• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. tüp bebek deneme ilaç yardımı

3 5 kez tüp bebek denemiş olmak bile benim için mucize olur herhalde.daha birinciyi deneyemedik maddiyat yüzünden.cabanizi takdir ediyorum umarım bulursunuz.tedqviye başlayan arkadaşlar ne kadar masraf oluyor yazabilirseniz çok sevinirim
öyle ben de 7 senelik evliyken tüp bebeğe başlayabildim şimdi 10 yıllık evliyim şuan borç çok ama gözümüz görmüyor maddiyat elbette çok önemli ama yaşımız da geçiyor

Çalıştığım kurumda yardımcı hizmetler memuru 11800 alıyor asgari ücretli işçi 8500.bence siz bir yandanda asgari ücretlide olsa bir işe girin hem kafanız dağılır hem eşinize gerçekten destek olmuş olursunuz biz 2 maaşla yaptiramiyoruz tüp bebeğin 1.sini bile..
Allah yardımcınız olsun, ben bütün tüp bebek denemelerimde bursada prof bir doktor ile çalıştım özel muayenehanesi olan, 2bucuk yılda ilaçlar vs 3 tüp bebek 5 transfer 150-200bin arası buldu, ama çok daha uygun fiyata tüp bebek yaptıranlar da var bu fiyatlar doktor seçimi ve hastanın kullanması gereken ilaç ile alakalı, benim yumurta kalitemin artması için kullandığım bir hormon vardı maliyeti ayda 1000lira ve ben bunu neredeyse 2bucuk yıl sürekli kullandım bunlar kişiden kişiye değişiyor

Allah yardımcınız olsun, ben bütün tüp bebek denemelerimde bursada prof bir doktor ile çalıştım özel muayenehanesi olan, 2bucuk yılda ilaçlar vs 3 tüp bebek 5 transfer 150-200bin arası buldu, ama çok daha uygun fiyata tüp bebek yaptıranlar da var bu fiyatlar doktor seçimi ve hastanın kullanması gereken ilaç ile alakalı, benim yumurta kalitemin artması için kullandığım bir hormon vardı maliyeti ayda 1000lira ve ben bunu neredeyse 2bucuk yıl sürekli kullandım bunlar kişiden kişiye değişiyor
ben de 4 tüp bebek yaptırdım raporla devlette ama işte olumlu sonuç alamadım yine giden gitti ama elinde de bir şey yokolumlu sonuç yaş da gidiyor hani 30 falan olsam bile telaş yapmam ama yaş aha olacak neredeyse 40 ozaman her yere saldırıyorsun diyorsun giymem yemem içmem diyorsun :(
ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun amin

ben de 4 tüp bebek yaptırdım raporla devlette ama işte olumlu sonuç alamadım yine giden gitti ama elinde de bir şey yokolumlu sonuç yaş da gidiyor hani 30 falan olsam bile telaş yapmam ama yaş aha olacak neredeyse 40 ozaman her yere saldırıyorsun diyorsun giymem yemem içmem diyorsun :KK43:
ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun amin
Gerçekten bu durumu anca yaşayan anlar, insan kendini tek başına sanıyor ama o klinikler öyle dolu, buralarda birbirimizle süreci paylaşıyoruz, aldığımız hormonlar, karnımızdaki morluklar, destek olanlar ya da duymasın diye sakladıklarımızın imaları, sözleri.. insanların kucaklarındaki bebeklere bakışımız.. Allah hepimizin emeklerini dualarını tez zamanda hayırlısı ile doldursun kader arkadaşlarım. Bir diğer tavsiyem 1 lira 5 lira demeyin bu niyetle çok sadaka çıkarın özellikle boğazımız düğüm düğüm de olsa yetimleri öksüzleri gidin maddi manevi sevindirin, ben çok inanıyorum bunlar dualarımızın kabulunu çok hızlandıran şeyler

Tüp mide ameliyatı içinde cerrahlara eşimin tarafı bıdı bıdı ediyor ücretsiz yaparmısınız dediniz mi? Ay bilmiyorum aylığımız yetmiyor bende çalışıyorum ev aldık kredi borcumuz var falan deseniz yine anlardım da bana postunuz hiç samimi gelmediii!
Üstelik ilaçlarla bitmiyor 4 tüp bebek denemesi yapan birisinin deneyimine hiçte benzemiyor yazdığınız şeyler!!
Embriyo toplama, embriyo dölleme, sperm wash , embriyo dondurma, açma, transfer, rutin kontroller derken bunlar zaten başlıca masraf?!
Birde devlette değil Bahçeci'de yani özelde yaptıracaksanız?

