Sizin konunuz o kadar icsellesti ki bende.Bir de kendinizi iyi ifade eden birisiniz ben bunu derinden hissettim.Cinsellik,arzulanmak,libido vs vs hangi kavrami kullanirsak kullanalim toplamda hepsi bir butunu olusturuyor.Kadin ile erkegin allah tarafindan bahsedilmis dogasini,bir araya gelme nedenini.Cogalmak icin iki cesit olarak dunyaya getirilmisiz.
Ben evlilikte cinsellik olmasaydi da bosanmazdim diyenlerin empati yapamadigini dusunuyorum.Olmaz ,yurumez,bir bacagi olmayan bir insan nasil protez bacaga ihtiyac duyuyorsa evlilik icin de boyledir bu.Istedigin kadar dunyanin en iyi arkadasi ol,istedigin kadar iyi anlas.Olmaz.50 li 60 li yaslarda evli ciftlerin dahi cinsel terapiye gittigini biliyorum.
Bu konudan belki de birbirinden bagimsiz 100 tane dusunce cikabilir,herkesin normalleri farklidir,beklentileri farklidir.Normali ve beklentisi ayni olan iki insan zaten anlasir.Baskasina gore anormal olan durum hayati paylasan iki insan tarafindan normalse gul gibi gecindiklerini gorursunuz.
Siz bellli ki icerikli nitelikli bir kadinsiniz,yuzeysel degilsiniz bu cok belli.Zaman herseyin ilaci derlerdi de inanmazdim.Ben de bosanma acisi ceken biri olarak allah demek ki bizi siniyor,daha verimli versiyonlarimizi yaratmamizi istiyor.Derdime sukreder hale gelecegimi bilmezdim.
Bir de sunu ogrendim;bir insanin derdi ne olursa olsun yargilayici dilde konusmamayi.Hepimiz insaniz..Basimiza hersey gelebilir.