5 yaşında ki çocukla düşman gibiyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla kendilerine ayri zarar da, topluma felaket yetiştiriyorlar ne hakları Var?
İnsan içine nasıl çıkacak?
Bizde de var böyle ama biz uzak duruyoruz çok bilmiyorum odadan kalk sandalyeden kalk muhabbetlerine şahit oldum
Sosyal fobi gibi bisey varmis pek dillendirmediler sadece aileden değil bir sorunu olabilir destek almalilar

Aile büyükleri çocuk şımartmaya bayılıyor. Sonra anne baba çekiyor, baş edemiyorlar çocukla. Siz kendi çocuğunuzu aileyle yalnız bırakmayın bir Chucky daha kaldiramazsiniz. Ayrıca o ne biçim kresmis de aileye şikayet etmişler alıştırma eğitimi denen bir şey var, çocuk yavaş yavaş uyum sağlardı. Pedagog destegi lazım ama maaile gidecek. Şimdi önü alındı alındı yoksa baş belası olup çıkar. Büyüyünce böyle tatlı olmayacak. Koca herifin naziyla mi uğraşacaklar.

Hayır çocugun annesinden korkmuyorum aksine çok da iyi anlaşırız eşim de bu hareketlerı yaptıgı için defalarca küstüler eşimezaten sorun burda ben de yapmadığım için çocuk bana gıcık. Sabrım çok az çocukla çocuk olmak istemiyorum. sonra koca koca insanlar bana yalvarıyolar lütfen lütfen bunu istemiyorum.

Aslında cinsiyet meselesi değil çünkü benim ki kız şimdiden ona da öyle davranmaya başladılar
Eee iki üç sene sonra senin çocukta büyüdüğünde ne olacak, ikiside farklı ve zıt şeyler istediğinde kimin sözü geçecek. Bunun sonu yok ki. Ben olsam madem eşinizde sizin yanınızda ister küssün ister darılsınlar o çocuğa nasıl davranılmasını doğru buluyorsam öyle davranırım, kendi çocuğumdanda uzak tutarım. Beğenmeyem gelip gitmesin. Böyle devam ederse en büyük kötülüğü kendi evladınıza yapacaksınız yoksa.

Son dönem ebeveynlerin yetiştirdiği tuhaf sınır bilmez çocuklar yüzünden çocuk fobisi oluştu bende bunu duyunca katmerlendi çocuk değil eşkıya. Ataerkil anaerkilden sonra son dönem aile yapısı çocukerkil aile Evin direği birinci karar mercii çocuk! Kayınvalidenize bu çocuk yokken gidin, görümcenizle görüşmeyin. Sizin de çocuğunuz var buna benzemesin isteklerini sürekli geri çevirin bir evet bir hayır derseniz her gece sizi aramaya her gece gelmeye devam ederler. Ağlarsa ağlasın anası babası bu hale getirdiği çocuğuyla uğraşsın.

Son düzenleme:
Bende böyle düşündüğüm için nefret etmemek için uğraşıyorum kendime kızıyorum çocuk ne gördüyse şuan onu istiyor diye. Zaten yaklaşımım konusunda fikir almak istedım
Bence de çok çok yazık oluyor bu şekilde yetişerek

Bizde de var bundan bi tane.. kendisi benim yeğenim olur, eşim aynı sizin gibi isyan modunda ne zaman oraya gitsek.
ki eşim çocuklarla inanılmaz güzel iletişim kurar.

çocukların hiçbir suçu günahı yok aslında, tamamen ebeveynlerin suçu... evet sizin tahammül edememenizi anlıyorum ama kendinize onun aslında hiçbir suçu olmadığını, tam tersi mağdur durumda olduğu konusunda telkinlerde bulunmanızı tavsiye edeceğim. bu çocuk yarın birgün okula başlayacak, sosyal hayatı olamayacak, arkadaş edinemeyecek.. hep yalnız kalacak.. gerçekten üzülüyorum ben yeğenime.. bi kere parka götürdük eşimle, kimseyle oynayamadığı gibi gelip şunun kafasını kırın şunu dövün diyip durdu, baktık olacak gibi değil eve götürdük.

Sorunlu bir birey ülkemize hayırlı olsun inşallah büyüdüğünde eşine anne babasına bi kötülük yapmaz..okula başlayınca arkadaşlarına ve öğretmenine çok sıkıntı yaratır biran önce pedagog psikolog neyle tedavi edilecekse edilsin çok geç olmadan sizde konu sahibi bana gard alırlar diye susma açık açık konuş anne babasıyla hiç normal değil yaptıkları ilerde çok sıkıntı biri olur diye konuş anlat çocuğun bi suçu yok onu oyle onlar yaptı sana emir verdiğinde sende aynı şekilde karşılık ver gerekirse

İlkokula geçince anlar kim piremses Kim değil.
Bu ne ya...ama çocukta suç yok ki, suç ailesinde. Şükredin kaynananiz korkudan sizinkiyle ilgilenemiyormus. En azından simartmayacak bu bücür gibi
Evlerden ırak, Allah öğretmenine,sıra arkadaşına sabır versin. Bizim oralarda cetçal derler böyle çocuklara, tam cetcal

Yapmak istemediginiz ve ustelik hepsi de sacma sapan olan seyleri yapmamak cocukla cocuk olmak degil ki. Cocukla cocuk olan kendileri asil. Kucucuk cocugun soylediklerine gore hareket edemem devamli alişsin disardaki hayat boyle değil der gecerdim ben olsam.

Aile emir uşağı gibi her dediğine yaptığına ok diyor ama dışarda acımazlar. İlerde ters birine denk gelir ağzını yüzünü eline verirler.
Aile çok büyük kötülük yapıyor çocuklarına. Gerçi dışarda pırsıp tam tersi de olabilir. Bazı akraba çocuklari anne babanın canına okurken bizim yanımızda süt dökmüş kedi oluyorlar.

Ben böyle durumları izah etmeye çalıştığımda linçlemişlerdi. Küçücük çocuk efem yazdıkları olsun çocuk sevmiyorsunuz nasıl insansınız deyim de gönülleri olsun.

Okudukça gerildim Allah'ım düşman şeyine bu nasıl çocuk..ana da iyi sabır varmış babada da aynı sekilde..gece telefonları kapat ayy kapılarının önünden de geçme

Shrek’i aradım seni götürcekmiş deyin. Şimdikinden daha fazla bozulmaz psikolojisi heralde tövbe tövbe neler dedirtiyor sıpalar

İnanın çekinerek açtım konuyu.
Benim de kızım var onu gördükçe ne yapıp ne yapmamam gerektiğini görüyorum resmen

Bu çocuk bildiğin şımarık ve kıskanç.
Tabii böyle yetistilirse olacağı buydu.
Bide bunun büyümüş halini düşünelim yazık oldu bununla evlenecek kıza.
Tüm aileyi bu çocuk maf eder benden demesi.
Benim alt kat komşumda da bu çocuğun ergen versiyonu var apartman illallah etti
Annesi,babası,dedesi ve anneannesi uğraşıyor ama bütün apartman çekiyoruz resmen çocuğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…