- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.761
Menümü de birazdan atarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yürüyüşe çıkıcam şimdi nerelere gittin gezmelere bakalım ?:)
şu garip görünümlü şey ne ki ?Eki Görüntüle 1866278
Ara 1
sade tTürk Kahvesi
ara 2
15 tane kadar ay çekirdeği
5 tane leblebi
7 otlu çay
neden yedim bilmiyorum ama yarım elma
akşamki chai li meyveli puding yaptım. Birazdan yiyeceğim
şu 3 lt oldu
ya senin elin pek iyi masallah, yemekleri dokturuyorsun azcik bana da ogretEki Görüntüle 1866278
Ara 1
sade tTürk Kahvesi
ara 2
15 tane kadar ay çekirdeği
5 tane leblebi
7 otlu çay
neden yedim bilmiyorum ama yarım elma
akşamki chai li meyveli puding yaptım. Birazdan yiyeceğim
şu 3 lt oldu
evet bence de mesela atiyorum simit yerine corba+peynirli tost falan ayni kalori ama daha kaliteliCanim ben de simit i yarım yedim zaten. 1 tane fazla geliyor hele öyle boş boş hiç gitmiyor. Peynir olaydı iyiydi
şu garip görünümlü şey ne ki ?
sadece muzda keserdi aslında :)pekmez açık iştahımıda kapar benimCanim kendimi kandırmak için yapılmış tatlı diyelim.
2 dilim elma
çeyrek muz
1 kayısı
chai
süt
kakao
tarçın
azcık Hindistan cevizi
1 tatlı kaşığı pekmez bal olsa daha iyi olacaktı ama bitmiş
ya senin elin pek iyi masallah, yemekleri dokturuyorsun azcik bana da ogret![]()
sadece muzda keserdi aslında :)pekmez açık iştahımıda kapar benim![]()
tatmin ettiyse ne güzel canım,çok sağlıklı şeyler yazdıkların :)Kız tüm büyük bir muz koysam evet ama çeyrek olunca pek kesmiyor. Bal daha çok yakışıyor. Pekmezi ben de sevmem ama mecburen koydum.
ben de aksam tavuk suyuna sehriyeli corbami ictim![]()
tatmin ettiyse ne güzel canım,çok sağlıklı şeyler yazdıkların :)
afiyet olsun :)Etti canım bi de dolabın dondurucu kiz mind hafif dondurdum. Şuan yiyorum hoşuma gitti.
Ben de tatli olarak aklinda olsun kuru inciri sut ile islatip firina atiyorum ya da direkt hurma yiyorum ya cok guzel kesiyor.Etti canım bi de dolabın dondurucu kiz mind hafif dondurdum. Şuan yiyorum hoşuma gitti.
bende çok seviyorum kuru meyveleri.yanındada kahve yada süt içince bi kaç saat idare ediyor beni .Ben de tatli olarak aklinda olsun kuru inciri sut ile islatip firina atiyorum ya da direkt hurma yiyorum ya cok guzel kesiyor.
evet ben de severimbende çok seviyorum kuru meyveleri.yanındada kahve yada süt içince bi kaç saat idare ediyor beni .