50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende spora başlamayı düşünüyorum ama sabahtan başka yapacak zamanım yok, akşamları çok yorgun oluyorum. ne tavsiye edersiniz?

sabah kahvaltıdan sonra yap canım yarım saat yapsan yeter bende öyle yapıyorum iyide oluyo hem dinç olursun zinde hissedersin kendini:66:

Teşekkür ederim :7:,iş yerinde yemek yiyecek yerimiz yok,daha doğrusu lokanta vardı kapalı şu an,

Evden getiriyorum yemekleri,bazen yemek pişirmediğim oluyo,geçiştirmek zorunda kalıyorum,dünkü
patates olayı da ondan,evde olsam ne gerekse pişiririm de işte,:31:
Bir de yeni başladım ya ondan,iştah kapanmıyo ki :27:
Bir de havalar çok soğuk ya fazla ekmek falan yememden kısmak istemiyorum,bünyem zayıf hasta
olmayayım diye yani,
Ha unutmadan et yoktu fasulyede,
Neyse ben yine dikkat etmeye çalışıcam,tekrar teşekkürler...

etli olsa daha iyi olurdu. hem karbonhidrat, hem protein hem sebze icermis olurdu diye dedim.
yemek yeme demiyorum canim, sadece hem doyurucu hem saglikli beslen isterim.

aygirl cümm ben dün mekik çekicem demiştim ya çekmedim:((çünkü bebeğim düştü çok ağladı bende onunla ilgilendim.suyumu içtim ama.

tamam tatlim, puanini kesiyorum. umarim bebegin iyidri simdi.. aman dikkat. onlar göz bebegi gibi sakinilmali. :emir_bebek:

iyi akşamlar kızlar benim akşam yemeğim
sebzeli poşette tavuk salata ve 5 yemek kaşığı ezogelin çorbası yanında patates olduğu için ekmek yemiyorum
yatarken yine elma ve yarım mandalina portakal yada 2 dilim greyfurt yerim
yine 100 mekik çekip bel ve basen sıkılaştırma hareketleri yaparım :61:

bana geri dönüt olmuyo :)ama yazayım ilk günümü:
sabah:1 dilim kepek ek,5-6 zeytin 1 kk peynir,adaçayı
ara:2 mandalina
öğle:bir tabak pirinc lapası,yogurt
ara:brokoli haslamıstım 2 tane ondan yedim
aksam:menemen,1 dilim kepekli ekmek,çay( bu arada ben seker kullanmam)
ara:yatmadan meyve yemeyi ya da süt içmeyi planlıyorum
spor:plates yapıcam :82:

kızlar slm. kendimi tanıtmıştım ama çok fazla giremedim o günden sonra. kk sayesinde 11 kilo verdim. geriye 6kilom kaldı:))) sizin de yardımınızla onu da vereceğim. beraber başaracağız:kkk::kkk::kkk:
hepinize çok kolay gelsin:66:

bugün yediklerimi yazıyorum:
sabah: 2 ince dilim ekmek, beyaz peynir
ara: nescafe
öğle: 1 tabak tavuk yemeği, yarım tabak nohutlu pilav
ara: bi paket limonlu etiform
akşam: daha karar vermedim???

kızlar sizce nasıl?????

tekrar hosgeldin :71:
ne güzel hedefine gitgide yaklasiyorsun.. insallah birlikte vericez kilo canavarlarini :47:
sabah kahvaltida eksik olarak birkac domates, salatalik gibi sey görüyorum yoksa iyi
arada kahveyi ögün olarak görmüyoruzm, keske ufak bisey yeseydin.
ögle ymeegin de iyi, sadece yine yesillik eksik
2. aran yogun olmus, bir paket yerine 2-3 tane yeseydin
aksam yemegi icin önerim: sebzeli bulgur pilavi, yanina et yada tavuk olabilir yadaa bir kase yogurt
aksam yemeginden sonra kücük bir ara vermeni tavsiye ederim, bir elmaya ne dersin ?
yeterince su iciyormusun gün icerisinde ?

kızlar slm. kendimi tanıtmıştım ama çok fazla giremedim o günden sonra. kk sayesinde 11 kilo verdim. geriye 6kilom kaldı:))) sizin de yardımınızla onu da vereceğim. beraber başaracağız:kkk::kkk::kkk:
hepinize çok kolay gelsin:66:

bugün yediklerimi yazıyorum:
sabah: 2 ince dilim ekmek, beyaz peynir
ara: nescafe
öğle: 1 tabak tavuk yemeği, yarım tabak nohutlu pilav
ara: bi paket limonlu etiform
akşam: daha karar vermedim???

