtlu,domates

ara:yarım çokoprens,1 mandalina

3 lt su,2 fincan yeşil çay
50 mekik
off sanırım bu menüberbat(

slm kızlar
aygirlcüm bugün kü menümü hemen yazıyorum
kahvaltı : 1 kupa çay (2 kesme şekerle),1 haşlanmış yumurta,4 tane yeşil zeytin,4 adet sigara böreği peynirli(1 tane yufkadan elde edilen 4 adet sigara böreğini az yağda gözleme pişirir gibi pişirdim)
ara yok :kahvaltıyı geç yapmıştım o yüzden ara yapamadım fırsatımda olmadı
öğle : karnıbakar yemeği seytinyağlıydı, 1 dilim ruşeynli ekmek
ara : bilka çikolatalı gofret (180 kaloriyi bir güzel aldım gofretle ama cnm iste
akşam : çiğ köfte(etsiz ve az yağlıydı),2 bardak ayran
ara : çok az peynir, 2-3 dilim sucuk

hareketli bir gündü ara ara yapılmış toplamda 1 saat yürüyüş, ve bol suluydu,yorumlarını bekliyorum görüşmek üzere

ne finali canim ? birazcik beze demissin o ney ?
ve son arani yaptin mi ?? spor ?

Son düzenleme:

nazzzcim, gün icderisinde yedigin herseyi topluca alabilir miyim ?

slm toobe, niye geri dönüs olmasin ayol
pirinc lapasiyla doydun mu ? onun disinda menün iyi..

Slm Coturnix, ben pazartesi disinda senden menü kaydetmedim, yoksa yazdin da ben mi görmedim saliyi ?

fix etimek dedigin bildigimiz etimek degil mi? krem peyniri ne kadar yedin ? o yedirir de :)
kahvaltidan sonra ara yapsaydin keske,mesela o yagsiz böregi arada yeseydin ögle yemegine tam puan verirdim, ama fazla olmus böyle. 2. aradaki kakaolu süt iyi ama kakao miktari da iyiyse iyi. kakao tozu cok seker iceriyor biliyorsun.. böyle ufak seylerden aliyoruz genellikle kilolari.
aksam yemegi menün cok iyi, aksam yemeginden sonra uyuyana kadar acikirsam girismiym biseye diyerek bir adet meyve yemeni tavsiye ederim. yeterince su iciyor musun ?

aygirl menümdeki salatayı gördünmü???? sende öğlen işte yemek için yapabilirsin... hem çok lezzeli hem doyurucu hemde sağlılı.....

slm aybukeeslem,
sabah kalktiginda yedigin pekmezi 1 tatli kasigina indirsen daha güzel olur, ayni sekilde sabah kahvaltisindaki marmelati 1 tk alsan daha iyi olurdu. seker iceren seyleri mümkün oldugunca az tüketirsek ibrede daha hafif yansiriz. cok sey degil bunlar ama damlaya damlaya göl olur :)
ilk aradaki findik sayisi da bana fazla geldi cünkü cezerye de yemissin.
ögle yemegind ock iyi , 2. aran da iyi, aksam yemegini begendim. son arada kuru kayisiyi da 1-2 ye indirmeni tavsiye ederim. suya 1,5 litreden asagi puan vermiyourm, iyi..
spor vardi dimi ?

Güzelim sabah karbonhidrati biraz abartmissin, bunun icin bir puan kesiyorum. 1. aran yok malesef, ögle yemegin güzel ama sonrasindaki ara berbat ona puan yok cünkü lokum ve sayisizi duyunca cok fena puan kirasim geldi öglen pilavi 2 kasik yapsaydin ve bezelye yemeginden de daha cok yeseydin bence lokum sayisi 2 olurdu ki hos olurdu. aksam yemeginde dengelemeye calimissin belli, aksam iyi, ara zaten iyi, suyu daha cok icmelisin.

öglenki salatan cok zengin olmus. protein icermedigini tahmin ediyorum ama aksam dengelemissin. yalniz aksam salatadan keske yemeseydin daha iyi olurdu gibime geldi. yani miktar olarak aksami daha az karbonhidrat gecseydin keske. onun disinda süper ve istah acici bir menü

slm jelyb10 sana haribo diyesim geliyor :)
kahvaltini cok sevdim. ara güzel tabi sekeri azsa sütlacin...
öglenki cig köfte umarim bol salatayla yenilmistir ? :) öyleyse ederi 3 puan olur
2. ara da iyi, aksam yemegin de gpzel. berbat bir menü degil.

selam daisycim, kahvaltidaki cayin sekerine 1e indir:) kahvaltin cok lezzetli geldi bana, yiyesim geldi simdi :) ara olsaydi iyi olurdu, öglen yemegindeki ruseyn ney ?
ara biraz yogun olmus, aksam kac tane cig köfte yedin ? yaninda yesillik vardi dim i ? son aradaki sucuk dilimi 1 olmaliydi kanimca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…