İyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim....
bol kilo vererek sağlıkla birlikte paylaşarak inş....
Aygirl'cüm boşver boşver pişman olacaktır kesin ama 'son pişmanlık neye yararrrrrrr' deriz bizde ona
yok canım bu vermeye çalıştığım kilolar doğumdan kalan oğlum var 1.5 yaşında daha kurtulamadım şimdiye çoktan vermem gerekirdi doğumdan sonra 65tim şimdi 56.4 7 aydır kilo verme girişimlerim var
yok aslinda streste yok üzüntüde, tam dinlenirken oldu, yani uykumu almistim neseli bir sekilde uzanip shükufeye bakiyordum yani izdivaca..geçmiş olsun stres ve üzzüntüden bazen taşikardi olabiliyor psikolojiktir ama yine de bi git için rahat etsin
Kizlar üzerinize afiyet benim haftasonu bi sorunum oldu, kalp atislarim birden hizlandi ne nefes darligi gecirdim, hemde cok rahat yatarken, yani bir aktivite yokken. babam mutlaka doktora git dedi, simdi persembe icin randevu aldim, ama su an bu simdi o günden sonra ikincisi, garip bir his var, asiri heyecanlanmisim gibi hissediyorum. cok rahatsiz etti beni bu yarim saattir böyleyim..
kocum nacizane bir oneri. spor puanlarini suleulku veriyor. O yuzden beslenme puanlama sistemine bence hic karistirmayalim. Hos obur arkadaslar ne der bilmem? hepsini karistiralim derseniz uyar.Ama spor degerlendirmesini suleulku zaten yapiyor diye dedim ben
bu arada seni pek bir azimli gordum
ben bugun gayet iyi gidiyorum, am amenumu yarin yazacagim
aygirl kahve cok mu iciyorsun? ya da kullandigin bir ilac var mi duzenli. Bazi ilaclarin yan etkisi olarak da cikiyor. ben kahveyi cok kaciridgim zaman olur. basit birsey ama simdiden onlemi alinmali. daha cok gencsin. sebebini anlamaya calis ve doktora git bence de
Suleulku oldukca rahatsizim ve antibiyotiklerle ayakta duruyorum. O| yzuden spor yapamiyorum. ama su hastaligim bir bitsin listenin basinda yer alacagim...
merhaba bende zayıflamak istiyorumm..
kilom: 58
boyum:1 62
bende 52 kilo olmak istiyorumm.
Ben 1 senelik evliyim.evlendiğide tam 50 kiloydum.1 yılda 8 kilo almışım.Delirecem yaa.acil zayıflamam lazım.
e katil bize zayifla. hazir hafta yeni baslamisken cok uygun olur.merhaba bende zayıflamak istiyorumm..
kilom: 58
boyum:1 62
bende 52 kilo olmak istiyorumm.
Ben 1 senelik evliyim.evlendiğide tam 50 kiloydum.1 yılda 8 kilo almışım.Delirecem yaa.acil zayıflamam lazım.
Kizlar üzerinize afiyet benim haftasonu bi sorunum oldu, kalp atislarim birden hizlandi ne nefes darligi gecirdim, hemde cok rahat yatarken, yani bir aktivite yokken. babam mutlaka doktora git dedi, simdi persembe icin randevu aldim, ama su an bu simdi o günden sonra ikincisi, garip bir his var, asiri heyecanlanmisim gibi hissediyorum. cok rahatsiz etti beni bu yarim saattir böyleyim..
e katil bize zayifla. hazir hafta yeni baslamisken cok uygun olur.
hergün aksatmadan buraya günlük yediklerini yaz, yaptigin sporlari yaz ve cuma günleri tartil ve aktüel kilonu anchusa´ya özel mesajla bildir bak gör sende kapilacaksin bu rüzgaragünlük menüler o haftaki koc tarafindan degerlendiriliyor, yaptigin sporu suleulku arkadasimiz kaydediyor ve haftalik kimin kac dakika spor yaptigi ortaya cikiyor, hafta basinda pazartesi günleri anchusa hepimizin kilosunu yayinliyor liste halinde, kac gram vermisiz, daha önceki haftalardaki durum neydi.. hem sohbet ediyoruz burada hem de birbirimize tavsiyelerde bulunup hatalarimizi düzeltiyoruz, bu da kilolarimiza yansiyor.
aygirl@ kilom 60.1 ama adetim
DULCİ@tebrikler 1. kaptın sonunda
İNTLOGİSTİCS@tebrikler canım 900g vermişsin
GZMNC@doğum günün kutlu olsun tatlım
anchusa@liste için teşekkürler ben kilo bildirimi yapmadım bu hafta çünkü adetim
ŞULEULKU@sana da liste için teşekkürler ve bugünkü sporum 45 dk leslie yapabilirsem 15 dk da kol hareketleri yapcam yaparsam daha sonra tekrar yazarım
KIZLAAAAAAR@ ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?