Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizz ne yaptiniz da ciss dedi size takiminiz.. almis suc ortağını da gelmis :KK70: bizim kapimiz herkeslere acik datlum hoşgeldiniz :KK66:
KarKralicesi KarKralicesi hosgeldin sen de canim gel bize bazi bazi sohbet ederiz.. ben ozge takimin kecisi,nilguncumun ortisi,takimin eli sopali delusuuu hosgeldinn :)
hoşbulduk canım:KK50:

yok bitmedi biraz işler çok.... onları eritmeye çalışyorum.... iki gündür yarım yamalak uyudum stresten... ne yediğimde belli değil bir de üstüne malum günler başladı sonuç 65,7 .... olsun bu akşam sporumu yapiciğim.... bu gün daha dikkatli olcam... ahh ne güzel 64,2 iidim... hep kıyıdan dönüyorum var bu 63 te bişi istemiyo beni :)))

dünkü sporum sadece 40 mekik 40 bacak hareketi lastikle.... o da artık zıbarmak üzereyken içim rahat etmediği için yaptım yani....
olsun hic yoktan iyidir :D

Nasil, bugun senin 4.gunun degil mi? ptesi baslamistin?
ya cok iyi ben de ptesine gore 1 kilo vermisim de daha vermem gerekiyor sanki anlamadim :KK43:

2. Günüm derken regli de yani şişkinlik var hala.
Pazartesi başladım ama tam uyamıyirum ama sağlıkli beslenme yapıyorum diyelim.
stres yapma canım gider seninkiler de gitmese bile takma kafaya kas artışı olur sen de ince gorunursun.
BBG ye devam mi

2. Günüm derken regli de yani şişkinlik var hala.
Pazartesi başladım ama tam uyamıyirum ama sağlıkli beslenme yapıyorum diyelim.
stres yapma canım gider seninkiler de gitmese bile takma kafaya kas artışı olur sen de ince gorunursun.
BBG ye devam mi
tabii ki devam :D 9. haftamdayim; ya dun beni 2 haftadir gormeyen birisi sen zayiflamissin dedi kuculdum herhalde o kadar agirligin altinda :D

olabilir ve protein arttırmak en cidden fark etmiyorum, kilom da artiyor cunku devamli :KK43:
neyse ama karbonhidrati biraz daha azaltacagim insallah :KK70:

Canim kaliteli karbonhidrat kullan.. kuruyemisten mesela...
ve protein arttir canim. Sporun cok guzel beslenmene ozen gostermen gerek

yarin ben de biraz modifiye edip baslayabilirim belki akdeniz'e baya guzel ya menuleri ama simit yemem cok karbo :KK70:

Akdeniz diyetinin sabah ve akşam menülerine bayılıyorum . Ufak dokunuşla harika menüler cikartilabilir yani...
Ben bir muddet bu düzen gideceğim canım

Back
X