5 yaşındaki Oğlum ve kocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,
Evinizde iki değil, üç çocuğunuz var maalesef Eşiniz idare etmek ne demek onu bilmiyor. Kekemelik için dil terapistine görüyorsanız, bu durumu da söyleyip çocuğa nasıl davranılması gerektiği konusunda psikologla bir görüşme ayarlayın.
3 aylık bebek hiç bir oyundan anlamaz, ama abinin her oyununa dekor ya da konuşturulacak oyuncak olarak katılabilir. Benim çocuğum kardeşi olduğunda daha büyüktü. Bebek, hayvan çiftliği oyunu kurarken vahşi hayvanların bakıcısı rolü ile yerde minderinde yatardı. Bazen onu abisi, bazen ben konuştururdum. Saklambaç oynarken bulunduğumuz yeri abisi kazansın diye bizi ele verirdi. Eşimin kucağında bebektobot olarak abisine çekme takarak futbol oynardı. Emzirirken bebektobota güncelleme yüklemiş olurduk. Öğretmencilik oynarken yaramaz öğrenci olurdu. Arada yaş farkı olsa da iki çocuklu hayatın keyfini çıkarın.

Yıllar sonra eşiniz, arada uçurumlar olan baba oğul değil, dağ gibi evladı yanında olsun istiyorsa önce çocuğun çocuk olduğunun farkında olacak. Böyle bir terbiye yöntemi yok

Selamlar herkese,
Yorumlar için tşkler haddini aşan yorumlar olmuş izninizle sildim

Haddini aşan, evladına pazardan aldığı elma, armut gibi davranan ve savunduğunuz kocanız. Bir evlat yetiştiriyorsunuz, hayat boyu 5 yaşında, sizin 4 duvarınız arasında kalmayacak. Büyüyecek, arkadaşları olacak, okul okuyacak, askere gidecek, işe başlayacak. Sizin yüzünden tüm bu süreçlerde neden zorluk yaşasın? Niye mutlu, başarılı bir evlat yetiştirmek için uğraşmıyorsunuz? Anne, baba olmak bu şekilde olmuyor.

Böyle kaçıp, konuyu kapatmanızın nedeni kendi suçunuzu bilip, bunun yüzünüze vurulmasından kaynaklı. En azından hatanızın farkındasınız ama kabul edemiyorsunuz. İnşallah hatanızı fark edip, düzeltirsiniz.

benimde yeni bir bebeğim oldu ve oğlum var 8 yaşında l, oğlunuzun kardesiyle arasındaki bağı zedeliyor babası farkında değil heralde, oğlumda dokunuyor bazen ayarlayamiyor diyoruz daha yumuşak.kiskanma.oluyor ama kardeş bağını zedelemeden şu dönemi atlatmak lazim. Eşinizle konuşunca olmuyor mu?

5 yasindaki cocuk robot olamaz.saygi istiyorsan saygi duyacaksin konuşmasına izin verip cümlelerini dikkatlice dinleyeceksin fikir beyanlarini kabil edip neyin dogru neyin yanlis olduginu ogreteceksin esiniz bunu anlayamamis eşinizin bi kac cocuk kitabi okumasi lazim .sizi robot gibi dinlerse kendi kisiligi nasil oturacak.

Konu silmek yasak içerik geri gelecek ve siz banlanacaksınız. Eşiniz tedavi olsun 5 yaşında ki çocukla inatlaşan koca adama ne tavsiye verilir başka?

Ne yazarsam hakaret ettin diyip banlanıyorum, şöyle bir konuya da gerçeği yazmazsam öleyim daha iyi. Beyinsiz insanlar ebeveyn olmamalı. Bir akıl yoksunu 5 yaşındaki çocuğu itip kakıyor saygı maygı bir şeyler saçmalıyor, diğer akıl yoksunu da öylece seyrediyor izin veriyor. Bu nasıl ana babalık?? Bakamıyorsanız, yetemiyorsanız çocuk mocuk yapmayın kardeşim sabilerin ne günahı var? Hele ki son 1 yılda çocuğunun itilip kakılmaktan kekeme olmasını öylece seyreden anne cidden maldır başka bir şey değil.

Selamlar herkese,
Yorumlar için tşkler haddini aşan yorumlar olmuş izninizle sildim
Kaç yıllık üyesiniz , konu silmenin yasak olduğunu ve konunuzun geri geleceğini bilmiyor musunuz ?

Böyle bir adama neden ikinci çocuğu doğuruyorsunuz ?
Sanki ilk çocuğuna babalık mı yapıyor ?

İnsan 5 yaşındaki çocukla inatlaşır mı ?
Hiç mi çocuklarla ilgili bir kitap okumamış , bir video izlememiş ?
Üstelik çocuğu odaya kilitliyor ve siz bir anne olarak çocuğunuzu korumuyorsunuz .
Akıl alacak gibi değil.

Çocuğu “babanla inatlaşma” diye tembihleyeceğine eşini tembihle.
Cocuk kekeme olmus neden acaba ?
İnsan bir düşünmez mi bunları , nasıl anne babasınız siz ?

Son düzenleme:
Sonraki hamle olarak üyelik iptalide gelecek kesin

Çok doğru analiz, geldi bile.
Zaten kendi çocuğunu bile korumaya cesareti olmayan bir insandan gerçekleri kabul edecek cesareti beklemek saflık olurdu. Konu sahibesi bunu kanıtlamış oldu.

Çocuk için gerçekten çok üzüldüm. Konu sahibesinin en azından burada yazılanları dikkate almasını ve çocuğunu korumak için bir şeyler yapmasını diliyorum sadece.

Son düzenleme:
Miss kendisi üyelik iptali de yapmış. Belki okumayacak bile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…