- 12 Ağustos 2018
- 978
- 2.015
- Konu Sahibi catterflym
Çocuğa babanla inatlaşma vs dememelisiniz çünkü onun hiçbir suçu yok. Lütfen çocuğu suçlu hissettirmeyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek tek alintilamadim ama eşimle sürekli tartışma sebebimiz bu arkadaşlar asla üstünü kapatmiyorum.surekli kavga ediyoruz.saygi beklenmez kazanılır diyorum.sizin tüm yazdiklarinizi ben de ona soyluyorum.ama anlayana.at gözlükleri var ve onun çocukluğunda gördüğü ogretilen onun dogrusu..tabi bu kavgaları çocuğumun yanında yapmıyorum.yapmamaya çalışıyorum...
kim? Neden ağızlarının payını vermiyorsunuz?herkes elleme yapma modunda oğluma karşı
Neden acaba...hafif kekemeligi var 4 yaşından beri
anlamıyor değil, çocuk size muhtaçesim her böyle yaptıktan sonra bikac gün soğuk davranıp sonra mucuk mucik oluoyr bu arada.oglumda çocuk anlamıyor kin vs tutmuyor hemen eski modlarina dönüyorlar, oyunlar oynuyorlar, öpüşüp koklasiyorlar ama inatlamaslari cogunlukta.
Konu silmek yasak içerik geri gelecek ve siz banlanacaksınız. Eşiniz tedavi olsun 5 yaşında ki çocukla inatlaşan koca adama ne tavsiye verilir başka?Selamlar herkese,
Yorumlar için tşkler haddini aşan yorumlar olmuş izninizle sildim
Haddi aşan biz değiliz kocanız hanımefendi. 5 yaşındaki çocuğu annesiyle kardesinin yanında duruyor diye inatlasip odaya kitleyen kocanız. Sizde çocuğa arkadan babana saygı duy diye baskılıyorsunuz. Haddi biz aşmış oluyoruz. Böyle devam edin.Selamlar herkese,
Oğlunuz hassas değil kocanız p.c. Dün burda bir kadınin çocuğuna tokat attigi post vardı linclendi. Bence sizin kocanız onun bin beterini yapiyor. Ben olsam bosanirim bu adamdan. Kendi oğlunu sevmeyen de yani. Bosanmiyorsaniz ezdirmeyin evladinizi. Ayıp yahuuu.Selamlar herkese,
3 ay önce 2.cocugumu doğurdum ve olaylar basladi.
Eşim çevre tarafından karakteri ile çok takdir edilen sayılan, sevilen genel olarak ağır ve cok konuşmayan birisidir.durust, inançlı, çalışkan birçok güzel ozelligi vardır.ancak bazen 2.bir karakter çıkar içinden tüm öfkesini, bastırılmış herşeyi çıkarır, öyle sinirlenirki, tüm duygularını bağıra cagira , atar içinden.cok nadir olsa da 12 senede çok hoş olmayan öfke patlamalarina şahit oldum.onu öyle görünce çok korkarım.
Gelelim asıl konumuza , eşim kızımız dogdugundan beri 5,5 yaşındaki oglumuzu sürekli uyariyor."elleme, öyle sıkma , canını acitiyorsun, neden ben sevince geliyorsun ,kıskanıyor musun, yapma oğlum, git oglum"
Ben şuanda senelik iznindeyim ve günün tamamını oğlum ve kızımla geçiriyorum oğlum hiç kızımın canını acitan bir hareket yapmadı ama herkes elleme yapma modunda oğluma karşı.ben de tüm süreçlere dahil ediyorum, kendini dışlanmış hissetmesin diye elimden geleni yapıyorum.birini seviyorsam diğerini de seviyorum.bezini kapattiriyorum.citcitini actiriyorum vsvsvs...
Lohusaligimda eşimin oğluma sürekli kizmalsriyla geçti ve geçiyor.dovecek diye aklım cikiyor.o kadar sinirleniyor ve inatlasiyorki.birak oğlum yspma oğlum.oglum da "baba birşey yapmıyorum, hayır baba canını acitmiyorum" diyor.ben de eşime canını acitmadiki ama dediğimde "bu çocuk senin yüzünden böyle saygısız oldu" vs başlıyor.halbuki saygısız olacak birşey asla yapmama ragmen.tam tersi yalnız kaldigimizda "babana saygılı ol,bak çok zitlasiyorsuuz " vs diye telkin ediyorum oğlumu.
Bugünkü olaya gelirsek sabah oğlum yatağa yanimiza gelmisti.esimde salondaydi.salondan geri geldi.oglumla bir önceki gün yine inatlasmislardi.ona ders vermek amaçlı yine kötü davranmaya başladı."kayar misin, benim yatağım, vsvs oglumda "baba benim yatağım diye inatlasti kaymadi, yastigida paylasmadi, tekme attı hafifve yine kavga basladi.bu çocuk senin yüzünden saygisizlar vs.aldi oğlumu odasına götürdü ve kilitledi.oglumda ağladı anne anne diye hüngür hüngür 3 4 dk sonra açtı ve bana öfkesi patladı.senin yüzünden bu çocuk böyle, bana saygı duymuyor, benim sözümü dinleyecek, ..."
Kizlar sizce ben nasıl bir yol izlemeliyim?oğlum benim sözümü dinliyor çok saygılı bir çocuk ama babasinin üslubundan dolayı sürekli inatlasiyor, sürekli tartışıyorlar.esim aşırı takıyor bu konuyu ben de aşırı takıyorum.esim her böyle yaptıktan sonra bikac gün soğuk davranıp sonra mucuk mucik oluoyr bu arada.oglumda çocuk anlamıyor kin vs tutmuyor hemen eski modlarina dönüyorlar, oyunlar oynuyorlar, öpüşüp koklasiyorlar ama inatlamaslari cogunlukta.
Başına gelenler nasıl çözdü bana ne olur yardım edin çok ama çok üzülüyorum.oglum çok hassas bir çocuk , hafif kekemeligi var 4 yaşından beri.bizim ayrıca dikkat etmemiz gerekirken eşim boyle inatlasiyor.napacagimi şaşırmış durumdayım.suan konuşmuyoruz sabahtan beri ayrı odalardayiz bir süre de konuşmayı düşün muyorum
Selamlar herkese,
kadın muhtemelen kocasının bir nebze haklı olduğunu düşünüyor her ne kadar aksini söylese de.Ayrıca burdan konu silince ne olacak çocuğunuzda derin yaralar açacaksınız ilerde ilişkilerinde sevilmek için bircok şeyi feda edecek kitap okuyacak vaktiniz yoksa bile eşinizle biraz Doğan Cüceloğlu videoları izleyin
Belki de saygılı ol deyince daha somut kavramı yeni yeni öğrenen çocuktan nasıl saygı olacak ? O cocugun tek ihtiyacı olan şey sevgi. Herkes yeni doğmuş çocuğa müthiş bir ilgi gösterirken simariklik yapacak huysuzlanacak bu doğal olanı babasi sadece ezerek erkekliğini göstermek istiyor . Ben olsam o erkekliği koparır eline verirdim . Konu sahibi o çocukta nasıl bir yıkım olduğunu büyüyünce anlayacak . Sonra evladımız niye bizi istemiyor gelin evladımızi aldı oluyor .kadın muhtemelen kocasının bir nebze haklı olduğunu düşünüyor her ne kadar aksini söylese de.
yoksa bu kadar rahat olamaz