• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ödem ödem ödem sıkıldım artık...sular bitki caylari..tuzsuz yagsız beslenme...en son ne zaman tatlı yedmi veya fast food yedigimi hatırmayorum bile....

en sonunda ilaç alıcam kurtuucam ödemden ama ben ilac kullanmayı istemiorum....

canım neden ilaç kullanmak istemiyorsunn çokmu yan etkisi var yoksa sevmiyormusun

ödem sokturucu bi ilaç var ama mutlaka yan etkiside vardır...ayrıca vucut kendını duzene sokup odemi cozerse bi daha kolay kolaytoplamıo...ama ilaç alınca sadece 2gunluk bi rahatlama saglıyo..sora gene odem...

simdi bi rezenecayi içeyim...sabah beri 2 litre su ve bi rezene cayı içmistim...

ödem sokturucu bi ilaç var ama mutlaka yan etkiside vardır...ayrıca vucut kendını duzene sokup odemi cozerse bi daha kolay kolaytoplamıo...ama ilaç alınca sadece 2gunluk bi rahatlama saglıyo..sora gene odem...

simdi bi rezenecayi içeyim...sabah beri 2 litre su ve bi rezene cayı içmistim...

anladım canım ihmal etme kendini ödem kandolaşımı içinde büyük zarar tekrardan geçmiş olsun

ben onu ihmal etmiyorum bide o beni ihmal etse:)))))

bi sabah elim yuzum sis olmadan uyanmak istiyorum artık....3 gun once bol gelen pantolon bugun olmadi....

ben onu ihmal etmiyorum bide o beni ihmal etse:)))))

bi sabah elim yuzum sis olmadan uyanmak istiyorum artık....3 gun once bol gelen pantolon bugun olmadi....

senağlama cabanla oda seni bırakacak inşallah yakında sen moralini yuksek tut yeter zaten yapman gerekenleri yapıyorsun

pembeinci senin uyguladığın bi diyet listen varmı ne kadar zamanda verdin 4 kilo:uhm:

canım 2 haftyı geçti başlayalı haftada 1 kilo vedim uyguladığım diyetle
geçmiş saylarda yazmıştım tekrar paylaşırım benim kide bayağı katı bir diyet
6 öğün besleniyorum
pilav yok ekmek yok bolbol meyve sebze var et ürünleride ya haşlanmış ya ızgar kızartma yok.

cizelgemi degistreyim dedim simide görülmüyor hangisini kopyaliyorduk kizlar ya

canım 2 haftyı geçti başlayalı haftada 1 kilo vedim uyguladığım diyetle
geçmiş saylarda yazmıştım tekrar paylaşırım benim kide bayağı katı bir diyet
6 öğün besleniyorum
pilav yok ekmek yok bolbol meyve sebze var et ürünleride ya haşlanmış ya ızgar kızartma yok.

canım sayfa nosunu verirsen sevinirim bende altı öğün besleniyorum ama kendi kafamdan belki banada uyar senin diyetin

Ben de yapamadım şu çizelgeyi bir türlü. Bu arada öğlen tonbalıklı salata yedim. sonra 1 kupa şekersiz kahve içtim. akşamda pırasa ve yoğurt yiyecem. sonrada meyve yerim. Bu kadar bugün iyiyim sanırımmm :)))

pembeinci kullanıcısından alıntı
Listenin düzenli olması için bence listeye katılmak isteyen adını ve kilosunu listeye kendisi yazsın çıkmak isteyen arkadaşlar (istediği kiloya gelen veya rejim yapmaktan vazgeçen) adını siler çıkar listemizden böylece karışıklık olmaz

Canım zaten listemiz gerçekten zayıflamak isteyenlerin listesi çarşamba günleride tartınma günümüz yarışma başlığı altında açtık zaten . a.s

tamam canim tesekkur ederim mesajin icin
yani carsambadan carsambaya , guzel
ozaman ben kilo bildirimimi yazarim
aslinda tek bi kisi veya iki kisi listeyi duzenlese hep o yazsa eklese
ama tabiki buda olura.s.

onu yaptık bu sefer liste çok kabardı herkes ismini yazdı bir daha uğramayanlar bile oldu bu bizim arkadaşlarla aldığımız bir karar en azından çıkmak isteyen ismin silip çıkıyor liste öbür türlü çok karışıyor canım

sen kilonu falan yazdiktan sonra bi butona basiyosun orda url veya http yazan ,biseyi kopyala tabi hangi siteden duzenliyopsun onu bilmiyorum

Back
X