- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #388.901
Aynen kaptanimizin da cocugu 4 yasindaMasallah Allah bagislasin yavrularini. Bu grupta 4 yas annesi bol zaten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kaptanimizin da cocugu 4 yasindaMasallah Allah bagislasin yavrularini. Bu grupta 4 yas annesi bol zaten![]()
Masallah canim senin de eksin gayet guzel. Her hafta 500gr civari versek yeter zatenSelam kızlar.
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 68.6
Bu cuma: 68.2
Fark: -0.4
Yüzde: 0,583
Hedef: 67.5
Buna da şükür
@NamariaCherry Mom
ya havleee yaaaaaKaptanım valla dün akşam açlıktan dilim dönüpte konuşamadım bileadımı unutucam artık. Bugün güzel bir kahvaltıyı hakettim bence
kızz allah seni diyecek laf bulamadımKapiyi icerden anahtarla kitleyemiyorum anahtari ustunde birakirsam oglum acarsa diye korkuyorum. Ustunde birakmazsam acil durumda nasil cikariz diyeust kilidini kapatip kendi kilidi var altta onu ceviriyorum bi de 2 kapi var bizde sorunlu yani
o yuzden illa kapiyi benim acmam lazim
Sonrasında ceza yemekten korkuyorum kaptanımya havleee yaaaaagörende benim zorum sanacak ye ye ye
:))
Günaydın canım tebriklerr :)Gunaydin arkadaslar
Yine yeniden uykusyz gecmis bir gecenin sabahindan merhaba
Gecen haftaki kilom: 77,35
Bu haftaki kilom: 76,85
Fark: 500 gr
Yuzde: 0,646
Haftaya hedef: 76,30
Cherry Mom
Ceylansnn
açtırma ağzımıSonrasında ceza yemekten korkuyorum kaptanım![]()
Ortim maşallah kuzum güzel eriyoruz çok mutluyum çokGunaydin arkadaslar
Yine yeniden uykusyz gecmis bir gecenin sabahindan merhaba
Gecen haftaki kilom: 77,35
Bu haftaki kilom: 76,85
Fark: 500 gr
Yuzde: 0,646
Haftaya hedef: 76,30
Cherry Mom
Ceylansnn
Kaptanım her şeyi doruklarda yaşıyorum ben valla ayarsızımaçtırma ağzımıgit çikolata ye mii diyoruz yahuu adını unutmayacak kadar normal ye diyoruz
ortan yok işte ya ölüyorsun ya gömüyorsunnn ahh ahhhh :)))))
Ya gulmekızz allah seni diyecek laf bulamadım:))))) iyi yatıp uyuyorsun bu kafayla allah korusun acil durum nasıl kalkarsın flaan
![]()
Yaa nasil unutmusum fotoyu eklemeyiKizlar gunaydin
gecen cuma 65.35
Bugun 64.25
Fark 1.1
Yuzde 1.68
haftaya hedef 64![]()
aman kuzum eklede sonradan ekle gitti mi 1.1 diye aldı beni bir dertt burda
oooo şimdiden süper eksi gelmiş canım tebrikler vee yaa o barnaklarrr nedirr öyleeee pembişşşşş :)))))))Merhaba kızlar geçen hafta 78.3 tü yanlış hatırlamıyorsam
Listede değilim ama kurallara uygun bildirim yapayım
Eki Görüntüle 2766517
Gecen cuma 82.1
Guncel 79.4
Fark 2.7
Yuzde 3.288
Hedef 79
Not= tarti degisikligi