50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim sen aralari biraz cok tutuyorsun, aksam yemeginden önceki arada 2 hurma fazla olmus, sonucta tatli yani fruktozu boldur, onu yemesen daha iyi olurdu. ögle yemeginde karbonhidrat eksik, sulu köftede patates varmiydi ? varsa sorun yok ama yoksa bir dilim ekmek / bir iki kasik makarna iyi olurdu. aksam yedigin yumurta tok tutar ve karbonhidrati az tutmussun gayet iyi. leblebiyi keske ögleden sonra yeseydin aksama kuru kayisi yeseydin.. spor ne durumda ?

yemekte patates yoktu=( kalori değerlerine bakktım da kuru incir 59 kuru kayısı 18 hurma 15 yazıo yıne en masum hurma gidi duruo aralarında spor dün ve bu gun için 30 dk yürüyüş yazabilirsin cnm
bide ben bişi daha itiraf edicem:18: bu gunde cheesacake yedim ben:26:

dünkü menümü de yazıorum aygirlcüm

1 bardak ılıktan biraz daha sıcak 10-15 limon damlası eklenmiş su
1 bardak su
1 kayısı
(20 dk sonra)
1 dilim cheesacake
1 fincan 5i 1 yerde çay

Ara
2 bardak su
1 küçük çay
1 kuru kayısı
1 yaseminli yeşil çay

Öğle
1 porsiyon ıspanak
1 porsiyon yoğurt
1 ısırık peynirli börek=)

ara
1 fincan 5i biryerde çay
1 hurma

Ara
1 çay
1 kuru kayısı
1 hurma

Ara
2 kepekli galete

akşam
1,5 dilim kızarmış ekmek
2 salatalık
1 domates
Bol maydonoz
1 fincan 5i bi yerde çay

Ara
3 bardak su
(sabah fazla kalori aldığım için ve zaten akşam yemeğini en erken 8de yiyip 10 da cuppa yatak yaptığım için su içtim bolca ve yattım)

Spor olarak 30 dk yürüyüş

ee bana kimse cvp yazmamıs hıh :) neyse ben de tek basıma baslıyorum sağlıklı beslenmeye bilgilerinize:51:

azuuul hoşgeldin aramıza:3:

zaten şuleulku durumu özetlemiş yavaş yavaş ayak uydurursun sende..ara öğünlere dikkat ettikten sonra iştah miştah kalmıcak çünkü aç kalmıcaksın:21:
kolay gelsin sanada bizede cnm kilolar su olsun aksın gitsin inş:21:

Teşekkür ederim Hoşbulduk,

Şimdi ben yazayım dün yediklerimi,

Sabah kahvaltı edememiştim,eşim simit almış,bir simit yedim 10.30 gibi,

Onun üstüne bir elma,üç mandalina yedim,

Bol bol su içerim ben zaten,su içiyorum günde 2 lt,

İkindi vakti patates haşladık lokantada,üç orta boy patates yedim ama biraz ekmekle malesef,

Akşam da yine biraz ekmek,bi tabak çorba,bi tabak da kuru fasulye ve üç-beş turşu yedim,

Yatmadan da bi kase yoğurt yedim,

Ayy ne kadar çok şey yemişim de mi..!
:26:

Ha bi de ayrıca bu sitede ben bi şey buldum,Leslie Sensone ile evde yürüyüş diye,

Çok hoşuma gitti,yürüyüş spor için vakti olmayanlara çok uygun,

Dün öğlene doğru iş yerinde onları yaptım,15 dk. sürdü,

Bunu da hergün saatini artırarak yapmayı düşünüyorum,faydası olur umarım...
:31:

kızlar iyi geceler nasılsınız benim bugünkü menüm yarım saat spordan sonra şöyle
SABAH 1 dilim kepekli ekmek , beyaz peynir 2 ttatlı kaşığı pekmez domates salatalık yarım olarak yedim ve maydonaz 23 bardak şekersizz çay
ÖĞLE yoğurt ve salata yedim
AKŞAM MİSAFİRİM VARDI ONLARA MANTI YAPTIM BENDE BİR PORSİYON MANTI YEDİM VE SALATA
bir elma ıhlamur içtim başka bişiy yemiycem 3 litre hergün su içiyorum zaten bu bende alışkanlık olmuş diyet yapmasamda içiyorum ..:52:

nazcımmm günaydınn:3: aramıza hoşgeldin:71:
nacizane bi tavsiyem olcak sana kahvaltıdan sonra yaparsan sporunu kilo verebilirisn ama öncesinde yaparsan alırsın çünkü sabah aç karnına yapılan spor da vucutta hiç bi enerji olmadığında kıtlık sinyalleri verirmiş beyine ve kahvaltıda yediklerini direkt yağ olarak saklarmış vucut ben 1 ay teabo yaptım kahvaltı öncesi ve 1. ayın sonunda 2 kilo alınca bi yanlışlık yaptığımı farkettım araştırmalarım sonucu yaptığım yanlışı buldum sende önce kahvaltı yap 1 saat sonra spor ve spordan sonra en az1 saat hiç bir şey yeme cnm...kolay gelsinn