Son düzenleme:
3 5 kez tüp bebek denemiş olmak bile benim için mucize olur herhalde.daha birinciyi deneyemedik maddiyat yüzünden.cabanizi takdir ediyorum umarım bulursunuz.tedqviye başlayan arkadaşlar ne kadar masraf oluyor yazabilirseniz çok sevinirim
Canım devlette raporsuz yaptırırsan 50bin + tutuyor. 3 kerelik devlet karşılıyor rapor çıkartırsanız belirli yüzdelerle. Hanımefendinin hem maddiyatı yok hem özelde yaptırıyor buda bana biraz akıl tutulması gibi geldi.

merhaba arkadaşlar..
4 tane tüp bebek denedim ilki taze diğerleri dondurulmuş son iki tüp bebek kimyasal yaşadım 1.5 sene önce kilolarım yüzünden bebek için tüp mide ameliyatı oldum 42 kilo verdim ..şimdi sıfırdan bahçecide tüp bebepe başlıyoruz artık başka çaremiz kalmadı insan da güç kuvvet de kalmıyor rapor çkardık ilaçlar için ama 4 gonalf 900 yazdı hoca ikisini karşıladı oxotide dı da sgk karşılamıyor dediler para ile alacaksınız onu da dediler elinde olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinir ve çok duacı olurum şimdi bzim tayinimiz şırnaka çıktı oradan gidip geleceğiz ankaraya eşimin ailesi para gidiyor diye çok baskı yapıyorlar senin yüzünden bu kadar masraf oluyor diyorlar kibarca o kadar çaresiz hissediyorum ki şuan kendimi senin anan baban yok da çocuğu sen daha fazla istiyorsun diyor görümcem senin kardeşin baba olmak istemiyormu yani dedim lafı da çok uzaktmak istemiyorum da ağlasam çözüm olmuyor aklıma burası geldi elinde olan yardım etsin lutfen

progestan dex
gonalf
oxotide ilaçlarını arıyorum arkadaşlar..
Bende bir kutu cetrotide var bir kutuda ovtrelle

Gerçekten bu durumu anca yaşayan anlar, insan kendini tek başına sanıyor ama o klinikler öyle dolu, buralarda birbirimizle süreci paylaşıyoruz, aldığımız hormonlar, karnımızdaki morluklar, destek olanlar ya da duymasın diye sakladıklarımızın imaları, sözleri.. insanların kucaklarındaki bebeklere bakışımız.. Allah hepimizin emeklerini dualarını tez zamanda hayırlısı ile doldursun kader arkadaşlarım. Bir diğer tavsiyem 1 lira 5 lira demeyin bu niyetle çok sadaka çıkarın özellikle boğazımız düğüm düğüm de olsa yetimleri öksüzleri gidin maddi manevi sevindirin, ben çok inanıyorum bunlar dualarımızın kabulunu çok hızlandıran şeyler
aynen haklısınız elimden geldiğinde sadakamı veriyorum 2 tane adağım var seccade işliyorum runner işliyorum harçlık kazanıyorum çeyizimi falan sattım hep tedaviye bir katkı olur diye yaşım ahh daha genç olsa bu kadar stres olmam ama yaş da geçiyor

Bende bir kutu cetrotide var bir kutuda ovtrelle
cetrotide yerine oxotide verdi 3 kutu almıştım ovtrella aldım çok teşekkür ederim bana yaramasa da yarayan varsa inşallah yararlanır oxotide 2 kutu daha alacağım işte nasipse

Tüp mide ameliyatı içinde cerrahlara eşimin tarafı bıdı bıdı ediyor ücretsiz yaparmısınız dediniz mi? Ay bilmiyorum aylığımız yetmiyor bende çalışıyorum ev aldık kredi borcumuz var falan deseniz yine anlardım da bana postunuz hiç samimi gelmediii!
Üstelik ilaçlarla bitmiyor 4 tüp bebek denemesi yapan birisinin deneyimine hiçte benzemiyor yazdığınız şeyler!!
Embriyo toplama, embriyo dölleme, sperm wash , embriyo dondurma, açma, transfer, rutin kontroller derken bunlar zaten başlıca masraf?!

Kendinizce düşünceniz böyle olabilir ama bence siz yine de bu kadar can yakıcı yorumlar yapmayın insanların ne yaşadığını hangi psikoloji de olduğunu bilmiyoruz

Kendinizce düşünceniz böyle olabilir ama bence siz yine de bu kadar can yakıcı yorumlar yapmayın insanların ne yaşadığını hangi psikoloji de olduğunu bilmiyoruz

