- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #388.641
Çok iyi çok iyi maşaallah ortim darısı başımaOrtim gunaydin️ Tartildim sonuc insallah iyi olacak yarin
Bugun daha da dikkat edelim hepimiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi çok iyi maşaallah ortim darısı başımaOrtim gunaydin️ Tartildim sonuc insallah iyi olacak yarin
Bugun daha da dikkat edelim hepimiz
Afiyet olsun canım, yine güzel bir menü ve spora bir bölge daha eklenmiş tebrikler.
Şu başlık kısımlarını ayrı ayrı bold ile yazman da ayrıca takdire şayantertip düzen filan başak mısın acep?
inşallah canım bugün full dikkat modundayım :)Sabir canim azcik sabir. Sen ne kilolar verdin.. kalanlarda gidecek elbet![]()
Canim kalkar kalkmaz hemen tartildiysan odem de olabilir.menune bakayim biYa ben dünden 300gr fazla çıktım bugün regl zamanıma 3 4 gün daha var o yüzden şişmiş olabilir miyim çünkü dün fazla çıkacak bir şey yapmadım![]()
Kalkar kalmaz tartılmadım aslında kalktım odamı toparladım bulaşık makinesi boşalttım aklıma bir tek regl zamanımın yaklaşmış olması geliyorCanim kalkar kalkmaz hemen tartildiysan odem de olabilir.menune bakayim bi
Ay di mi başaklar o konuda cok hassaslar
Senin burcun ne canim nerdeyse herkesin biliorum grupta cok burc muhabbeti dondu zamanindaama seninkini gormedim sanki
![]()
Aaaa ortim ya aynı burçtanmışız. Burcumuz bile ortiiEvet ben böyle yavaş yavaş ekleme çıkarma işini sevdim, psikolojik olarakta daha kolay oluyor bir anda yapsam çünkü "öff sıkıldım çok yoruldum yapamicam ben" diyip pes etme ihtimalim var.
Yok başak değil kova burcuyum :) ama bilişim öğretmeniyim belki biraz ondanda kaynaklanıyor olabilir![]()
Aaa biz sevilmez miyiizz yaaa ? Hem ne de olsa kova çağına girdik birde şimdiiBurç muhabbeti döndüğünü hatırlıyorum ama hiç anlamadığım için dikkat edemedim.
Ben kovayım canım, seninki neydi?
Burçtan dolayı karşıdakine olan duyguları bile değişiyor insanların, o yüzden tırsıyorum ben bu konuda
Geçmişte söylemişlerdi hatırlıyorum da
“ ayyyy kova mısın seeeeen, hiiiç sevmem ben kovaları aslında”
Namaria ben yine aynı Pain’im nolur sev beni
Aaaa ortim ya aynı burçtanmışız. Burcumuz bile ortii
Kovanın yanına birkaç malzeme daha ekleselermiş belki temizliği birazcık olsun severmişim, böyle kuru kuru olunca sevememişim ben onu anladım![]()
Benimki de seninkinden bikaç gün önce canım. Özelden yazayım buradan yazdıklarımız herkese açık oluyor ya, çocukların yaşları sayısı doğum günlerini yaşadığımız yerleri yazıyoruz buradan ama varsa eş dost akraağğbaaa hemen anlar kim oldugumuzuAaa biz sevilmez miyiizz yaaa ? Hem ne de olsa kova çağına girdik birde şimdiiO zaman seninde doğum gününe az kaldı demektir canım, ne zaman ? Benimki 27 Ocak
Valla bende pek temizliği sevmiyorum nedense![]()
ahaha yok canım benim burçlar aman öylesine konusuyoruz seni sevmem mi yaaBurç muhabbeti döndüğünü hatırlıyorum ama hiç anlamadığım için dikkat edemedim.
Ben kovayım canım, seninki neydi?
Burçtan dolayı karşıdakine olan duyguları bile değişiyor insanların, o yüzden tırsıyorum ben bu konuda
Geçmişte söylemişlerdi hatırlıyorum da
“ ayyyy kova mısın seeeeen, hiiiç sevmem ben kovaları aslında”
Namaria ben yine aynı Pain’im nolur sev beni![]()
Ayyy canım benimm mucuk mucukahaha yok canım benim burçlar aman öylesine konusuyoruz seni sevmem mi yaa
ben aslan burcuyum canım kova zit burcum çok kova arkadaşım var iyi olurlar çok iyi arkadaşlıkları var benim gördüğüm![]()
Ayy doğru diyorsun vallahi ne oluuurr ne olmaz :)))Benimki de seninkinden bikaç gün önce canım. Özelden yazayım buradan yazdıklarımız herkese açık oluyor ya, çocukların yaşları sayısı doğum günlerini yaşadığımız yerleri yazıyoruz buradan ama varsa eş dost akraağğbaaa hemen anlar kim oldugumuzu
Olurya yolum bir gün bdv ye düşerse diye temkinli davranmaya çalışıyorum.![]()
Birazdan bol limonlu bi yeşil çay içeceğim zaten çok teşekkür ederim inşallah yarına güzel bi eksiyle kalkacağım☺yarimuhendis canim menun de cok iyi odemdir o bugun yeşil cay varsa kirazsapi ic yarina iner insallah