5 yaşındaki Oğlum ve kocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oğlunuzu tutup, odaya kapatırken siz ne yaptınız o sırada?
Birde kekemeliği için konuşma terapistine götürdünüz mü?

eşiniz ikinci çocuğu istedi mi cidden ?
bana evde bir çocuk bebek olmasinin ağırlığıni kaldirmamis ve evde en rahat kizabilecegi insandan öfkesini çıkarıyor gibi geldi .

ne yaparım kısmına gelirsek çocuğumu odaya kitleyen adamla boşanma aşamasına çok yaklasacagimi düşünüyorum
bir daha bu adama güvenip oglunuzla nasil yalnız birakacaksiniz Allah aşkına?

Esiniz yetiskin oldugunu unutmus, cocugunu kendine rakip goruyor resmen. Rest cekin, tutun elinden bir psikologa goturun. Icinde saygi gorme ile ilgili ne problemi varsa terapi alsin cozsun, 5 yasindaki cocugu rahat biraksin.

anlamıyor değil, çocuk size muhtaç
kin tutma şansı yok
yahu bir tane bile mi çocuk psikolojisinden anlayan kitap okumadınız ?

Selamlar herkese,
Yorumlar için tşkler haddini aşan yorumlar olmuş izninizle sildim
Konu silmek yasak içerik geri gelecek ve siz banlanacaksınız. Eşiniz tedavi olsun 5 yaşında ki çocukla inatlaşan koca adama ne tavsiye verilir başka?

Pedegog değilim ama okuduğum kitaplarla bir yorum yapmak istiyorum çocuğu odaya kilitlemek beş dk bile olsa ilerde çok daha büyük sorunlar açacak kekelemek hafif kalır konuşmamaya kadar gidebilir çocuğunuz alarm veriyor saygı sevgi neticesinde oluşursa bir anlam ifade eder eşiniz çocuğunuz üzerinden egosunu tatmin ediyor . Çocuğun desteğe ihtiyacı yok eşiniz bir an önce tedavi olmalı . Siz zorlu bir süreci aşıyorsunuz yüklenmek istemiyorum ama büyük cocugunuzu korumanız gerek

Selamlar herkese,
Yorumlar için tşkler haddini aşan yorumlar olmuş izninizle sildim
Haddi aşan biz değiliz kocanız hanımefendi. 5 yaşındaki çocuğu annesiyle kardesinin yanında duruyor diye inatlasip odaya kitleyen kocanız. Sizde çocuğa arkadan babana saygı duy diye baskılıyorsunuz. Haddi biz aşmış oluyoruz. Böyle devam edin.

Ayrıca burdan konu silince ne olacak çocuğunuzda derin yaralar açacaksınız ilerde ilişkilerinde sevilmek için bircok şeyi feda edecek kitap okuyacak vaktiniz yoksa bile eşinizle biraz Doğan Cüceloğlu videoları izleyin

Oğlunuz hassas değil kocanız p.c. Dün burda bir kadınin çocuğuna tokat attigi post vardı linclendi. Bence sizin kocanız onun bin beterini yapiyor. Ben olsam bosanirim bu adamdan. Kendi oğlunu sevmeyen de yani. Bosanmiyorsaniz ezdirmeyin evladinizi. Ayıp yahuuu.

kadın muhtemelen kocasının bir nebze haklı olduğunu düşünüyor her ne kadar aksini söylese de.
yoksa bu kadar rahat olamaz

Eşinize söyleyin karşısındaki 18 yaşındaki delikanlı değil 5 yaşında,bebeklikten daha yeni çıkmış bir çocuk. ÇOCUK YA HU ÇOCUK!

5 yaşındaki çocukla çocuk olmuş resmen eşiniz. Alıp odaya kitlemek nedir ya? Oğlunuz orda ağlarken eşiniz nasıl dayandı? Siz nasıl dayandınız ya? Bir de hala iyi baba iyi insan bilmem ne demiyor musunuz.

Ay Allah'ım çok üzüldüm çocuğa ya.

Eşiniz kompleksi biri kesinlikle, ömründe ona kimse saygı duymamış herhalde ki el kadar çocuğun ona saygı duymasını bekliyor, inatlaşıyor. Ve sizde sırf eşinizin öfkesinden korktuğunuz için çocuğu korumuyorsunuz, odada kilitli kalmalarına izin veriyorsunuz , gelecekte çocuğun kişiliğinde ne gibi sorunlar oluşabileceginin farkındasınızdır umarım, şuanda bile kekemelik probleminin altında babasına karşı duyduğu korku olabilir. Bide küçücük çocuğa "babanla zıtlaşma" diye tembihliyorsunuz, eminim ne demek istediğinizi anlıyordur.

kadın muhtemelen kocasının bir nebze haklı olduğunu düşünüyor her ne kadar aksini söylese de.
yoksa bu kadar rahat olamaz
Belki de saygılı ol deyince daha somut kavramı yeni yeni öğrenen çocuktan nasıl saygı olacak ? O cocugun tek ihtiyacı olan şey sevgi. Herkes yeni doğmuş çocuğa müthiş bir ilgi gösterirken simariklik yapacak huysuzlanacak bu doğal olanı babasi sadece ezerek erkekliğini göstermek istiyor . Ben olsam o erkekliği koparır eline verirdim . Konu sahibi o çocukta nasıl bir yıkım olduğunu büyüyünce anlayacak . Sonra evladımız niye bizi istemiyor gelin evladımızi aldı oluyor .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…