canım gene iyi gidiyorummsositososito
normale göre cok cook az yiyorumm ama pek spor yapamıyorumm :1no2:
yeşil çay içiyorum düzenli zayıflama kemerimi takıyorumm kaydirigubbakcemile2
ama canımm cok tatlı istio yaaa:dilcikar:
frambuazlı pasta istiyorummm :çok üzgünüm:
bende 58 im 50 olmak istiyorum. Ama ben emzirdiğim için sıkı bir diyet yapamıyorum Düzenli spor yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum 2 gündür de saat 19:00 dan sonra bir şey yemiyorum. Emzirme durumum olmasa 1 aya kalmaz bu kilolar ama.Çok sıkıldım bu kilolardan kıyafet almıyorum. Dolaptaki kıyafetler bana bakıyor sinir oluyorum. Buzdolabının üstüne hamilelik öncesi resimlerimi asmaya karar verdim. :)))))) İştahım kaçsın diyeee hehe:sm_cool:Listenin düzenli olması için bence listeye katılmak isteyen adını ve kilosunu listeye kendisi yazsın çıkmak isteyen arkadaşlar (istediği kiloya gelen veya rejim yapmaktan vazgeçen) adını siler çıkar listemizden böylece karışıklık olmaz
1- Pembeinci 55 kilo 50 olacak
2- Cucuma 56,5 kilo
3- Kelebekcik : 50 kilo
4- myocean76 : - 57 kilo 53 olacak
5 -
Listenin düzenli olması için bence listeye katılmak isteyen adını ve kilosunu yazsın çıkmak isteyen arkadaşlar (istediği kiloya gelen veya rejim yapmaktan vazgeçen) adını siler çıkar listemizden böylece karışıklık olmaz yerimseniben
1- Pembeinci 55 kilo 50 olacak
2- Cucuma 56,5 kilo
3- Kelebekcik : 50 kilo
4- myocean76 : - 57 kilo 53 olacak
5 -fiyuce : 58.8 kilo 55 olacak
canım bunun için bi doktoro gitsene önemli birşey buu üzüldümm vallaannemdede var aynı sorun geçenlerde aktardan bi çay aldı iyi gelid diyordu istersen bakıp söylerim sana adını dikkat et kendine sevgiyle kal
Çarşamba günü tatınma günümüz biliyorum ama dayanamadım tartındım ve 54 kiloyum süper 1 kilom daha gitmiş demekki insan isteyince başarıyor arkadaşlar belki çarşambaya kadar yarım kilo daha veririm yerimseniben yılmak yok spora devam :sm_cool: :sm_cool:
üzüldüm kelbekçik geçmiş olsun canım 50 kilo ödem ne demek ya bence bitki çayından çok iyi bi dra git çözümünü bulsunlar
kaç kilosun canım ve şu an kaç kilo şişkinliğin var bulabilirsen kiraz sapı ödemi atıyo maydanoz suyuda bi dene inş faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?