50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benide evdekiler cok etkilio yaaa
benim kardeşim cok kiloluu 90 flnn ama o hiiiiiiiiiiç takmaz
durmadan babmdan cikolata fln istioo
bende dayanamıyorumm
bi de nescafe içtimm sabah itiraf edeyimm

hıh benim gibi iradesiz biri daha bende anemin başının etini yedim canım tatlı istiyo diye ve hiç üşenmedim kalktım gittim markete karbeyazı aldım 2 dlm yedimdelikafadulden zaten bgn ki yediklerimi hiç saymıyım bile rezil olurum ha mide küçülmüş fazla bişi almıyo zatende kalorili şeyler yiyom yarından itibaren düzenli sporada başlıycam etim çok gevşamiş tailde zaten brz daha sıkılaşırsam fıstık gibi bi hatun olcam tatildir diye gırtlağıma hakim olamamazlık yapmam inşhihoyyythihoyyyt

myocean bize sihir gibi bişey lazımm yicez yicez kilo almicazz
ama yeşil çay için kızlar bn yazın içmiştim yememe içmeme dikkat etmediğim halde kilo verdm

bende 58 im 50 olmak istiyorum. Ama ben emzirdiğim için sıkı bir diyet yapamıyorum Düzenli spor yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum 2 gündür de saat 19:00 dan sonra bir şey yemiyorum. Emzirme durumum olmasa 1 aya kalmaz bu kilolar ama.Çok sıkıldım bu kilolardan kıyafet almıyorum. Dolaptaki kıyafetler bana bakıyor sinir oluyorum. Buzdolabının üstüne hamilelik öncesi resimlerimi asmaya karar verdim. :)))))) İştahım kaçsın diyeee hehe:sm_cool:

kızlar ben haftaya cuma gunu tatile ailemin yanına gidicem...ve tahmini13subat gibi döncem..o ara umarım 60kg olmadan dönerim...dönüşte sıkı bi diyete baslıcam... kendimi ekledim

tamam o zaman çikolata fikrini yürürlüğe koyuyoruz hedefe ulasan da pastasını yesin :lepi:

hadi bakalım hayırlısın bu arada kendımı de eklıyorum lısteye hihoyyyt

1- Pembeinci 55 kilo 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo 50 olacak

3- Kelebekcik : 50 kilo ?

4- myocean76 : - 57 kilo 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo 55 olacak

her hafta çarşamba tartılmayı unutmayalım kızlar süprizzzzz

Çarşamba günü tatınma günümüz biliyorum ama dayanamadım tartındım ve 54 kiloyum süper 1 kilom daha gitmiş demekki insan isteyince başarıyor arkadaşlar belki çarşambaya kadar yarım kilo daha veririm yerimseniben yılmak yok spora devam :sm_cool: :sm_cool:

YA KIZLAR şaka gibi...gene ödem tutmaya basladım hemde 1 gunde 1.7 kilo...dun yesil cay, biberiye bolca su içtim ama yok hiç tuvalete gitmedim....hatta gece yatarken sirkeli su da içtim....kafayı yiycem....benim ödemle sorunum cok fazla....napıcam bilmiyorum

kızlar bende varım bende bende ne yapmam gerekiyor beni de aranıza alırmısınız

ben zamanında bi rahatsızlık gecirmiş ve onun sonucunda yaklasık 50 kilo ödem toplamıstım....2 katıma cıkmıstım ve sadece odemdi....ama rahatsızlıgım geceli 10 sene oldu allaha sukur....gecen sene doktorada gıttım ödem için...hftalarca test yaptı ve vucudun sodyum dengesini ayarlayamıdını soledi...dikkat ederek yasarsam bı sorum sorun olmayacagınıda ekledi...

bende ozamandan beri tuzlu yaglı yemem...aburcubur yemem...ama işte kafasına gore bazen bole odem topluyorumbenneyaptımki

bitki karışıını demenk isterim ama ne yazikki yurtdışında yaşıyorum:1no2:

her bitkiye ulaşma imkanım yok.....

dua ediyorum artık gecsin diyemirmirmirmir

üzüldüm kelbekçik geçmiş olsun canım 50 kilo ödem ne demek ya bence bitki çayından çok iyi bi dra git çözümünü bulsunlar

ayy canım harıkasınn kaydirigubbakcemile5

ben hala 56-57 arasıyım ınsallah carsambaya kadar 56 da kesınlestırecegım kendımı :1no2:

siz benı fınallerden sonra gorun :jeyyar: ders calıstıgım ıcın kahve cıkolata kraker felan yıyıp duruyorum tabı gun ıcınde 4 5 bardak bıtkı cayı ıcıyorum o yusden kılo tutmuyorum şimdilik vücudumda hihoyyyt

çarşamba sabahı bakalım lıstemızde ne gıbı degısıklıkler olacak :lepi:

yenı gelen arkadaslar hosgeldınız ama unutmayın bu topık altında süreklilik esas alınmaktadır lutfen ugrayıp kacmayın devamınızı beklıyoruz hadı hepinize basarılar

ve işte ödülümüz hihoyyyt

cucuma bu bu ödül için 40 kiloya düşmem lazım
kelebekcik durumuna gerçekten üzüldüm umarım bitkiler sana şifa olur dualarımız seninle canım

üzüldüm kelbekçik geçmiş olsun canım 50 kilo ödem ne demek ya bence bitki çayından çok iyi bi dra git çözümünü bulsunlar

sanırım tr ye donunce doktora gitmek sart oldu.... odemde patates baskısı gibi oldum yaaaaa ne giysem ustume sekli cıkıyo...pantolonumu bi cikarıyorum butun dikiş izleri iz yapmış sanki hala ustumde pantolon var:dance::roflol:

pembeinci sen nasıl bi resim koydun öyle bizim gibi oburlara sabah sabah yapılacak şeymi aayyyyyyyyy dur yiycem o evi şimdi

kaç kilosun canım ve şu an kaç kilo şişkinliğin var bulabilirsen kiraz sapı ödemi atıyo maydanoz suyuda bi dene inş faydası olur

kaç kilosun canım ve şu an kaç kilo şişkinliğin var bulabilirsen kiraz sapı ödemi atıyo maydanoz suyuda bi dene inş faydası olur

dun 50 kiloydum bu sabah ise 51.7...sanırım 1 gunde bu kadar kilo almam pek olanaklı degil...zaten dunde gene fazla bise yemedim...ustelik ev isi ve yurusde yaptım.....odem olacagını tahmın ettim dunden cunku birsuru bitki cayı ve sıvı almama ragmen tuvalete hıc gitmedim...ama hiç yanı gun içinde 1 kere bile....zaten 51.7 benim 10 gun onceki kilomdan bile fazla....

suprensesi ve alif arkadaşlarımızın dikkatine aramıza almak diye bir şey yok listemiz güncel ekleyebilirsiniz isminizi

pembeinci kullanıcısından alıntı
Listenin düzenli olması için bence listeye katılmak isteyen adını ve kilosunu yazsın çıkmak isteyen arkadaşlar (istediği kiloya gelen veya rejim yapmaktan vazgeçen) adını siler çıkar listemizden böylece karışıklık olmaz

1- Pembeinci 55 kilo 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo 50 olacak

3- Kelebekcik : 50 kilo ?

4- myocean76 : - 57 kilo 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo 52 olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…