• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. tüp bebek deneme ilaç yardımı

İçindede 100 ml falan kullandım ben keşke daha önce verseydim sizin yazınızı okuyunca aklıma geldi bi dua yeterdi halbuki nasip
ALLAH RAZI OLSUN yine de çok teşekkür ederim benden önce tedavi olacak olan vardır belki ona nasip olur

Eğer izmir içi varsa elden götürüpte veririm sadece duaya ihtiyacım var bu arada sizdende razı olsun umarım tedaviniz başarılı olur
ALLAH RAZI OLSUN sizden de ...
aynen bir ihtiyacı olan yazar da onun ihtiyacı görülür o sıkıntılı olan insandan dua almak da ne iyi olur gerçekten yer gök dua ile gerçekten de ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu işler kolay deil

merhaba arkadaşlar..
4 tane tüp bebek denedim ilki taze diğerleri dondurulmuş son iki tüp bebek kimyasal yaşadım 1.5 sene önce kilolarım yüzünden bebek için tüp mide ameliyatı oldum 42 kilo verdim ..şimdi sıfırdan bahçecide tüp bebepe başlıyoruz artık başka çaremiz kalmadı insan da güç kuvvet de kalmıyor rapor çkardık ilaçlar için ama 4 gonalf 900 yazdı hoca ikisini karşıladı oxotide dı da sgk karşılamıyor dediler para ile alacaksınız onu da dediler elinde olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinir ve çok duacı olurum şimdi bzim tayinimiz şırnaka çıktı oradan gidip geleceğiz ankaraya eşimin ailesi para gidiyor diye çok baskı yapıyorlar senin yüzünden bu kadar masraf oluyor diyorlar kibarca o kadar çaresiz hissediyorum ki şuan kendimi senin anan baban yok da çocuğu sen daha fazla istiyorsun diyor görümcem senin kardeşin baba olmak istemiyormu yani dedim lafı da çok uzaktmak istemiyorum da ağlasam çözüm olmuyor aklıma burası geldi elinde olan yardım etsin lutfen

progestan dex
gonalf
oxotide ilaçlarını arıyorum arkadaşlar..
Merhaba özelden iletişim bilgilerinizi yazar mısınız? 6 tüp progestan dex gönderebilirim.

şırnağa tayinimiz çıktı şimdi lojmanı bekliyoruz 2 sene kendi kendime kalacağım ALLAH tan bir şey olmazsa kpss de çalışacağım ah tabii çalışan kadın olsam kimse birşey diyemezdi neredeyse şırnağa gidiyoruz diye kızacaklar bize :KK70: köle mi olduk ne olduk bilmiyorum ama atanamadığım için tabii çok üzgünüm
Size o lafları söyleyenlerin bu dünyadaki sınavı bitmedi kendileri kim bilir evlatlarından neler görecek icinizi ferah tutun. Gercekten cok ama cok üzüldüm…

merhaba arkadaşlar..
4 tane tüp bebek denedim ilki taze diğerleri dondurulmuş son iki tüp bebek kimyasal yaşadım 1.5 sene önce kilolarım yüzünden bebek için tüp mide ameliyatı oldum 42 kilo verdim ..şimdi sıfırdan bahçecide tüp bebepe başlıyoruz artık başka çaremiz kalmadı insan da güç kuvvet de kalmıyor rapor çkardık ilaçlar için ama 4 gonalf 900 yazdı hoca ikisini karşıladı oxotide dı da sgk karşılamıyor dediler para ile alacaksınız onu da dediler elinde olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinir ve çok duacı olurum şimdi bzim tayinimiz şırnaka çıktı oradan gidip geleceğiz ankaraya eşimin ailesi para gidiyor diye çok baskı yapıyorlar senin yüzünden bu kadar masraf oluyor diyorlar kibarca o kadar çaresiz hissediyorum ki şuan kendimi senin anan baban yok da çocuğu sen daha fazla istiyorsun diyor görümcem senin kardeşin baba olmak istemiyormu yani dedim lafı da çok uzaktmak istemiyorum da ağlasam çözüm olmuyor aklıma burası geldi elinde olan yardım etsin lutfen

progestan dex
gonalf
Oxotide yerine cetrotide yazdırsaydınız keşke o da aynı amaçla kullanılıyor ve devlet karşılıyor

Size o lafları söyleyenlerin bu dünyadaki sınavı bitmedi kendileri kim bilir evlatlarından neler görecek icinizi ferah tutun. Gercekten cok ama cok üzüldüm…
alıştım ben yok yerleşin yok orada kalın falan diyor görümcem kardeşimin eti belli budu belli diyor eşime masraf yaptırıyormuşum çocuk hayatıma neşe katacak inanın kpss çok çalıştım ama bir fırsat olmadı bir notlarım var inci gibi yazmışım şimdi bir lojmana geçelim masaya kurulup 2024 için çalışacağım ...
ben de zamanında çok ağladım ama şimdi daha sakinleştim bir kapı açılır bana da

Oxotide yerine cetrotide yazdırsaydınız keşke o da aynı amaçla kullanılıyor ve devlet karşılıyor
inanın bilmiyorum onu yazdı artık onu alırız gonalf bulursam da yeter canım herkes para verip alıyor kolay değil gonalf de öyle debelki raporla almıştır çocuğu da olmuştur elinde kalır nasip kısmet çok zor dönemler bu dönemler ya paran olmayınca tedavi bile olamıyorsun ya

alıştım ben yok yerleşin yok orada kalın falan diyor görümcem kardeşimin eti belli budu belli diyor eşime masraf yaptırıyormuşum çocuk hayatıma neşe katacak inanın kpss çok çalıştım ama bir fırsat olmadı bir notlarım var inci gibi yazmışım şimdi bir lojmana geçelim masaya kurulup 2024 için çalışacağım ...
ben de zamanında çok ağladım ama şimdi daha sakinleştim bir kapı açılır bana da
İnsan kendi kocasına masraf yaptırmayacaksa kime yaptıracak. ? Gerçekten siz is güc bulmadan sakın bu aileye cocuk vermeyin. Önce bi siz ayağa kalkın. Allah kalbinize göre versin belki cocuk olmadan daha iyi derslerine eğilirsin. Üzülmeyin lütfen. Size daha iyi kapılar acılır insallah

İnsan kendi kocasına masraf yaptırmayacaksa kime yaptıracak. ? Gerçekten siz is güc bulmadan sakın bu aileye cocuk vermeyin. Önce bi siz ayağa kalkın. Allah kalbinize göre versin belki cocuk olmadan daha iyi derslerine eğilirsin. Üzülmeyin lütfen. Size daha iyi kapılar acılır insallah
belli olmaz 2024 için çalışacağım bir taşınalım renk renk kalemlerim var çok severim kalemleri birkaç tane defter alırım güzel güzel diyorum birkaç eksik kitabımı da alırım nette tüm dersler var onları da düzenli izleyerek çalışırım belki de iyi bir puan alırım..
öyle yani çocuk ikimizin çocuğu olacak öyle saçma şeyler düşünülmez ama yapacak bir şey yok bazen sabrediyorsun o kaynanam gelinler kıy çıktı derdi daha neler neler size anlatsam çatlarsınız sinirden de artık ben çokçatladım kapadım o sayfaları

IMG_9980.jpeg
IMG_9981.jpeg

Gonal f elimde bu kadar var işinize yararsa özelden adres yazın gönderebilirim ücretsiz

merhaba arkadaşlar..

progestan dex
gonalf
Instramda tup bebek sayfalari var ordan sayfa sahibine sorun yardimci olurlar

Back