• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:42:
İyi akşamlar kızlar. :)
Bugünkü menüm
sabah:1 tost kaşarlı.3 tane zeytin.yarım domates yarım salatalık.1 bardak yeşil çay.
Ara:1 tane portakal
Öğlen:Yoğurtlu göbek salata.1 parça tavuk
Ara:1 kase yoğurt.1 dilim salam
Akşam:2 kase çorba
Ara:Yeşil çay

güzel menü bende yarın bunu uygulamaya çalışacağımm..

aaa çok geçmiş olsun canım yaaa....hayırdır neyin var... grip falan mı... aman sen iyileşte geris öemli değil.....
.
evet haftasonu paso yattim, zaten gecen haftadan kirginlik vardi da ne guzel yatmadan atlatiyorum diye seviniyordum. bu sabah doktora gittim antibiyotigi dayadi...
şimdi ben şuan ki kilomu anchusa ya mesaj mı atacağım.

cumalari bana atiyorsun. bugun kaydet kilonu, hafta icinde bizim yaptigimi yap, cuma tartil bana hem bugunki hem cimaki kilonu bildir.

çok güzel ben de bundan sonra burdayımm..o zaman ben şu andan itibaren diyete başlamış bulunmaktayım.Pek spor yapabileceğimi zannetmiyorum ama zaman bulabilirsem yaparım tabi..ŞİMDİ ben sadece kilomu anchusa ya bildiriyorum yediklerimide bu topiğe yazıyorum demii..AYY çok eğlenceli olacak..

aramiza hosgeldin :71: spor olarak yürüyüsü de sayiyoruz, ne yaparsan aktivite olsun yeterki..

slm.kizlarrrr,
gzmnc gecmis dogum günün kutlu olsun canim nice saglikli ve mutlu yillara:71:

aygirlcim sanada gecmis olsun insallah ciddi bir sorunun yoktur,sen bu haftanin kocusun dimi?
ben bügün nöbete basliyorum oyüzden bu hafta icin izin isticem,menülerimi yazmam zor olacak cünki düzenim olmayacak,ama firsat bulursam sizleri takip etmeye calisacagim.......

suleulku sanada merhaba,
bu hafta spora katilamiyacagim haber vereyim dedim....

herkese selamlar:16:

şimdiii ben sabah kavaltısı olarak 1 adet çikolata yemiştim..saat 3:30 civarında ekmek arası köfte yedimm..tabi bunları yerken henüz diyete başlamamıştım.ben akşam 10 gibi evde olurum o zaman da sadece meyve yemek en iyisi..

arkadaşlar ben çalışıyorum..o yüzden düzenli beslenemiyorum.sabah 9 da evden cıkıyorum akşam 10 da eve giriyorum..ama artık dikkat edecem..

sen aksam iyisi mi bugün yediklerini tek tek yaz, bir an önce yanlislari konusalim ki hemen gitsin kilolar. degerlendirmeye almayiz eger istersen bu hafta. ama bence direkt dal aramiza. yemekleri de puanliyoruz

anchusa sanada cok cok gecmis olsun canim:71:

aramiza yeni gelen tüm arkadaslara hos geldiniz diyorum ve mutlu yeni yillar:79:

slm.kizlarrrr,
gzmnc gecmis dogum günün kutlu olsun canim nice saglikli ve mutlu yillara:71:

aygirlcim sanada gecmis olsun insallah ciddi bir sorunun yoktur,sen bu haftanin kocusun dimi?
ben bügün nöbete basliyorum oyüzden bu hafta icin izin isticem,menülerimi yazmam zor olacak cünki düzenim olmayacak,ama firsat bulursam sizleri takip etmeye calisacagim.......

suleulku sanada merhaba,
bu hafta spora katilamiyacagim haber vereyim dedim....

herkese selamlar:16:

sagol canim benim, bende öyle umuyorum.
tamam bu hafta menü bildirmiyorsun yani yinede gel arada laflariz

AYGİRL ben akşam bütün yediklerimi yazarımm..Değerlendirelim bakalım neler olacak..:66:

