- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
-
- Konu Sahibi catterflym
ve neden dayandiniz yani ?Şu odaya kilitleme meselesinde gözlerim doldu…
Nasıl dayandınız?
Of sorma ya benimde boğazıma yumru oturdu resmen. Kıyamam ağlamış ya bir de kim bilir nasıl korktuŞu odaya kilitleme meselesinde gözlerim doldu…
Nasıl dayandınız?
Asıl haddini aşan sizsiniz. Kocisiniz o çocugu odaya kitlediginde kocisine de diklendiniz mi? Yoksa baktınız mı bon bon?Selamlar herkese,
Yorumlar için tşkler haddini aşan yorumlar olmuş izninizle sildim
Selamlar herkese,
Konu silmek yasak içerik geri gelecek ve siz banlanacaksınız. Eşiniz tedavi olsun 5 yaşında ki çocukla inatlaşan koca adama ne tavsiye verilir başka?
Kaç yıllık üyesiniz , konu silmenin yasak olduğunu ve konunuzun geri geleceğini bilmiyor musunuz ?Selamlar herkese,
Sonraki hamle olarak üyelik iptalide gelecek kesin
Miss kendisi üyelik iptali de yapmış. Belki okumayacak bileNe yazarsam hakaret ettin diyip banlanıyorum, şöyle bir konuya da gerçeği yazmazsam öleyim daha iyi. Beyinsiz insanlar ebeveyn olmamalı. Bir akıl yoksunu 5 yaşındaki çocuğu itip kakıyor saygı maygı bir şeyler saçmalıyor, diğer akıl yoksunu da öylece seyrediyor izin veriyor. Bu nasıl ana babalık?? Bakamıyorsanız, yetemiyorsanız çocuk mocuk yapmayın kardeşim sabilerin ne günahı var? Hele ki son 1 yılda çocuğunun itilip kakılmaktan kekeme olmasını öylece seyreden anne cidden maldır başka bir şey değil.
Hiç şaşırmadım , işine gelmeyenler üyelik iptali yapıp kaçıyor.Miss kendisi üyelik iptali de yapmış. Belki okumayacak bile