tüp mide ameliyatını üzretsiz kim yapar onu da ben ünv hastanesinde yaptırdığım halde 1.5 sene önce 15 bin verdim ilacı vitamini protein tozları haric 5 6 bin de öyle gitti çektiğin sıkıntılar hariç size bir şey kanıtlamak zorunda değilim de bir yazılarıma bak bakalım kaç senedir buradayım kaç tane arkadaşım var burada beni bilirler senelerdir bebek için canım yanıyor benim 2 aşılama yaptırdım histeroskopi 4 tane tüp bebek tedavisi ilkinde ohss mu ne deniyor göbeğimden irinler kanlar aktı kilo önemli değil dedi ünv hastanesindeki ondokuz mayıs üns hastanesinde davut güven eşimde problem yok dendi pko var ilaçları kullandım 5. güne 8 adet embriyo kaldı 35 yaşın üzerinde olduğum için her transferde çift embriyo kondu yaklaşık 45 klo verdikten sonra da üst üste iki tüp bebek tedavisi oldum şırnağa tayin çıktığı için orada kalmasın dedik ikisi de kimyasal oldu proflardan daha prof oldum adam açıklama bile yapmıyor kısmet değilmiş üzgünüm diyor devlette ben nasıl özele gitmeyeyim yaşım olmuş 38 devlette 4 tane denedikten sonra daha olacağına inanır mıyım orada arkadaşlarım bile diyor ki boşa devlete para dökme orada olsa olurdu ben elinde kalan ilacı olan yardım etmek isteyenden rica ettim isteyen yardımcı olur istemeyen okumaz bile burayı yani siz yargılıyorsunuz ya ALLAH ne düşünüyorsa kim kimin hakkında bin katını versin ben yaşadığımı bilirim ne yapacağım o rutin oldu bana dişimi sıkmasam güçlü olmasam yaş da ileri zaman dar kendimi güçlü hissetmem lazımki yeni tedaviye kendimi alıştırayım doktorlara açılmaktan bıktım bir kere eşimize o kadar açılmıyoruz yani

benim yaşadıklarımı bu yolda uğraşmayı ALLAH kimseye göstermesin laf söyleyecek adamı ben burada bile buluyorum bak daha ne olsun ...çevresinde olsa bile yaşamayan bilmez bu çileyi ..sadece ALLAH'A havale ediyorum beni kıran herkesi..

tüp mide ameliyatını üzretsiz kim yapar onu da ben ünv hastanesinde yaptırdığım halde 1.5 sene önce 15 bin verdim ilacı vitamini protein tozları haric 5 6 bin de öyle gitti çektiğin sıkıntılar hariç size bir şey kanıtlamak zorunda değilim de bir yazılarıma bak bakalım kaç senedir buradayım kaç tane arkadaşım var burada beni bilirler senelerdir bebek için canım yanıyor benim 2 aşılama yaptırdım histeroskopi 4 tane tüp bebek tedavisi ilkinde ohss mu ne deniyor göbeğimden irinler kanlar aktı kilo önemli değil dedi ünv hastanesindeki ondokuz mayıs üns hastanesinde davut güven eşimde problem yok dendi pko var ilaçları kullandım 5. güne 8 adet embriyo kaldı 35 yaşın üzerinde olduğum için her transferde çift embriyo kondu yaklaşık 45 klo verdikten sonra da üst üste iki tüp bebek tedavisi oldum şırnağa tayin çıktığı için orada kalmasın dedik ikisi de kimyasal oldu proflardan daha prof oldum adam açıklama bile yapmıyor kısmet değilmiş üzgünüm diyor devlette ben nasıl özele gitmeyeyim yaşım olmuş 38 devlette 4 tane denedikten sonra daha olacağına inanır mıyım orada arkadaşlarım bile diyor ki boşa devlete para dökme orada olsa olurdu ben elinde kalan ilacı olan yardım etmek isteyenden rica ettim isteyen yardımcı olur istemeyen okumaz bile burayı yani siz yargılıyorsunuz ya ALLAH ne düşünüyorsa kim kimin hakkında bin katını versin ben yaşadığımı bilirim ne yapacağım o rutin oldu bana dişimi sıkmasam güçlü olmasam yaş da ileri zaman dar kendimi güçlü hissetmem lazımki yeni tedaviye kendimi alıştırayım doktorlara açılmaktan bıktım bir kere eşimize o kadar açılmıyoruz yani
Umarım da kim kimin hakkında ne düşünüyorsa onu verir. Bana sanki size beddua etmişim gibi davranamazsınız! Maddiyat ile dönüyor bugün herşey, şuan tüp bebeğe bedel bulamıyorsanız doğduğunda bezine, kıyafetine, yatağına, beşiğine, deterjanına, okuluna, kreşine, oyuncağına, hastalığına nasıl çare bulacaksınız? Bu defada fazladan 0-6 aylık fazladan bezi olan var mı? Başlığı mı açacaksınız mesela? Sorduğum sorularıma cevap vermeyip konuyu dağıtmışsınız. Bende benzer süreçten geçiyorum fakat 2 kere aşılama 4 kere tüp bebekten sonra burada bu konuma kendimi asla sokmazdım. Yukarıda 20 bin demişsiniz tüp mideye, şartları sağladığınızda ücretsizde yapılıyor! Nedir illaki bu öz çocuk isteği anlayamıyorum..

Kendimce düşüncem değil, doğmamış ve belkide doğacak o zavallı bebeğin akıbeti için endişelenip gerçekçi sorular sormam mı gerçekten can yakıcı olan?
İleride çocuğun masrafları olduğunda ne olacak?
Herkes gibi yalandan inşallah maşallah mı diyeyim? Gerçekçi olmak gerekiyor.

Son düzenleme:
Back