Aygirl menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği ile kaşarlı tost domates salatalık zeytin yeşil çay

ara
yarım nar bir parça da ayva

öğle
1 kase ezogelin çorbası
1 parça kızarmış balık

ara
2 avuç fındık 2 tane küçük magnum:17::17::17:

akşam
ceza verdim kendime bişey yemeyeceğim

ara
bitki çayı

2 lt su

Şuleulku sporum
40 dk pilates
10 dk göğüs egz
20 dk oryantal

reglim bitti en son 49 u görmüştüm ama tekrar 50 arasında gidip gelmekte istediğim kiloya kadar uğraşmalı mıyım yoksa salayım gitsin mi:5:

suleulkucum 15 dk kol 30 dk da plates yaptım
sabah da 45 dk leslie yaptığımı yazmıştım zaten 1.5 saati geçmedim am a bu kural hala geçerlimi bilmiyom tabi

evet geçerli canım..... stepper yapmamışn afern... bir süre ara ver ona...vucudun alıştı tepki vermiyordu.....

reglim bitti en son 49 u görmüştüm ama tekrar 50 arasında gidip gelmekte istediğim kiloya kadar uğraşmalı mıyım yoksa salayım gitsin mi:5:

salmak mı??? amacımız sağlıklı beslenerek uzun süre kilomuzu korumak...

Leslie Sansone adında biir kkadın yürüyor sen de onunla birlikte yürüyorsun kolları falan da çalıştırıyor arada şiddetine göre 1,2,3,4,5 millleri var 1 mil 1.6 km sanırım

Hmm açıkcası pek anlamadım kadının yürürken spor yaparken videoları falanmı var internette baktım ama bulamadım tanıtım videosu gibi bi şey vardı sdece nerede yürüyor bu kadın =S

bu günkü menüm
Sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,az omlet,salatalık,3 siyah zeytin,1 kk peynir,1 bardak şekersiz çay,1 bardak yeşil çay

ara:1 kk helva,1 kaşık kısır

öğle:2 dilim kek,4-5 tane zeytinyağlı sarma

ara:ceviz

akşam:2 dilim kepek ekmek,1 tabak patates yemeği
spor yok:(

iyi akşamlar kızlar, malum ben aranıza geçen hafta katılmıştım geçtiğimiz cuma kg muda , bugün itibariyle ben de listeye dahilim sanırım, menümü yazıyım hemen

kahvaltı : yarım dilim ekmek,3 tane zeytin,yarım kk , yeşil çay peynir(canım hiç bişey istemiyordu)
ara: 1 mandalina
öğle: ton balıklı makarna salatası 1 yemek tabağı kadar bol yeşillik vardı içinde
ara : alpella rula kek ama yarısı (17 gr falan azıcık yani)
akşam : 2 kase tavuk suyuna çorba ve hamuru ( yöresel bir yemektir ama çok az yerde var ,belki içinizde bilen vardır adı arabaşı nasıl bir şey olduğundan bahsediyim kısaca ; tavuğu haşlayıp suyunu çorba yapıyorsunuz etinide didip çorbaya katıyorsunuz ve bir tarafta un -su - az miktarda tuzdan oluşan hamuru ocakta pişirip tepsiye döküyorsunuz,hamur donuyor görüntüsü ve kıvamı aynı tavuk göğsü tatlısına benziyor,hamuru dilimleyip, çorbaya da limon sıkıp pul biber karabiber katıp , çorba eşliğinde hamurunu yutuyorsunuz ay çok uzattım arabaşıda neymiş diyenleri bilgilendiriyim istedim )
ara : portakalla karıştırılmış maden suyu ( henüz aramı yapmadım çorba ve hamur acayip şişirdi ilerleyen saatlerde içicem )

ayrıca haraketli bir gün sayılırdı toplamda 40 dakika yürümüşümdür ,egzersizde yaptım
acayip uykusuzum yorgunum, araları kaçırmadım ama şu yazdıklarımın içinde doğru düzgün bir makarna salatası vardı ama doymadan kalktım sofradan akşama yer kalsın diye, arabaşınıda bayağı içtim ama yağsız bir şey kg yapıcı etkisi olcak bir şey değil, bakalım menümü nasıl bulcaksınız ?

kızlar valla buraya geldiğimden beri yediklerime dikkat ediyorum,
1. 2 lt su tüketiyorum her gün
2. çaya attığım şekeri ciddi anlamda azalttım
3. kızartmalardan kesinlikle uzak duruyorum
4. abur cuburu çok az sınırlı bşr şekilde tüketiyorum, abur cunur dediğim şeyde çikolata
5. hergün yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum
6. ekmeği çok az tüketiyorum günde 2-3 dilim etmiyor bile çoğu zaman

bunları yaparken otomatikman zayıflamam gerekiyor gibi geliyor yanılıyor muyum kızlar ?

Back
X