İkindi vakti patates haşladık lokantada,üç orta boy patates yedim ama biraz ekmekle malesef,

Akşam da yine biraz ekmek,bi tabak çorba,bi tabak da kuru fasulye ve üç-beş turşu yedim,

Ha bi de ayrıca bu sitede ben bi şey buldum,Leslie Sensone ile evde yürüyüş diye,

afiyet olsun cnm=) bu haftaki koç aygirl o puan vericektir ama sanırım benimle aynı düşüncede olucaktır patatesin yanında ekmek olmamış dicektir muhtemelen zaten sende farkındasın burdan menüleri takip ederek sende bi düzen oturtucaksın eminim cnm..hareket et de nası edersen et benim fikrim bu yonde oturmaktan çok daha iidir

afiyet olsun cnm=) bu haftaki koç aygirl o puan vericektir ama sanırım benimle aynı düşüncede olucaktır patatesin yanında ekmek olmamış dicektir muhtemelen zaten sende farkındasın burdan menüleri takip ederek sende bi düzen oturtucaksın eminim cnm..hareket et de nası edersen et benim fikrim bu yonde oturmaktan çok daha iidir

Sağol yaa,dün yemeğimiz yoktu iş yerinde kahvaltı da yapmayınca çok açtım ondan patatesle ekmek

yedim,bi daha yapmamaya çalışcam zaten...

Kizlar gunaydin
Ailem istanbula geldi, islerim cok yogun bir de hastalikla ugrasiyorum. O yuzden firsta bulamiyorum girmeye...

Kocum pazartesi menumu yazmistim simdi sali carsamba ve persembe menulerimi de bildireyim.
Sali:
Sabah:1 dilim tam tahilli ekmek, 1 kk beyaz peynir, 1 domtes, 1 salata
Ara:1 elma
Ogle:1 gozleme, yaninda bol yesillikli salata
Ara:1 ince dilim cheesecake
Aksam:Iki kasik Zeytinyagli enginar, 3 lahana sarmasi, yogurt
Ara:2 kestane
Carsamba
Sabah
Kepek ekmegine yapilmis minik bir tost, 1 domates, 1 salata
Ara:1 adet kivi, 3 badem
Ogle:
3 kasik kapuska yemegi, 3 kasik yogurt, yarim dilim ekmek
Ara:1 portakal
Aksam:
2 tane etli patlican dolmasi, 1 firinda pismis mucver, yogurt
Ara:mandalina,yarim elma
Persembe
Sabah: 1 dilim tahilli ekmek, 1kk beyaz peynir, domates salata ve maydonoz
Ara: 2 dilim ayva
Ogle:2 kasik zeytinyagli taze fasulye, yogurt, 1 tane etli patlican dolmasi
Ara:Portakal
Aksam:2 kasik bulgur pilavi, 2 kasik zeytinyagli taze fasulye, salata

Sali carsamba ve bugun 1 saatlik tempolu yuruyus yaptim
Bol su ve ihlamur cayi tukettim

Son düzenleme:
canım hoşgeldn aramıza..... spor listesi yapıyoruz dahil olmak ister misin?....

evet...dün bi hızla baya bişeyler yaptım ama kızım anneannesinde bugün almaya gideceğim o varken pek vaktim olmuyor ama bakalım..oraya da yürüyerek gitmeyi düşünüyorum inş. yani yarım saat yürüyüşüm olabilir bugün yazarım inş.dün 20dk.yürüyüş 10 kat merdiven ve 400 cal kondisyon bisikletine bindim..ayrıca aygirl oruçla ilgili menüyü sizin güzel ayarladığınızı söylemişti..yardımcı olur musunuz..

Selam sekerler :3: Nasilsiniz ?
Ben bugün doktora gittim kalbimin garip atisi ve nefesimi daraltmasiyla ilgili, su an ekg takili tüm gün benimle olacak.. Doktorda 3 saat gecirince kahvalti yapamadim..

