• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet zaten atanmaktan pek ümidim yok özelde çalışcam muhtemelen, fizik çok önemli olcak dedigin gibi kilolu diyetisyene kimse gitmez , bence pek kimse de işe almz 😀 benim hastanem olsa diyetisyen alcak olsam önce kilosuna bakarım valla 😂 vercem vercem bu kiloları zorundayım👍👍 hepimiz vercez hepimiz vermek zorundayız daha kaliteli bi yaşam için 💪
Ahh papatya kilo problemini nasil çözeceğini sen bizden daha iyi biliyorsun ve basaracagina inanıyorum...hep birlikte basaracaz... Ama arada @ calypso95 ile birlikte bilgi paylaşımı yapsanız...teorik yada pratik bilginiz farketmez..😄

timam tabloya isimleri ekledim tarihler izinler falan kaldı bulabileceğim bi yer varsa ben de bakabilirim müsait değilsen
2020 izinlerine bakacagiz zaten çok olmaması lazım olanları da paylasim sayfasında ismini arattirarak bulabiliriz
Başlangıç kilo.tarih hedef de oradan bulunacak çoğu bende de var atayim.w aptan sana

Cherry Mom Cherry Mom biz bu hafta listeye dahilmiyiz canim
Deneme süresini doldurmuş oluyorsunuz cumaya güzel bir eksi ve bundan sonra istikrarlı katilim olacağına söz verirseniz dahilsiniz tabiki canım
Listeye girince 2 ay hiç izin hakkiniz olmuyor bunuda hatırlatayım 😑😁

Perşembe evde bakim hastamiz var ve köye gidecegimden midem bulanmasin diye tuzlu çekirdek citleyecem🤫 yolda midem çok bulanıyor... Tuzlu kraker yerine tercihim doğru mu sizce
Sen hrmsireydin dimi canim napiyorsun su sıkıntılı gunlerde koruyabiliyormysun kendini aktif calisiyorsun dimi rabbime emanetsiniz🤲

Back
X