Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu kitap da çok güzel bir de dinle ki konuşsun konuş ki dinlesin var. O da çok iyi bir kitap. Ama birebir pedagog ile görüşmeye rağmen bildiğini okuyan bir aile var. Zannetmiyorum değişeceğini. Bizim ailede de var bir tane artık 32 yaşında. Ne okulu bitirdi ne iş ne ilişkisi var doğru düzgün. Sigara ve içki bağımlısı bildiğimiz. Ailesi bakıyor hala.Okumazlar ama ‘çocuğunuza sınır koyma 1-2’ diye 2 kitap var okuyup uygulasalar çok etki olur çocuk üzerinde de anlattığınız tipler sanmıyorum ki okusunlar
çocukta zerre suç yok.o da bebekken tüm çocuklar gibiydi.onu yetiştirenler daha doğrusu yetiştiremeyenler de en büyük suç.asıl tepki onlara verilmeliOkudukça ben daraldim ayy çekilecek.dert değil bilmiyorum nasıl çözülür ama çocuk hiç sağlıklı gelmedi bana Zarm
Aynen ne yazık ki cocukda normal değil artık ailenin ve çocuğun terapi alması şart olmuşçocukta zerre suç yok.o da bebekken tüm çocuklar gibiydi.onu yetiştirenler daha doğrusu yetiştiremeyenler de en büyük suç.asıl tepki onlara verilmeli
işte bunun sorumlusu da ailesi.okulda ki öğretmenler hep şunu derler.sınıftaki her bir çocuk kendi ailesinin aynasıdır ve onları yansıtırlar.bazı ailelerse bunu asla kabul etmezler.ayy hocamm benim çocuğum evde asla küfür etmez asla kimseye şiddet uygulamaz asla akran zorbalığı yapmaz akıllara zarar davranışlarda bulunmaz.buna hangi öğretmen inanır?hiçbiriEvet bu kitap da çok güzel bir de dinle ki konuşsun konuş ki dinlesin var. O da çok iyi bir kitap. Ama birebir pedagog ile görüşmeye rağmen bildiğini okuyan bir aile var. Zannetmiyorum değişeceğini. Bizim ailede de var bir tane artık 32 yaşında. Ne okulu bitirdi ne iş ne ilişkisi var doğru düzgün. Sigara ve içki bağımlısı bildiğimiz. Ailesi bakıyor hala.
Diğer kitabı da not aldım onu da okuyayım o zaman, teşekkürlerEvet bu kitap da çok güzel bir de dinle ki konuşsun konuş ki dinlesin var. O da çok iyi bir kitap. Ama birebir pedagog ile görüşmeye rağmen bildiğini okuyan bir aile var. Zannetmiyorum değişeceğini. Bizim ailede de var bir tane artık 32 yaşında. Ne okulu bitirdi ne iş ne ilişkisi var doğru düzgün. Sigara ve içki bağımlısı bildiğimiz. Ailesi bakıyor hala.
Öğretmenim ve aynen katılıyorum. Çocuk ailenin aynası.işte bunun sorumlusu da ailesi.okulda ki öğretmenler hep şunu derler.sınıftaki her bir çocuk kendi ailesinin aynasıdır ve onları yansıtırlar.bazı ailelerse bunu asla kabul etmezler.ayy hocamm benim çocuğum evde asla küfür etmez asla kimseye şiddet uygulamaz asla akran zorbalığı yapmaz akıllara zarar davranışlarda bulunmaz.buna hangi öğretmen inanır?hiçbiri
Ve nur'q bu konuda katiliyorum. Yanlis kisiden nefret ediyosun.gorumce bana cocugu icin kalk oraya otur deseydi büyük olay cikardi oyle sacmalikmi olur abiSen yanlış kişiye nefret beslemissin.
Bence bu çocuğu bu kadar görmeyenlere onun elinde oyuncağı olan kişilere düşmanlık besleyin.
Bu çocuk doğuştan böyle değil tabiki.
Hayır demezse aile bu şekilde devam edecek.
Okulda aşırı huzursuz olacak. Çünkü arkadaşları ve ogretmeni ona böyle davranmayacak.
Aslında siz değil o çocuğa , o çocuğu o hale getirenler o çocuğa düşman.
Yazık diyorum
öğretmenler başımızın tacıdır.sırf bu tür öğrenciler yüzünden çocuğuma okul arıyorum o derecede bıktım.okumak isteyen okulu seven öğretmenlerini seven çocuklara cehennem ediyorlar sınıfları okulları.öğretmen şöyle bir uyarsa hemen de koşup cimer e yazıyorlar.keşke bir psikolojik testle ayrı sınıflarda okusalar.bunlara dur sus yapma demekten öğretmenler ders işleyemiyorlar kiÖğretmenim ve aynen katılıyorum. Çocuk ailenin aynası.
Oğlum 1. Sınıfta ,onun sınıfında da bir kız çocuğu vardı. Sınıfta bağırarak dersi bölüp ,küfürlü ve kaba konusuruyormus. Öğretmen uyardığı için öğretmeni cimere şikayet etmislerdi. Asla çocuklarının bu huylarinin kötü olduğunu da kabul etmiyorlardı. Sınıf arkadaslari da sırf bu yüzden kızı sevmiyor oynamak istemiyorlardı. Sonunda sınıftan gitti kız da kurtulduköğretmenler başımızın tacıdır.sırf bu tür öğrenciler yüzünden çocuğuma okul arıyorum o derecede bıktım.okumak isteyen okulu seven öğretmenlerini seven çocuklara cehennem ediyorlar sınıfları okulları.öğretmen şöyle bir uyarsa hemen de koşup cimer e yazıyorlar.keşke bir psikolojik testle ayrı sınıflarda okusalar.bunlara dur sus yapma demekten öğretmenler ders işleyemiyorlar ki
Ah vallahi biz de siz gibi velileri mumla arıyoruz.öğretmenler başımızın tacıdır.sırf bu tür öğrenciler yüzünden çocuğuma okul arıyorum o derecede bıktım.okumak isteyen okulu seven öğretmenlerini seven çocuklara cehennem ediyorlar sınıfları okulları.öğretmen şöyle bir uyarsa hemen de koşup cimer e yazıyorlar.keşke bir psikolojik testle ayrı sınıflarda okusalar.bunlara dur sus yapma demekten öğretmenler ders işleyemiyorlar ki