50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

balık yedım de:D cok yedım hersyn fazlası zarar:D balık slta ydım dun gece ıcte crba ıcmstım snrsam ıkı qundur de spor yapamıorum cok snvm var buqunde bırz fazla tatlı aldım daha alısamadım ya bn bu duznlı beslnmye:(

Rosespringcim diger arkadaslarin yazdiklarina bi bak istersen, o sekilde yediklerini listelersen degerlendirmem daha kolay olur..

aygirl menümdeki salatayı gördünmü???? sende öğlen işte yemek için yapabilirsin... hem çok lezzeli hem doyurucu hemde sağlılı.....

evet gördümcanim, hatta canimcekti. bugün istahim acildi sanirim:)kesinlikle denemem lazim, hem hemen bozulacak biseyebenzemiyor. rica etsemonu diger tarafa yazarmisin ??

bu arada bugün ben 20 dakika stepper ileydim ve yaklasik 20 dakika da yürüdüm.

yediklerim: sabah: kahvalti yapamadim malesef, doktorda gecti zamanim
ara da yok, direkt gelir gelmez kahvalti tarzinda birseyler atistirdimögle niyetinde 2dilim ekmek ,biri recelli, biri cok az balli, zeytin,peynir
ara: yok malesef o zamanda annemi doktora götürdüm
aksam:aile ici yas günü yemekleri:) 1 serviskasigi (daha az hatta)patates salatasi, 1 skd(dolu) havuclu yogurt, 1 dolu sk karisik salata,1 dilim börek (en kücügünüaldim),1 dilim hashasli pasta
ara:mandalina

Kizlar bu arada ben yarin sabah yine doktorda olucam, gec gelecegimi tahmin ediyorum,öglen belki girerim,aksama eski okul sinifimla bulusucam yani yokum. degerlendirmeleri ve hafta sonucunu yetistiremezsem belki cumartesi bildiririm haberiniz ola..

selam daisycim, kahvaltidaki cayin sekerine 1e indir:) kahvaltin cok lezzetli geldi bana, yiyesim geldi simdi :) ara olsaydi iyi olurdu, öglen yemegindeki ruseyn ney ?
ara biraz yogun olmus, aksam kac tane cig köfte yedin ? yaninda yesillik vardi dim i ? son aradaki sucuk dilimi 1 olmaliydi kanimca..

canım valla dün bir kupa çaya 3 şeker atmıştım bugün şeker atarken aklıma geldin 2 attım :60:,damak tadım birazcık alışsın şekeri 1 e düşürücem ama birden indirmek zor oluyor , vücudum alışmış gün içinde belli miktarda şeker alımına çay kahve içmesem çikolata vs ile o şekeri illa istiyor,bende bu yüzden hergün kalorisini abartmadan tatlı ihtiyacımı karşılıyorum,kahvaltım gayet güzeldi gel beraber olsun:16:, ara yapmaya vaktim olmadı malesef o sırada bir koşturmacadaydım,ruşeyn , bizim burada yani eskişehirde esk büyük şehir belediye ekmeği var, ve kepek ekmeği, çavdar ekmeği birde bu ruşeyn ekmeği üretiyorlar çok lezzetli süpermarketlerde bile satılıyor hergün büfesine gitmeye gerek kalmıyor, ruşeynde bir tür bitki ama lezzet olarak kepek ve çavdar ekmeğinden çok üstün, sağlıklı ve geç acıktırıyor, doktorlarda tavsiye ediyor diye biliyorum ama yarıntılı bir şekilde araştırmak lazım bakcam şimdi google amcadan,arada kendimi frenliyp gofretin yarısını yiycektim sonra dayanamadım:78:, çiğ köftenin sayısını hatırlamıyorum ama doyana kadar yedim bol yeşillikliydi, marul limonla gayet iyi gitti :62:, az yağlıydı ve bol baharatlıydı yanındada ayran içtim 2 bardak ayran şişirince çiğ köfteyi çok yemedim ama sayısını bilmiyorum küçük küçüktü 10 tane yemişimdir ama ebatları küçüktü, akşam ki arada sucuk dana- piliç karışımıydı ve yağsızdı aslında yemiycektim ucundan tattım diyelim, bugün kg vermesemde almamışımdır umarım, az yemiyorum ama öncesine oranla kaloride yarıya düştüm, ama sonucunu bu hafta göremiycem çünkü demiştim ya reglim, bir sonraki hafta anlaşılır, değerlendirmen için saol, tatlı uykular...:79:

nazzzcim, gün icderisinde yedigin herseyi topluca alabilir miyim ?

