50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 gece önce doğumgünüm olduğu için ve bende cheesecake'e bayıldığım için almış annemler ama gece yemedim sabaha bıraktım hatta bu sabahta aynı şekilde kahvaltı yaptım:26:
ama öğleni ve araları daaha az kalorili besinlerle geciştirmeye çalışıoru..teşekkür ederim yorumların için aygirlcüüüm baya motive oldum

şimdi gördüm yazını cnm geçmiş olsun yengeme de takmışlardı o aletten kalp atışlarını kaydedıo dimi?
bişi çıkmıcak inşallah stres yapmıştır seni öle ya da yeşil çay çok tüketıosan kahve falan onlarda yapabilir iyi düşün iyi olsun cnm...amaaaaaaaan booşveeeeeeer oh ne güzel hayat ben oynarım bu hayat için ooooooh yap geç

canim dogum günü her zaman özeldir. gece yemektense sabah yemen cok iyi.
bence sen bu cuma sevineceksin :)

sagol canim evet kalp atislarimi kaydediyor. yesil cayi ondan bu yana kestim, belki ondandir diye. bakalim nolucak.. sen oynarsan bende oynarim

canim ben en son sali günki menünü yazmisim dünle bugün sporu yazmisim ama menüler ?

Son düzenleme:
Canim bu Carsamba menüsü degilmi ?

Teşekkür ederim ,iş yerinde yemek yiyecek yerimiz yok,daha doğrusu lokanta vardı kapalı şu an,

Evden getiriyorum yemekleri,bazen yemek pişirmediğim oluyo,geçiştirmek zorunda kalıyorum,dünkü

patates olayı da ondan,evde olsam ne gerekse pişiririm de işte,

Bir de yeni başladım ya ondan,iştah kapanmıyo ki

Bir de havalar çok soğuk ya fazla ekmek falan yememden kısmak istemiyorum,bünyem zayıf hasta

olmayayım diye yani,

Ha unutmadan et yoktu fasulyede,

Neyse ben yine dikkat etmeye çalışıcam,tekrar teşekkürler...

Son düzenleme:
aygirl cümm ben dün mekik çekicem demiştim ya çekmedim(çünkü bebeğim düştü çok ağladı bende onunla ilgilendim.suyumu içtim ama.

Dün 1.5 l su tim sadece canım.Çok haklısın ana öğüler konusunda ama öğlen makarnayı birz fazla kaçırdm =S

Selam bugünkü menüm.
u hafta menümü yazıp çıkıyorum sadece kızlar kusura bakmayın final haftam çünkü bazen giremeyedebilirim. =(
Sabah:1 dilim kızarmş kepek ekmğil.Peynir domates salatalık.1 kupa yeşil çay
Ara:1 tane muz Birazcık patates cipsi birazcıkda beze =(
Öğlen:2 kase çorba
Araaha vermedim yeşil çay ve 1tane mandlna
Akşam:1 kase çorba Yoğurt salata
2 litre su içtim birde

Son düzenleme:
kızlar slm. kendimi tanıtmıştım ama çok fazla giremedim o günden sonra. kk sayesinde 11 kilo verdim. geriye 6kilom kaldı:))) sizin de yardımınızla onu da vereceğim. beraber başaracağız
hepinize çok kolay gelsin

bugün yediklerimi yazıyorum:
sabah: 2 ince dilim ekmek, beyaz peynir
ara: nescafe
öğle: 1 tabak tavuk yemeği, yarım tabak nohutlu pilav
ara: bi paket limonlu etiform
akşam: daha karar vermedim???

kızlar sizce nasıl?????

intlogistics hoşbulduk canım teşekkür ederim tavsiyelerin için haklısın iyiki dedin bende bundan sonra tok karnına yaparım aç karnına zor oluyodu bu arada ben diyete pazartesi başladım bugün dördüncü gün kahvaltıdan sonra bi tartıldım 58 kilo olmuşum 3,5 günde 1 kilo vermişim çok mutluyum sabah kahvaltım çeyrek tost 1 kupa yeşil çay bol limonlu şekersiz 3 dilim domates ve salatalık 1 tatlı kaşığı tere yağ
ÖĞLE 3 kaşık yoğut salata ve 2 tane yulaflı büskivi ben ara öğün vermiyorum kendime ve karşılığınıda aldım 3 günde valla ne yalan söyleyim morelim bozuktu diyete başladığımdan beri ama şimdi öyle mutluyum ki daha fazla hırslandım

kızlar bende spora başlamayı düşünüyorum ama sabahtan başka yapacak zamanım yok, akşamları çok yorgun oluyorum. ne tavsiye edersiniz?

saol canım haklısın bende artık aralarda kuruyemiş yada kuru üzüm fln atıştırıyorum bu arada 58 olmuşum canım 3,5 günde walla morelim yerine geldi ama bu hızla kilo vermek nasıl olacak bakalım inaşşalah geri almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…