• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. tüp bebek deneme ilaç yardımı

merhaba arkadaşlar..
4 tane tüp bebek denedim ilki taze diğerleri dondurulmuş son iki tüp bebek kimyasal yaşadım 1.5 sene önce kilolarım yüzünden bebek için tüp mide ameliyatı oldum 42 kilo verdim ..şimdi sıfırdan bahçecide tüp bebepe başlıyoruz artık başka çaremiz kalmadı insan da güç kuvvet de kalmıyor rapor çkardık ilaçlar için ama 4 gonalf 900 yazdı hoca ikisini karşıladı oxotide dı da sgk karşılamıyor dediler para ile alacaksınız onu da dediler elinde olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinir ve çok duacı olurum şimdi bzim tayinimiz şırnaka çıktı oradan gidip geleceğiz ankaraya eşimin ailesi para gidiyor diye çok baskı yapıyorlar senin yüzünden bu kadar masraf oluyor diyorlar kibarca o kadar çaresiz hissediyorum ki şuan kendimi senin anan baban yok da çocuğu sen daha fazla istiyorsun diyor görümcem senin kardeşin baba olmak istemiyormu yani dedim lafı da çok uzaktmak istemiyorum da ağlasam çözüm olmuyor aklıma burası geldi elinde olan yardım etsin lutfen

progestan dex
gonalf
oxotide ilaçlarını arıyorum arkadaşlar..
900 mü?

alıştım ben yok yerleşin yok orada kalın falan diyor görümcem kardeşimin eti belli budu belli diyor eşime masraf yaptırıyormuşum çocuk hayatıma neşe katacak inanın kpss çok çalıştım ama bir fırsat olmadı bir notlarım var inci gibi yazmışım şimdi bir lojmana geçelim masaya kurulup 2024 için çalışacağım ...
ben de zamanında çok ağladım ama şimdi daha sakinleştim bir kapı açılır bana da
Ya ben sürecinizden bağımsız bir şey soracağım 38 yaşındayım demiştiniz devlet memuru olmak için son atama yaşı 35, bu yaş kısmı revize mi edildi acaba boşuna çalışıp son dk öğrenmemeniz açısından sormak istedim

Ya ben sürecinizden bağımsız bir şey soracağım 38 yaşındayım demiştiniz devlet memuru olmak için son atama yaşı 35, bu yaş kısmı revize mi edildi acaba boşuna çalışıp son dk öğrenmemeniz açısından sormak istedim
belli bölümlerde yaş sınırı var hangileri bilmiyorum ama tüm belümlerde iş alalarında yaş sınırı yok. ben de bu sene gireceğim ama tercih yaparken yaşı baz alarak uygun olanlara başvuru yapacağım. 41 yaşındayım.

Evet ben estrofemi de hep yazdırdım doktorum dünyalar tatlısı, 6 tüp bebek transferimin hepsinde de oksaparı yazdı, şimdi tutunduğu için 10günde bir 5 kutu yazıyor sağolsun
Estrofem doktorum transfer öncesi başlattı 2 kutu yazmıştı. Transfer Sonrası da yazdı ama eczane veremiyor elinizde var görünüyor diyor. Günde 3 tane kullandığım İçin fazla doz kullanmış oluyormuşum. O yüzden hep parayla alıyorum eczaneden 10 güne 1.

Estrofem doktorum transfer öncesi başlattı 2 kutu yazmıştı. Transfer Sonrası da yazdı ama eczane veremiyor elinizde var görünüyor diyor. Günde 3 tane kullandığım İçin fazla doz kullanmış oluyormuşum. O yüzden hep parayla alıyorum eczaneden 10 güne 1.
Evet benim para ile de aldığım oldu dediğiniz gibi fazla kullandığımız için karşılamıyor, bu yüzden ben negatif tedavilerim sonrası tedaviye başlamadan ara ara gidip yazdırıp elimde 3 4 kutu ile tedaviye başlıyordum

Evet benim para ile de aldığım oldu dediğiniz gibi fazla kullandığımız için karşılamıyor, bu yüzden ben negatif tedavilerim sonrası tedaviye başlamadan ara ara gidip yazdırıp elimde 3 4 kutu ile tedaviye başlıyordum
Anladım benim ilk o yüzden tahmin edemedim böyle olacağını devletin karşıladığı ilaçları bile parayla alıyorum maalesef

bazı kurumlardda yaş sınırı yok yoksa çoğu kurumda yaş sınırı 35 evet..
mesela ünv memurluğunda yok

3 5 kez tüp bebek denemiş olmak bile benim için mucize olur herhalde.daha birinciyi deneyemedik maddiyat yüzünden.cabanizi takdir ediyorum umarım bulursunuz.tedqviye başlayan arkadaşlar ne kadar masraf oluyor yazabilirseniz çok sevinirim

Merhabalar,hepsini tam okuyamadım ama elimde oxsopar ve Progestan var ama bun lar cesitlimi, hangi çeşit bendeki size uyarmi bilmiyorum.ihtiyaci olan yazsın özelden resimlerini atayım. Buraya atılmıyor sanırım.

evet kpss ye de hazırlanacağım kışları kayınvalidem ben de kalıyordu 6 7 ay çalışamıyordum şimdi uzağa gideceğiz diye göndermeyecekler ilk defa getirmemiş olacağım kayınvalidemi kamu yönetimi okudum bakalım mülakatları falan kaldıracağız diyorlar ptt ye bile mülakat var düz memurlukta yani birkaç kitap almıştı eşim netten de derslere bakıp sıkı çalışacağım bellimi olur belki de olur o zaman ooo ne süper olur ALLAH bereketini de verir çocuğuna gelecek de kolay olur hayırlısı inşallah
Çalıştığım kurumda yardımcı hizmetler memuru 11800 alıyor asgari ücretli işçi 8500.bence siz bir yandanda asgari ücretlide olsa bir işe girin hem kafanız dağılır hem eşinize gerçekten destek olmuş olursunuz biz 2 maaşla yaptiramiyoruz tüp bebeğin 1.sini bile..

Back