Keyifler nasil? Menülere gecicem birazdan..

haklısın canım sorarım doktora o zaman bende cuma tartılıp bildiririm dediğin gibi daha istikrarlı olur çok istiyorum 50 kilo olmak hayırlısıyla aslında kilo almayan bi bünyem var eskiden gece 12 de bile canım ne istese yerdim ama almazdım hep 60 kiloydum boyum 1,63 öyle kilolu fln değilim göbişim flnda az çok az var ben sezeryanla doğum yaptım ona rağman göbişim çok az kaldı oda gidiyo mekiklerle birde ben 50 kilo ile hamile kaldım 80 le doğum yaptım ewe gitiim 75 kiloyum 16 kiloyu kendiliğinden verdim doğumdan sonra bakalım böyle giderse verriim inşallah çok kararlıyım canım neler istiyo ama yemiyorum 50 olucam yine çıtır olmak istiyorum :52:

Anladigim kadariyla bünyen kilo vermeye oldukca elverisli, umarim en yakin zamanda hedefledigin vücuda ulasirsin. citir olacaksin tabi :21:

canim minik borular gibi bi cesit
Cannelloni%20Rollen%20Spinat.jpg

azcik hasladim fazla yumusatmadan sonra devam ettim iste.. normalde üzerine besamel sos yapiliyor ama ben mantisever olarak biraz mantiya benzettim.

hıı ama brda o tür makarnalar var mı ki br bakyım marketlere......

ya ben 1 lt su içtiğim halde bugün wc den çıkamadım.2 lt içenler ne yapıyor...

canım eğer suyu hızlı bir şekide içiyorsa direk wc de alıyorsun soluğu ben eskiden öyle yapardım.... bir içmede nrdeyse 500 ml bitiriyordum. yanlışmış..... arkadaşıma diyetiten 3 saatte 500 ml içeceksin demişti... bende öyle yapıyorum artık

9-12 arası:500 ml
12-15 arası: 500 ml
15-18 arası:500 ml
18-21arası 500 ml
böylece 2 litreyi güne yayıyorsun.. ve wc ye sık gitme sorunu ortadan kalkıyor....

Suleulkucum
Sali carsambe ve persembe 1 saatlik yuruyusum var...Pazartesi spor yok. Yarin yapabilecek miyim bilmiyorum.

tamam canım yazdım.....

evet...dün bi hızla baya bişeyler yaptım ama kızım anneannesinde bugün almaya gideceğim o varken pek vaktim olmuyor ama bakalım..oraya da yürüyerek gitmeyi düşünüyorum inş. yani yarım saat yürüyüşüm olabilir bugün yazarım inş.dün 20dk.yürüyüş 10 kat merdiven ve 400 cal kondisyon bisikletine bindim..ayrıca aygirl oruçla ilgili menüyü sizin güzel ayarladığınızı söylemişti..yardımcı olur musunuz..

ben de haftada 2 gün oruç tutuyorum.... özel bir menü ayarlamıyorum..sahurda akşam yemeğinden kalanları yiyorum...( 3 besin grubundan almaya dikkat ederek) iftarda hafif bir şeyler atıştırıp ( süt + meyve gibi) 1 saat sonra yemek yiyorum.... bunu illa böle yapacakın diye bir şey yok... eşim borsaya bakıor biz o kapanınca yiyoruz yemeği....

akşam yemeğinde her akşam nasıl beslenirsem öyle besleniyorum günboyu oruçttum diye abartmıyorum hatta fradan aç kalktığım bile oluyor.... ara çay arasında meyve arasında ve içtiğim sularla doyuorum açlığımı bastırıyrum.....

orç tuttuğm zaman daha rahat ediyorum gün bounca mide dinleniyor akşmda çok yemiyorum eee metabolizmam şaşırıyor.....:9:

walla ne güzel tüm bunları yiyipte zayıflamak canım zayıflaya biliyomusun sen ara öğünleride atlamıyosun benim ara öğün yemiyorum bol bol limonlu su yada yeşil çay içiyorum yada limonlu ıhlamur felan işte :25:

radikal az yicem zayiflicam dedigimde hep kisa sürede kilo verdim ama sonra ayni kisa sürede geri aldim bu yüzden artik ac kalmak istemiyorum, birden yasaklilara saldirmak istemiyorum. ögünlerde miktara dikkat ediyorum. ara ögünler olmasa ben pastalara cikolatalara cerezlere saldiriyorum, ayrica aralar sayesinde ana ögünlerde daha az yiyorum. ben eskiden mantiyi 3 tabak yerdim simdi bir tabak yiyorum, cünkü mideyi önce ve sonra baska seylerle avutuyorum :) ictigin caylar falan cok güzel devam et bunlara.

hıı ama brda o tür makarnalar var mı ki br bakyım marketlere...... /QUOTE]

canim nette bakmistim türk tarifleri var mi diye, bayagi tarifler vardi, yani vardir mutlaka Türkiyede de.. Benim aldigim da bu arada Türk marketindeydi :) Barillanin..yani italyan makarnasi..

aygirl 10 puan icin tsk.ler cnm

dunku menum

sabah

yarim dilim ekmek
ceyrek salatalik
1 ad. karper

ara
1 bardak ayran
yarim dilim ekmek
5 ad. yesil zeytin

ogle
1 kase tahrana corbasi
2 kasik yesil mercimek

ara

1 avuc sari leblebi
2 ad. kuru kayisi

ara2
bikac minik gofret

aksam
1 tabak eriste
2 kasik yogurt

ara
1 kivi
1 muz

1 lt su, 1 ayran, 1 ad. maden suyu ictim

dun sirkette tansiyonum dustu,
bayilacak gibi oldum,
gun boyu zorla biseyler yedirdiler bana

Canim sabah kahvaltisindaki karper nedir ?
aman dikkat et canim, kendine bakmalisin.
Menün gayet güzel tatlim..