canım
SABAH çeyrek tost 1 kupa bol limonlu şekersiz yeşil çay salatalık domatez 4 dilim kadfar ve tereyağ 1 tatlı kaşı
ÖĞLENDE salata ve yoğurt yulaflı büskivi canım ara halen yemiyorum tatlım ama aralardada eti form ve kuruyemiş atıştırıcam bu arada 3 günde 1 kilo vermişim 58 oldum aygirl cimmm:66:

slm aybukeeslem,
sabah kalktiginda yedigin pekmezi 1 tatli kasigina indirsen daha güzel olur, ayni sekilde sabah kahvaltisindaki marmelati 1 tk alsan daha iyi olurdu. seker iceren seyleri mümkün oldugunca az tüketirsek ibrede daha hafif yansiriz. cok sey degil bunlar ama damlaya damlaya göl olur :)
ilk aradaki findik sayisi da bana fazla geldi cünkü cezerye de yemissin.
ögle yemegind ock iyi , 2. aran da iyi, aksam yemegini begendim. son arada kuru kayisiyi da 1-2 ye indirmeni tavsiye ederim. suya 1,5 litreden asagi puan vermiyourm, iyi..
spor vardi dimi ?

selam..pekmezi sevdiğimden değilde kansızlıkiçin içiyorum..1 e düşürüyüm ama mesajını okumadan önce 2t.k.içtim:26:akşam çok geç yatıyorum o yüzden karnım kazınıyor kayısıları bastırsın diye yedim.. spor 65 dk. 855 cal bisiklete bindim..bugün kalkar kalkmaz tartıldım 53.2 çıktım :1:ilk girdiğimde 53.6 çıkmıştım..sevindim yani...

Son düzenleme:
gunaydin kizlarr,

aygirl cnm dunku menum,
uyaninca
yarim avuc leblebi

sabah
yarim simit
1 ucgen peynir
yarim salatalik
bikac yesil zeytin

ara
2 ad kuru kayisi

ogle
1,5 ad. izgara kofte
1 kasik bulgur pilavi
1 ayran

yarim bardak sikma portakal suyu

ara

2 ad kuru kayisi

ara2
yarim simit
birkac yesil zeytn

aksam
1 kase yayla corbasi
2 ad. havuc

ara
1 muz

yatmadan
2-3 cubuk kraker

aralarda 2-3 minik gofret attim agzima tansiyonum duser gibi oldugunda, tam zamanini kestiremiyorum cnm

-- 1,5 lt su ictim

Son düzenleme:
GÜÜÜNNNAAAYYDDDIIIIIIIIIIIIIIIIN:3::3::3:

menümü aygirle maj attım kilo bildirmimi de şimdi anchusaya msj atıcam buraya da yazıyım 51,1 900 gr daha vermişim:21::21::21:

şuleulkucum

spor olarak dün 30 dk bu gün için 40 dk yazabilrsin:21::21:
keyifler nasıl kızlar??:62:

Günaydınlar.. Nasılsınız arkadaslarr. Topıge gıremıyorum maalesef. Cunku bu ısımde nete gıremıyorum,basımda mudur var. Neler yapıyorsunuz gorusmeyelı? Ben maalesef habıre kılo alıyorum. Su an 59 kıloyum. Ama cok sukur ılk 3 ayı atlattım. Bakalım daha ne kadar sısecegım :(

sabah kahvaltıdan sonra yap canım yarım saat yapsan yeter bende öyle yapıyorum iyide oluyo hem dinç olursun zinde hissedersin kendini:66:

teşekkür ederim cnm ama hemen yarım saat sonra yapmak iyi değil diye biliyorum, gerçi kahvaltıda çok yemem ama:) şu yogun dönemim geçsin başlıcam bende:66::66::66:

tekrar hosgeldin :71:
ne güzel hedefine gitgide yaklasiyorsun.. insallah birlikte vericez kilo canavarlarini :47:
sabah kahvaltida eksik olarak birkac domates, salatalik gibi sey görüyorum yoksa iyi
arada kahveyi ögün olarak görmüyoruzm, keske ufak bisey yeseydin.
ögle ymeegin de iyi, sadece yine yesillik eksik
2. aran yogun olmus, bir paket yerine 2-3 tane yeseydin
aksam yemegi icin önerim: sebzeli bulgur pilavi, yanina et yada tavuk olabilir yadaa bir kase yogurt
aksam yemeginden sonra kücük bir ara vermeni tavsiye ederim, bir elmaya ne dersin ?
yeterince su iciyormusun gün icerisinde ?

akşam yemeğinde bulgur pilavıyla 4 köfte yedim. ara da da bi avuç fındıkla bir avuç kuru üzüm
bide su bol içiyorum:) kahvaltıyla öğle aram kısa olduğu için genelde bişey yiyemiyorum, öğleden akşama kadar da çok acıkıyorum ondan bi paket bisküviyi mideye indirmiş olmalıyım:(:30:
bakalım bugün nasıl olacak menüm:79:

etli olsa daha iyi olurdu. hem karbonhidrat, hem protein hem sebze icermis olurdu diye dedim.
yemek yeme demiyorum canim, sadece hem doyurucu hem saglikli beslen isterim.

Anladım canım sağol,

Ben de dünkü (Perşembe) menümü yazayım,

Sabah:Çeyreğin yarısı kadar ekmek,biraz tereyağı,bi kk kadar peynir,bir yumurta,bi bardak çay,

Ara:Bir elma,iki mandalina,bi kupa bitki çayı,

Öğle:Bir tabak buğdaylı yoğurt çorbası,üç-dört turşu yanına,

Yemekten sonra 22 gr. minik bi çikolata(malesef kendimi tutamadım):27:

Ara:Bir muz

Akşam:Bir tabak yoğurt çorbası,çeyrek yarısı ekmek,bir büyük dilim balık,1-2 turşu

Evde yeşillik,turp vb. kalmadı hiç turşuyla idare ediyorum hep,domates-salatalık da kışın almıyorum ben hormonlu oluyo,öyle idare ediyorum işte,:31:

Yemekten sonra bi kase yoğurt,bi avuç antep fıstığı,

Yatmadan saat on gibi yarım ananas...

Tabi günlük suyumu içiyorum mutlaka...dün sabah 15.dk. yürüyüş,akşam da 30 dk. yürüyüş+aerobik+dans yaptım,

Bu kadar....
:61:

ne finali canim ? birazcik beze demissin o ney ?
ve son arani yaptin mi ?? spor ?

Son aramı yapmdım.Üniversite final sınavlarımız canım.:)
Beze bir tür tatlıdır.Hafiftir hemde.Yumurta beyazı ve şekerden yapılıyr.Başka bi şy yok içinde.
Pastanelerde marktlerde bulunuyor.Büyük marketlerde carrefour kiler gibi.
Sporda yapmadım dün canım. =(

GÜÜÜNNNAAAYYDDDIIIIIIIIIIIIIIIIN:3::3::3:

menümü aygirle maj attım kilo bildirmimi de şimdi anchusaya msj atıcam buraya da yazıyım 51,1 900 gr daha vermişim:21::21::21:

şuleulkucum

spor olarak dün 30 dk bu gün için 40 dk yazabilrsin:21::21:
keyifler nasıl kızlar??:62:

yyyyaaaa inanmıyorum 900 gr mıı harikasın bende verdiğim 300 gr ma sevmiyordum.... çok tebrik ederim seni kıskandım ama şimdi....sen geçtin beni...:5::14:

Günaydınlar.. Nasılsınız arkadaslarr. Topıge gıremıyorum maalesef. Cunku bu ısımde nete gıremıyorum,basımda mudur var. Neler yapıyorsunuz gorusmeyelı? Ben maalesef habıre kılo alıyorum. Su an 59 kıloyum. Ama cok sukur ılk 3 ayı atlattım. Bakalım daha ne kadar sısecegım :(

selam cnm,
nasil gidiyor bebis,

ben de hamileyim, 6 haftalik

kac kilo aldin cnm ilk3 ayda ??

asermelerin oldu mu?

slm jelyb10 sana haribo diyesim geliyor :)
kahvaltini cok sevdim. ara güzel tabi sekeri azsa sütlacin...
öglenki cig köfte umarim bol salatayla yenilmistir ? :) öyleyse ederi 3 puan olur ;)
2. ara da iyi, aksam yemegin de gpzel. berbat bir menü degil.

tamam canım sen bana haribo de:))ne bileyim böyle yediklerimi toptan yazınca sanki çok çok yemişim gibi geliyor:)daha önce bundan az yiyordum.çiğ köftenin yanında bi şey yemedim.:(

kizlar gecmisi okuyamadim, umarim herkes iyidir.Ben de doktordan geldim. sinuzitin gecmesi 3 haftayi bulur dedi ve bir doz daha antibiyotik verdi...Haftaya kontrole gidecegim...
Klik saglikli olmana cok sevindim
Suleulku bugun de 1 saat tempolu yuruyus yazabilirsin bana
Intlogistics tebrik ederim ben de...
Kocum bu gunku menumu de yazayim cunku daha sonra giremeyebilirim foruma

Sabah
1 adet kasarli tost, yarim domats, yarim salata ve ihlamur cayi

Ara:Roobios cayi ve 1 adet kivi

Ogle:
yogurt corbasi, uc kasik zeytinyagli taze fasulye

Ara:Greyfurt ya da portakal yemeyi dusunuyorum

Aksam:
1 minik etli Patlican dolmasi, 2 kasikyogurt ve zeytinyagli taze fasulye

Ara:2 kestane

kizlar gecmisi okuyamadim, umarim herkes iyidir.Ben de doktordan geldim. sinuzitin gecmesi 3 haftayi bulur dedi ve bir doz daha antibiyotik verdi...Haftaya kontrole gidecegim...
Klik saglikli olmana cok sevindim
Suleulku bugun de 1 saat tempolu yuruyus yazabilirsin bana
Intlogistics tebrik ederim ben de...
Kocum bu gunku menumu de yazayim cunku daha sonra giremeyebilirim foruma

Sabah
1 adet kasarli tost, yarim domats, yarim salata ve ihlamur cayi

Ara:Roobios cayi ve 1 adet kivi

Ogle:
yogurt corbasi, uc kasik zeytinyagli taze fasulye

Ara:Greyfurt ya da portakal yemeyi dusunuyorum

Aksam:
1 minik etli Patlican dolmasi, 2 kasikyogurt ve zeytinyagli taze fasulye

Ara:2 kestane

geçmiş olsun cnm sinizüt hemen geçen bişi diil biliorum kardeşim de çok çekti baya baş ağrısı falan yapıo dikkat etmek lazım işte:44:

bu arada teşekkür ederim bi anda sıçrama yapmıştım resmen kilo konusunda ama şimdi sağlıklı beslenerek verıorum kilolarımı:21:

Ya,sınır oldum,cepten nete gırmek ne zormus.bır saattır alıntıyla cevap yazamıyorum. Peppercım,hamıle olmana ınan cok ama cok sevındım.allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.ben 14. Haftanın ıcındeyım.acılı eksılı gıdaları canım cok cekıyor.bır aydır fena bulantı ve kusma var.3 kg aldım,59 kıloyum su an. Senın nasıl gıdıyor?

Back
X