5 yaşında ki çocukla düşman gibiyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okumazlar ama ‘çocuğunuza sınır koyma 1-2’ diye 2 kitap var okuyup uygulasalar çok etki olur çocuk üzerinde de anlattığınız tipler sanmıyorum ki okusunlar 🤔

Ben 5 yasa kadar belki anlayabilirim ama 5 yaştan sonrası baya tuhaf oluyor ya.
7 yaş fln artık ciddi eziyet olur Allah sabır versin
Benim öğlen yemek yediğim lokantada bir çocuk ve anne denk geliyor. En az 1.sinif cocugu önünde tablet anne yemek yediriyor konuşma bir tuhaf birde En tuhafı anne yedirsin diye çocuk hadiii diyo tövbe tövbe 🤣

Okudukça ben daraldim ayy çekilecek.dert değil bilmiyorum nasıl çözülür ama çocuk hiç sağlıklı gelmedi bana Zarm Zarm

Okumazlar ama ‘çocuğunuza sınır koyma 1-2’ diye 2 kitap var okuyup uygulasalar çok etki olur çocuk üzerinde de anlattığınız tipler sanmıyorum ki okusunlar 🤔
Evet bu kitap da çok güzel bir de dinle ki konuşsun konuş ki dinlesin var. O da çok iyi bir kitap. Ama birebir pedagog ile görüşmeye rağmen bildiğini okuyan bir aile var. Zannetmiyorum değişeceğini. Bizim ailede de var bir tane artık 32 yaşında. Ne okulu bitirdi ne iş ne ilişkisi var doğru düzgün. Sigara ve içki bağımlısı bildiğimiz. Ailesi bakıyor hala.

Okudukça ben daraldim ayy çekilecek.dert değil bilmiyorum nasıl çözülür ama çocuk hiç sağlıklı gelmedi bana Zarm Zarm
çocukta zerre suç yok.o da bebekken tüm çocuklar gibiydi.onu yetiştirenler daha doğrusu yetiştiremeyenler de en büyük suç.asıl tepki onlara verilmeli

Dayak hiçbir zaman cözüm degil ki. Benim de çok yaramaz iki kardeş kuzenlerim vardı ikisi de erkek gerçekten çok fenalardı ama o kadar küçük değillerdi elbette. Gerçekten problemli bir ailede büyüdüler bunun da etkisi olabilir belki, teyzemi asla dinlemiyorlardı o da karanlık bi bodruma kapatıyordu onları bir süreliğine, hiçbir zaman kalıcı bi cözüm olmadı tabii ki. Su an kocaman adamlar hâlâ biraz değişikler. Ama bahsedilen çocuk çok küçük umarım düzelir

Evet bu kitap da çok güzel bir de dinle ki konuşsun konuş ki dinlesin var. O da çok iyi bir kitap. Ama birebir pedagog ile görüşmeye rağmen bildiğini okuyan bir aile var. Zannetmiyorum değişeceğini. Bizim ailede de var bir tane artık 32 yaşında. Ne okulu bitirdi ne iş ne ilişkisi var doğru düzgün. Sigara ve içki bağımlısı bildiğimiz. Ailesi bakıyor hala.
işte bunun sorumlusu da ailesi.okulda ki öğretmenler hep şunu derler.sınıftaki her bir çocuk kendi ailesinin aynasıdır ve onları yansıtırlar.bazı ailelerse bunu asla kabul etmezler.ayy hocamm benim çocuğum evde asla küfür etmez asla kimseye şiddet uygulamaz asla akran zorbalığı yapmaz akıllara zarar davranışlarda bulunmaz.buna hangi öğretmen inanır?hiçbiri :işsiz: :KK53:

Diğer kitabı da not aldım onu da okuyayım o zaman, teşekkürler ☺️
Evet ailenin değişeceğini ben de zannetmiyorum çünkü değişmek emek ve sabır istiyor. Alıştıkları kolay geliyor maalesef ama bari konu sahibi gibi 3. Kişileri rahat bıraksalar. Şimdi böyle ise geleceğini düşünemiyorum aile ilerde başını duvara vurur ama yine de kendini suçlamaz

işte bunun sorumlusu da ailesi.okulda ki öğretmenler hep şunu derler.sınıftaki her bir çocuk kendi ailesinin aynasıdır ve onları yansıtırlar.bazı ailelerse bunu asla kabul etmezler.ayy hocamm benim çocuğum evde asla küfür etmez asla kimseye şiddet uygulamaz asla akran zorbalığı yapmaz akıllara zarar davranışlarda bulunmaz.buna hangi öğretmen inanır?hiçbiri :işsiz: :KK53:
Öğretmenim ve aynen katılıyorum. Çocuk ailenin aynası.

Sen yanlış kişiye nefret beslemissin.❗❗❗

Bence bu çocuğu bu kadar görmeyenlere onun elinde oyuncağı olan kişilere düşmanlık besleyin.✅
Bu çocuk doğuştan böyle değil tabiki.
Hayır demezse aile bu şekilde devam edecek.
Okulda aşırı huzursuz olacak. Çünkü arkadaşları ve ogretmeni ona böyle davranmayacak.

Aslında siz değil o çocuğa , o çocuğu o hale getirenler o çocuğa düşman.

Yazık diyorum :KK43:
Ve nur'q bu konuda katiliyorum. Yanlis kisiden nefret ediyosun.gorumce bana cocugu icin kalk oraya otur deseydi büyük olay cikardi oyle sacmalikmi olur abi

Öğretmenim ve aynen katılıyorum. Çocuk ailenin aynası.
öğretmenler başımızın tacıdır.sırf bu tür öğrenciler yüzünden çocuğuma okul arıyorum o derecede bıktım.okumak isteyen okulu seven öğretmenlerini seven çocuklara cehennem ediyorlar sınıfları okulları.öğretmen şöyle bir uyarsa hemen de koşup cimer e yazıyorlar.keşke bir psikolojik testle ayrı sınıflarda okusalar.bunlara dur sus yapma demekten öğretmenler ders işleyemiyorlar ki :işsiz: :KK12:

öğretmenler başımızın tacıdır.sırf bu tür öğrenciler yüzünden çocuğuma okul arıyorum o derecede bıktım.okumak isteyen okulu seven öğretmenlerini seven çocuklara cehennem ediyorlar sınıfları okulları.öğretmen şöyle bir uyarsa hemen de koşup cimer e yazıyorlar.keşke bir psikolojik testle ayrı sınıflarda okusalar.bunlara dur sus yapma demekten öğretmenler ders işleyemiyorlar ki :işsiz: :KK12:
Oğlum 1. Sınıfta ,onun sınıfında da bir kız çocuğu vardı. Sınıfta bağırarak dersi bölüp ,küfürlü ve kaba konusuruyormus. Öğretmen uyardığı için öğretmeni cimere şikayet etmislerdi. Asla çocuklarının bu huylarinin kötü olduğunu da kabul etmiyorlardı. Sınıf arkadaslari da sırf bu yüzden kızı sevmiyor oynamak istemiyorlardı. Sonunda sınıftan gitti kız da kurtulduk

Ya birde annesi ,babası çocuklarınin davranışlarının tuhaf oldugunun bir yerlerde yanlışlık olduğunun farkında değiller mi. İleri de duygusal olarak aç ve asla doyurulmayan ,bu yüzden farklı arayislari olan bir çocuk olacak. Umarım daha geç olmadan duzelirler

Ah vallahi biz de siz gibi velileri mumla arıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X