- 23 Mart 2016
- 29.653
- 90.017
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #388.821
Herkese iyi geceler kızlar bende kaçayım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım ne derse oHa ceylan kuzum ya sana söylemedim galiba sen yüzde 5 den az kg aldığın için izin öncesi kilona döndüğünde listeye girebileceksin yani en az 66.2 olunca![]()
Ceylansnn
Canım bu cuma izne ayrılayım ben eve dönünceye kadar. Burda çok dikkat edemeyebilirim ve takımı etkilemek istemiyorumTmm cnm ben diğer kaptanlarada bildireyim durumu ne kadar daha ordasın yani kaç cuma o tartı ile bildirim olur ?
Haftada 2 sp günü ile yarına güzel bir eksi gelecek senden ortim. Ben de hedefime ulaşırım inşallah. Şimdlik ulaştım gibiSabah:
-Tereyağlı filtre kahve
-15 çiğ badem
-3 yumurtalı pastırmalı omlet
-yeşillik
-3 ceviz
Ara:
-Türk kahvesi
-15 çiğ badem
Akşam:
-1 büyük parça somon
-yeşil salata
Spor: 4100 adım yürüyüş. Şimdi de 15-20 dk eliptik yapacağım bu saate kaldım.
@_ReyyanCherry Mom A asilr
Yarın sporla geliyorum kaptancığımmmAynen benimde motive aracım spordu insan o kadar yorulup vakit ayırıp spor yapınca 2 gram şey için o spor yitip gitsin istemiyoryani hiç akıl kârı değil
![]()
Süpersin canım benimGünaydın kızlar
Geçen hafta 76.5
Bu hafta ;
Eki Görüntüle 2766391
%1.96
2 kg hedefime ulaşamadım ama vicdan yapacağım tek bi nokta bile yok, demekki bu hafta bu kadar gidesi varmış
Önümüzdeki hafta için hedefim 74 kg![]()
Teşekkür ederim bal❤Süpersin canım benimtebrik ediyorum
![]()
Masallah balim sabahinan gözüm gönlüm açıldı super sonucGünaydın kızlar
Geçen hafta 76.5
Bu hafta ;
Eki Görüntüle 2766391
%1.96
2 kg hedefime ulaşamadım ama vicdan yapacağım tek bi nokta bile yok, demekki bu hafta bu kadar gidesi varmış
Super sonuc canim tebrikler maşallahHemeennn kilo bildirimimi yapayım!Bugünü iple çektim valla.
Geçen hafta: 70.4
Bu Hafta: 68.8
Vaaaaooovvvv muhteşemsinGünaydın kızlar
Geçen hafta 76.5
Bu hafta ;
Eki Görüntüle 2766391
%1.96