Kizlar haftaya koc kim olucak ben de daha bilmiyorum..
Gonullu olursa lutfen bana bildirsin. Tweety ya da nilufert olmali ama ikisi de meydanda yok...
Cok yogun oldugum icin ben de ustlenemiyorum. En kotusu haftaya kocsuz idare ederiz. Lutfen musait olanlar ozelden mesaj atsin bana...

Son düzenleme:
yemekte patates yoktu=( kalori değerlerine bakktım da kuru incir 59 kuru kayısı 18 hurma 15 yazıo yıne en masum hurma gidi duruo aralarında spor dün ve bu gun için 30 dk yürüyüş yazabilirsin cnm
bide ben bişi daha itiraf edicem:18: bu gunde cheesacake yedim ben:26:

dünkü menümü de yazıorum aygirlcüm

1 bardak ılıktan biraz daha sıcak 10-15 limon damlası eklenmiş su
1 bardak su
1 kayısı
(20 dk sonra)
1 dilim cheesacake
1 fincan 5i 1 yerde çay

Ara
2 bardak su
1 küçük çay
1 kuru kayısı
1 yaseminli yeşil çay

Öğle
1 porsiyon ıspanak
1 porsiyon yoğurt
1 ısırık peynirli börek=)

ara
1 fincan 5i biryerde çay
1 hurma
1 çay
1 kuru kayısı
1 hurma
2 kepekli galete

akşam
1,5 dilim kızarmış ekmek
2 salatalık
1 domates
Bol maydonoz
1 fincan 5i bi yerde çay

Ara
3 bardak su
(sabah fazla kalori aldığım için ve zaten akşam yemeğini en erken 8de yiyip 10 da cuppa yatak yaptığım için su içtim bolca ve yattım)

Spor olarak 30 dk yürüyüş

Canim masallah cok sivi tüketiyorsun, tebrikler.. Cheesecake´i kahvaltida yedigin icin sorun yok, tüm puan cünkü cheesecake hem bol karbonhidrat hemde protein iceriyor
aralarin gayet hafif, caylarla mideni kandiriyorsun, ben onu yapamazdim ama yapabildikten sonra sorun yok :) ögle yemegin cok iyi, aksam yemeginde eccük peynir yiyeydin yada bi ayran iceydin keske.. Son arada tabi puan kaybi var, ama hemen yattigin icin tekrar biseylere girisme ihtimalin cok az..

Kahvalti olarak o simitin yanisira biraz domates salatalik bir kibrit kutusu kadar da peynir yeseydin keske. Günde 2 litre su icmen cok iyi olmus. Kahvalti sonrasinda yediklerin meyveler iyi olmus, onlari ara sayiyorum. ikindi vakti yedigin aslinda öglen yeseydin keske. ama patates ve ekmek birarada kesinlikle olmamis. onun yerine azicik brokoli haslasaydin patatesin yaninda, azcik da yogurt yeseydin güzel olurdu.. ara yapmamissin, aksam yemeginde et varmiydi kuru fasülyede ? genel olarak gayet iyi aksam ymegin. son arada yogurt yemen iyi olmus. Leslie´ye baslaman iyi olmus.

Kizlar gunaydin
Ailem istanbula geldi, islerim cok yogun bir de hastalikla ugrasiyorum. O yuzden firsta bulamiyorum girmeye...

Kocum pazartesi menumu yazmistim simdi sali carsamba ve persembe menulerimi de bildireyim.
Sali:
Sabah:1 dilim tam tahilli ekmek, 1 kk beyaz peynir, 1 domtes, 1 salata
Ara:1 elma
Ogle:1 gozleme, yaninda bol yesillikli salata
Ara:1 ince dilim cheesecake
Aksam:Iki kasik Zeytinyagli enginar, 3 lahana sarmasi, yogurt
Aksam:2 kasik bulgur pilavi, 2 kasik zeytinyagli taze fasulye, salata

Canim tekrar gecmis olsun aman dikkat et kendine..
Sali günü menün cok güzel. son arada kestane yerine meyve yeseydin keske.

Back
X