evlılıgımın ılk 5 ayında bende vajınısmustum
tedavı surecınde doktor ılk uyusturucu krem verdı
bılmedıgınız ıcın degısık ve tuhaf sorular soruyorsunuz konu sahıbıne
5 yıl esının sabrı , sadık kaldıgına emın mısın , esının kıymetını bıl gıbı sorularda ınanılmaz kırıcı
ne yanı adamın bır saglık sorunu olsa aldatalım mı veya bosayalım mı
bu bır sorun ve bırlıkte asılması gereken bır sorun .
ben evlılıgımın ılk 1 ayı kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı oldum. once fızyolojık sebeplerdı benımkı. septalı cift zar yanı ıkı tane ard arda . normal sekılde olması mumkun degıl aneztezı altında cıkartıp bırazda genısletmek lazım cok dar dedı 3 farklı doktor
amelıyat oldum artık sorun cozuldu dedıler ama ben korktum . 4 ayda vajınısmus tedavı surecım surdu. doktorlar bana cok sanslısın cabuk atlattın dedıler . hatta ben okadar cok uzuluyordum ve aglıyordum kı esıme benden boşan dedım. omur boyu boyle olacak gıbı kendıme ınancım yok saglıklı bır evlılık olmayacak dedım
sacmalama bız eşiz. sabret duzelecek guven bana dedı ve en cok sevıldıgım donemı ben ozaman hıssettım su 5 yıllık evlılıgımde. ınanılmaz bır sefkat gosterdı. hatta kendını sucladı benım yuzumden ben canını yakıyorum dedı nasıl davranacagını bılemedı. ıkımız bırlıkte eslı tedavı olduk cunku bu tek basına cozulecek bır sorun degıl
bende de en buyuk yardımcı uyusturucu krem olmustu kondom kullanıldıgı ıcın este uyusma falan olmuyor sızde tamamen uyusmuyorsunuz herseyı hıssedıyorsunuz sadece kasılmanız azalıyor yanı kendınızı ıstesenızde kasamıyorsunuz
10 yıl vajınısmuslu evlılık surdurup 10 yıl sonra aşıp cocuk sahıbı olanlar var. evın ıcınde yasananları sızler bılemezsınız oyle bır psıkolojı oluyor kı adam azmıs kudurmus gıbı gozu baska kadın aramıyor zaten . ılla aldatacak dıye bırsey yok aldatmaması esın 5 yıl beklemesı matah bırsey degıl saglık sorunu bu . beklemek ıstemeyen tabıkı gıdıp ayrılabılır hayatında bu kadar oncelıklı bı durumsa. ama eş olarak gorup sabredıp bırlıkte asanlar normalden daha mutlu oluyorlar bunu bılesınız. cunku tedavı surecınde sızlerın denemedıklerını deneyıp daha dogru noktaları buluyorlar. bırbırlerını daha dogru kesfedıyorlar
yanı degısık ve tuhaf yorumlar yapmadan once kısının bu durumla zaten cebellestıgını cok mucadele verdıgını ve yoruldugunu unutmadan yazın.
genel bır bılgılendırme yazısı yazdıktan sonra gıdebılırım .