kızlar sizce nasıl?????

hoş geldn canım aramıza.... menün genel hatlarıya güzel ama bir kaç eksiklik var.... aralarn eksik olmuş... nescfe ara için iyi bir tercih değil.... onun yerine süt ayran yoğurt meyve yemelisin.... 2. aradada bir paket eti form çok fazla hemd çok sağlıklı bir şey değil..... kuru meyve mevsim meyvesi yemelisin....

öğlende protein almışın akşama sebze yemeğ yersen çok güzel olur

kızlar bende spora başlamayı düşünüyorum ama sabahtan başka yapacak zamanım yok, akşamları çok yorgun oluyorum. ne tavsiye edersiniz?

sabah çok güzel bi vakit spor yapmak için.....pilates,zumba,leslie ne istersen yapabilirsin....

pirinç lapası mı???? güzel br şey mi? adından pek iyi bir şeymiş gibi gelmedide....

toobe canım çok beğendim bugünkü menünu canım bende plates yapmak istiyorum nasıl sen memnunmusun işe yarıyomu :64:

cnm mrb evet plates en hızlı cvp veren egzersizmiş ben hafta da 4-5 kez yapmaya calısıyorum

pilates zayıflatmaz ama sadece bölgesel incelme sağlar.... bence cardio ağırlıklı egzersizleride yapın derim ( leslie,zumba vb...)

ya kulağa kötü gelio ama tadı kötü diil pirinci az suyla haslıyosun biber yoğurtla yiyosun güsel bile sayılır dene bakalım:66:

hhııııımmmm... ben pirinci çok tüketmiyorum....kan şekerini hızlı yükseltiyormuş.... pilavını bie 15 günde bir falan yaparım....

ama aklımızda ols belki lazım olur br gün...

selam arkadaşlar
dün yazamadım ama bugün yazayım yediklerimi :)
sabah fix 2 etimek ve krem peynir
öğlen fırın patates, salata, yoğurt, minik bi dilim börek ama son derece yağsızdı :)
ara öğünde kakaoulu süt
akşam eşim geç gelecek bende onu bekliyorum
tarhana çorbası ile bulgur pilavı ve yoğurt yiyces..
spor yok :50:

canım eğer suyu hızlı bir şekide içiyorsa direk wc de alıyorsun soluğu ben eskiden öyle yapardım.... bir içmede nrdeyse 500 ml bitiriyordum. yanlışmış..... arkadaşıma diyetiten 3 saatte 500 ml içeceksin demişti... bende öyle yapıyorum artık

9-12 arası:500 ml
12-15 arası: 500 ml
15-18 arası:500 ml
18-21arası 500 ml
böylece 2 litreyi güne yayıyorsun.. ve wc ye sık gitme sorunu ortadan kalkıyor....
teşekkürler canım inş. başarabilirim...

ben de haftada 2 gün oruç tutuyorum.... özel bir menü ayarlamıyorum..sahurda akşam yemeğinden kalanları yiyorum...( 3 besin grubundan almaya dikkat ederek) iftarda hafif bir şeyler atıştırıp ( süt + meyve gibi) 1 saat sonra yemek yiyorum.... bunu illa böle yapacakın diye bir şey yok... eşim borsaya bakıor biz o kapanınca yiyoruz yemeği....

akşam yemeğinde her akşam nasıl beslenirsem öyle besleniyorum günboyu oruçttum diye abartmıyorum hatta fradan aç kalktığım bile oluyor.... ara çay arasında meyve arasında ve içtiğim sularla doyuorum açlığımı bastırıyrum.....

orç tuttuğm zaman daha rahat ediyorum gün bounca mide dinleniyor akşmda çok yemiyorum eee metabolizmam şaşırıyor.....:9:[/QUOTE]

bugün tutamadım gerçi ama tuttuğumda dikkat ederim inş.
bir de sadece cuma günlerimi tartılıyoruz...
bugünkü sporum 65 dk 855 cal kondisyon bisikleti..:emir_bebek:kızımı yarın almaya gideceğim yani yürüyüş yapmadım..bu bisiklette zayıflamaya yardımcı olur mu..

Back
X