50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah canim. bu arada türkce harflerini seveyim :)
ay öyle diyelim ona

yok canım bu vermeye çalıştığım kilolar doğumdan kalan oğlum var 1.5 yaşında daha kurtulamadım şimdiye çoktan vermem gerekirdi doğumdan sonra 65tim şimdi 56.4 7 aydır kilo verme girişimlerim var

Allah bagislasin canim, bence iyi vermissin, kendine o kadar zaman tani.. cok disiplinli olmalisin,sen bu hafta birinci de olursun ha demedi deme ibrahim :)

geçmiş olsun stres ve üzzüntüden bazen taşikardi olabiliyor psikolojiktir ama yine de bi git için rahat etsin
yok aslinda streste yok üzüntüde, tam dinlenirken oldu, yani uykumu almistim neseli bir sekilde uzanip shükufeye bakiyordum yani izdivaca..

taşıkardidir o cnm annemde de oluodu eskiden baya yoruo insanı ama korkulcak bişi yoktur eminim sen yinede git doktora ufak bi ilaçla düzelir..geçmiş olsun cnmm

kocum nacizane bir oneri. spor puanlarini suleulku veriyor. O yuzden beslenme puanlama sistemine bence hic karistirmayalim. Hos obur arkadaslar ne der bilmem? hepsini karistiralim derseniz uyar.Ama spor degerlendirmesini suleulku zaten yapiyor diye dedim ben
bu arada seni pek bir azimli gordum
ben bugun gayet iyi gidiyorum, am amenumu yarin yazacagim

Suleulku oldukca rahatsizim ve antibiyotiklerle ayakta duruyorum. O| yzuden spor yapamiyorum. ama su hastaligim bir bitsin listenin basinda yer alacagim...

aygirl kahve cok mu iciyorsun? ya da kullandigin bir ilac var mi duzenli. Bazi ilaclarin yan etkisi olarak da cikiyor. ben kahveyi cok kaciridgim zaman olur. basit birsey ama simdiden onlemi alinmali. daha cok gencsin. sebebini anlamaya calis ve doktora git bence de

bu puanlar spor listesine rakip olsun istemem asla, yoksa hepimiz sisko oluruz. ekleme sebebim su: mesela tweety gibi spordan ödün vermeyen arkadaslara motive olsun diye ek puan olsun diyorum, spor listesi ayri, ve yaptigimiz spora göre tek tek puanliyor sagolsun suleulku bu cok dogru. benimkisi sadece spor yapip yapmamanin kiyasi. 1 puan az spora 2 puan cok spora, yani genel bir degerlendirme. detaylar spor listesinde zaten. ama yok kaldir derseniz 13 puan olur toplam o da sorun degil..

yok canim, normalinden cok daha az iciyorum günde 2-3 fincan icerim su an belki 1 belki hic iciyorum..
ilac ta kullanmiyorum. doktordan randevumu aldim, belki bi kere fazla gitmis olurum ama gitmemekten daha iyidir..

merhaba bende zayıflamak istiyorumm..

kilom: 58

boyum:1 62

bende 52 kilo olmak istiyorumm.

Ben 1 senelik evliyim.evlendiğide tam 50 kiloydum.1 yılda 8 kilo almışım.Delirecem yaa.acil zayıflamam lazım.

Suleulku oldukca rahatsizim ve antibiyotiklerle ayakta duruyorum. O| yzuden spor yapamiyorum. ama su hastaligim bir bitsin listenin basinda yer alacagim...

aaa çok geçmiş olsun canım yaaa....hayırdır neyin var... grip falan mı... aman sen iyileşte geris öemli değil.....

Ben 1 senelik evliyim.evlendiğide tam 50 kiloydum.1 yılda 8 kilo almışım.Delirecem yaa.acil zayıflamam lazım.

hiçç delirme canım çözümü var...buraya takıl çok kolaylıka vereceksin o kilolarını...

e katil bize zayifla. hazir hafta yeni baslamisken cok uygun olur.
hergün aksatmadan buraya günlük yediklerini yaz, yaptigin sporlari yaz ve cuma günleri tartil ve aktüel kilonu anchusa´ya özel mesajla bildir bak gör sende kapilacaksin bu rüzgara günlük menüler o haftaki koc tarafindan degerlendiriliyor, yaptigin sporu suleulku arkadasimiz kaydediyor ve haftalik kimin kac dakika spor yaptigi ortaya cikiyor, hafta basinda pazartesi günleri anchusa hepimizin kilosunu yayinliyor liste halinde, kac gram vermisiz, daha önceki haftalardaki durum neydi.. hem sohbet ediyoruz burada hem de birbirimize tavsiyelerde bulunup hatalarimizi düzeltiyoruz, bu da kilolarimiza yansiyor.

geçmiş olsun tatlım

benimde geçenlerde uykuda iken sanki biri kalbimi sıktı ve nefes nefese uyandım tekrar uykaya dalarken baktm yine aynı şey oldu
sabahları kalp çarpıntım oluyo bunları dr uma anlattım çok kansız kalmışsın ondandır dedi
umarım ondandır

ama sen yine de bi dr dit tatlım başımdan geçeni paylaşmak ıstedim

ALLAH hepimize sağlık versin

suleulkucum 15 dk kol 30 dk da plates yaptım
sabah da 45 dk leslie yaptığımı yazmıştım zaten 1.5 saati geçmedim am a bu kural hala geçerlimi bilmiyom tabi

çok güzel ben de bundan sonra burdayımm..o zaman ben şu andan itibaren diyete başlamış bulunmaktayım.Pek spor yapabileceğimi zannetmiyorum ama zaman bulabilirsem yaparım tabi..ŞİMDİ ben sadece kilomu anchusa ya bildiriyorum yediklerimide bu topiğe yazıyorum demii..AYY çok eğlenceli olacak..

YEDİKLERİMİ YAZAYIM BENDE

sabah 3 dilim ekmekle kahvaltı

ara bir muz küçük bi muzdu ama 1 de mandalina + 1 bardak ödem attırıcı çay(gerçi nekadar içsem de atamıyorum ödem mödem)

öğle nesfit bol sütle ve 1 kase aşure

ara yapmicam çünki 2 meyve ahkkımı ilk arada kullandım ve 1 kase aşure de yedim bugün
ama 1 bardak çay içebilirim

akşamda az etli patates ve 2-3 yk makarna yemeyi düşünüyorum+ salata

şimdiii ben sabah kavaltısı olarak 1 adet çikolata yemiştim..saat 3:30 civarında ekmek arası köfte yedimm..tabi bunları yerken henüz diyete başlamamıştım.ben akşam 10 gibi evde olurum o zaman da sadece meyve yemek en iyisi..

arkadaşlar ben çalışıyorum..o yüzden düzenli beslenemiyorum.sabah 9 da evden cıkıyorum akşam 10 da eve giriyorum..ama artık dikkat edecem..

TWEETY haftaya seni koc yapalim mi??? koca ihtiyacimiz var...

İyi akşamlar kızlar. :)
Bugünkü menüm
sabah:1 tost kaşarlı.3 tane zeytin.yarım domates yarım salatalık.1 bardak yeşil çay.
Ara:1 tane portakal
Öğlen:Yoğurtlu göbek salata.1 parça tavuk
Ara:1 kase yoğurt.1 dilim salam
Akşam:2 kase çorba
Ara:Yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…